World Breaker Hulk vs Black Bolt ve Captain Marvel
-
-
Normalde bayıltma olsa blackbolt bile yener derdim fakat öldüresiye bir maçta hulkun iyileşme hızı iyi yanlış hatırlamıyorsam. Takım alır gibi.
-
Black bolt'dan Sentry bile çekiniyordu bir de fazladan C.marvel var bu durumda ben takım alır diyorum.
-
BB benim için tıpkı Sentry, Blue Marvel, Captain Universe, Spectrum gibi benim gözümde Marvel'ın ne yapmak istediğine karar veremediği. An gelince inanılmaz gözleri yuvalardan çıkartacak şeyler yapan an gelince Aquaman'i mumla aratan tiplerden.
Bir duruma bakarsın BB, tüm Hulklar aynı anda gelse sololar dersin. Bir duruma bakarsun Hulk bunun bacağını kırar dersin.
Ancak Carol gibi defalarca kendisini Hulk'a karşı tutmuş onunla savaşmış birinin yardımıyla eğer BB kendisini tutmayacaksa çok zorlanmadan almaları gerektiğini düşünüyorum. -
Wwh çok çok rahat bir şekilde black boltu yenmişti.Hatta en güçlü 2. insanı yendi gibisinde şeyler söylenmişti bu vs'den sonra.Wbh>wwh olduğuna göre carol çok bir şey değiştirir mi emin olamadım..
-
Shrimp yazdı:
Wwh çok çok rahat bir şekilde black boltu yenmişti.
-
Sınırlama yoksa yani kendilerini tutmayacaklarsa BB fazla olmuş. Tek başına bile çok zorlanmaması lazım.
-
-
Sınırlama olmadığı için Black bolt içinde bulundukları solar sistemle beraber yok eder Hulk'u.
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 1
1 Misafir
-
Etiketler