Sabit Hulk'un Farklı Türevlerinin Kökenlerini ve Güçlerini Öğrenmek İçin

• Comics
    • respect thread
    • Hulk'un Farklı Türevlerinin Kökenlerini ve Güçlerini Öğrenmek İçin

Sitemizde, en güçlü 12 Hulk versiyonunu yazdım. Bunları araştırırken yeri geldi yeni şeyler öğrendim, yeri geldi yanlışlarımı düzelttim. Ve bu sebeple sadece karakterin türevlerinin gücünü değil nasıl ortaya çıktıklarını, kökenlerini de yazdım. Bu açıdan bilgilendirici olacağını düşünüyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Yazı ile ilgili detaylı sorgulamaları ve sohbeti de bu başlık altından götürebiliriz.

En Güçlü 12 Hulk Versiyonu

12-Gray Hulk

-hatrı sayılır bir fark var-

11- Professor Hulk
      10- Incredible Hulk
      09- Savage Hulk

08- Classic Hulk
      07- WW Hulk
      06- Maestro

05- World Breaker Hulk
      04- Space Punisher Hulk
      03- Herald Hulk

-belli bir fark var-

02- HotM Hulk
      01- Captain Universe Hulk
    • Batman Who Laughs yazdı:

İmmortal Hulk serileri de dahil olmak üzere anlatabilir misiniz?
      Okumadım . Elbette az çok haberim var ancak detaylı bir anlatım yapamam. Zaten karakter olarak da Hulk'u pek ilgi çekici bulmuyorum.

Batman Who Laughs yazdı:

Bruce Banner'ın yani Hulk'un kaç farklı kişiliği ve görünümü var?
      Görünüm kısmı yukarıda yazdıklarımıza eklenebilecek canon ve non-canon modern çağdan 4-5 şey daha ya çıkar ya çıkmaz sanırım.

Kişiliğe gelince ise basit. Hulk ve Banner kişilikleri var (genelde). Hulk'un Loki ya da Amadeus Cho tarafından kullanıldığı ve benzeri vakalar haricinde durum banner ve hulk etrafında dönüyor zaten.
    • ChildofLightness yazdı:

Supermanin en güçlü iki hali, yani Cas ve 1 Million harici bütün hallerini yenebileceği yazıyordu.
      Pek katılmasam da çok mantıksız bir iddia değil.Çünkü Superman'in en güclü 3. hali(Büyük ihtimal Silver age Superman veya Superman Prime'dır) Cas ve 1Million hallerine göre çok cok daha zayıf.Çoklu galaksi/evrensel diyilebilir en fazla.
      Bu iddiayı ortaya atan arkadaşın Hulk'un en güçlü formundan kastı HotM Hulk ise çok bir gideri olmaz Superman'in en güclü 3. Haline

Fakat en güclü Hulk'tan kastı Captain Universe Hulk ise o zaman işler değisebilir.Tuhaf bir güç Captain Universe.Birleşen kisini gücunu çok fazla arttiriyor.Hulk'un bu halinin pek bir feati olmasa da Galaksi seviye gibi bir şey olur tahminimce ve Silver Age Superman ve Superman Prime'a bayagı yaklaşır.Ama ben yine de yenebileceğini düşünmüyorum
      .

Yabancı bir forumda Hulkun en güçlü halindeyken, Supermanin en güçlü iki hali, yani Cas ve 1 Million harici bütün hallerini yenebileceği yazıyordu. Bu arkadaş fanlik mi yapıyor yoksa doğrucu mu?
      Uni-Power Hulk. Güncel olarak en güçlü form değil. En güçlüsü The One Below All Hulk gibi.

Uni Power'a gelince. Uni Power'ı elinde olan Spider-Man , Sİlver Surfer'dan öte bir şey değildi. Hadi Hulk içindeki güç ile bunu Spidy'e göre daha ileri götürdü diyelim gene en güçlü 3 Superman versiyonu çok çok abartı gelecektir.

Tek başına Silver Age Superman evrensel bir karakter zaten. Hulk'un hiç bir karakter versiyonu Galaksi ötesine geçemedi (o da potansiyelde) :D

------------------------------------------------------------------

Bu arada genç bir kardeşimiz videosunda bizim yazıya çökmüş :D Yıllar sonra farkettim.

Sadece sıralamayı ödünç alsa gene iyi harfi harfine bizim yazının aynısı :D Hatta resimler de aynı :D

Canım benim ya :D

Bu arada güncel listede ilk üç Hulk formu hangileri oluyor?
      Valla listeleri güncelleme fikrimiz var @Ascalon ile ancak hayat koşulturmacasında biraz zaman alır. Bir de önce eski yazılarımızın görsellerini kurtarmamız gerek falan. Ancak şu an tekrar yapacak olsam Space Punisher gibi aşırı saçma bir hikayenin versiyonunu çıkarırdım. Elbete Immotall Hulk, One Below Hulk, falan eklenir ancak sıralama tam olarak ne olur bilemem. Onun için tekrardan gözden geçirme gerekiyor.

ChildofLightness yazdı:

Keşke izin alsaymis ya.
      Ya izini geçtim. kar amacı güden bir kanal değilsin bari, yazının linkini açıklamada paylaş :D Ama çok küçük belli :D
    • O yaşa rağmen diksiyonu gayet yerinde, ben takdir ettim. Bir de güncelleme isteyen sadece bu da değil, sanırım Thor konusuna da el atmak gerekebilir. Ayrıca sözünü ettiğimiz Darkseid konusunu da unutmamak lazım, sonra bir de Thor vs Shazam gibi kıyaslama konuları @Nabu
      @Ascalon
      Işiniz çok zor hocalarım :)

• Devletin dini adalettir. Hz Ali

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen ChildofLightness ().