Nabu yazdı:
Olursun olursun daha dur. En güzel günlerini henüz yaşamadınSavior yazdı:
Haklısınız da en azından insan son durağa gelene kadar ara ara mutlu olmak istiyor

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
Nabu yazdı:
Olursun olursun daha dur. En güzel günlerini henüz yaşamadınSavior yazdı:
Haklısınız da en azından insan son durağa gelene kadar ara ara mutlu olmak istiyor
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Mergen ().
Uncle Paulie yazdı:
Saat 7'den beri Kimya çalışıyorum, tek bir konu üzerinde. Ne Kovelant bağmış arkadaş metabolizmam bozuldu ya. Yeter lan. şunu niye daha basit yapmadınız kaç saat sürdü anlamam. Bir an korktum okulu bırakacaktım gerizekalı mıyım diye.
Uncle Paulie yazdı:
Bu konu üzerinde test yaptım az önce, 12 de 10. Yanlış yaptığım sorulardan tekinden çok emindim aslında.Öbürü hakkında bir fikrim yoktu, sınavda çok çıkmaz umarım.
Shrimp yazdı:
Kafana yatmayan şeyler varsa yardımcı olabilirim özelden.Yazmaktan çekinme.Uncle Paulie yazdı:
Bu konu üzerinde test yaptım az önce, 12 de 10. Yanlış yaptığım sorulardan tekinden çok emindim aslında.Öbürü hakkında bir fikrim yoktu, sınavda çok çıkmaz umarım.
Uncle Paulie yazdı:
Güzel olur, sağ olasın.
Shrimp yazdı:
Tamamdır.Benim şimdi yarın ve öbür gün sınavlarim var.Ondan sonra istedigin gibi yardımcı olurum.Uncle Paulie yazdı:
Güzel olur, sağ olasın.
Shrimp yazdı:
Annem yaklaşık 1 haftadır solunum sıkintısı çekiyor.Son 3-4 gündür de hastanede karantinada solunum sıkıntısı oldukça belirginleşti.
Dün korona testi yapıldı ve negatif çıkınca karantinadan bir süre çıkarsalar da bugün tekrar durumu kötüleşince daha büyük bir hastanade daha detaylı tetkikleri yapılacak.
Tüm bulguları ben koronayım diye bağırıyor fakat annemin yakın çevresinden kimsede problem yok.Bunu söylüyorum çünkü hizmete muhtaç anneanneme bakıyordu bir süredir.Onda bile yok hastalık.Ayrıca annem risk grubunda da değil ve korona testi de negatif çiktı.
Shrimp yazdı:
Çok şükür annem yavaş yavaş atlatıyor hastalığı.Artık solunum yardımı almadan rahatlıkla uyuyabiliyor, enerjik ve dinamik.10 güne yakındır sıkıntı çekiyodu,son 3 gündür iyice iyileşmeye başladı ve böyle giderse 3-4 güne taburcu olur.
Shrimp yazdı:
Annemde test negatif çıktığı halde ne olur ne olmaz babama da korona testi yapıldigında babamın testi pozitif çıktı.Babam yüksek risk bölgesinde (kalp,tansiyon,seker,sigara ) olduğu halde 5 gündür karantinada asemptomik ilerliyor.Erken test yapıldığı için erken tedaviye başlamaları etkili oldu diye düşünüyorum.İnşallah 2-3 gün daha bulgu göstermezse bir şey olmaz diye umut ediyorum.
2 Misafir