Beyazsakal Korsanları vs Karma Kadro

• Anket
    • Vs
    • Son Goku yazdı:

Wb dünyanın en güçlü adamı zaten, yoluna devam edecekti adam delinip tek yiyecek değildi.
      1. En güçlü değilim artık demişti. Adam hasta ve yaşlıydı.
      2. Squardo'nun kılıcı yüzünden dizinin üstüne çöktü adam. Kizaru'nun lazerini göğsünde iki delik varken yedi bana mısın demedi ?
      3. Benim demek istediğim tek yemek değil. Atağın fiziksel yapısından bahsediyorum. Sonuçta Phoneix Marco, Garp'ın hakili yumruğunu yediğinde Anka Kuşu iken yemesine rağmen Anka Kuşunu kapattıktan sonra bile yanağında izi duruyordu. Demek ki basınç ve şok tarzı darbelerle lazer gibi soyut atakların bir farkı var.

Son Goku yazdı:

Luffy ise hatırladığım kadarıyla lazeri yedikten sonra işi bitmişti.
      Ama sebebi Lazer değildi öncesinde de Kor-amiraller darmadağın etmişti.

Son Goku yazdı:

1 lazerlik canı var yani öyle abartı bir durumu yok 2 yıl önce.
      İşte öyle değil o iş. Lazeri yiyen Luffy zaten zar zor devam ediyordu yoluna. Ki ona rağmen Lazer ile direkt ölmedi.
      Ayrıca konunun özünü anlamamışsın. Yazık olmuş. Daha da anlatamam uykum geldi çünkü :D

Son Goku yazdı:

Crocodile, Jinbe, İvankov bu adamların kaçması birşey ifade etmiyor. Jinbe ve İvankov hatta Crocodile'da orada mf savaşına gidip amaçlarını gerçekliştermek istiyorlardı.

Üzgünüm ama "kaçmaları bir şey ifade etmiyor." yanlı bir yaklaşım. Eğer Magellan'a dalmak, kaçmaktan daha çabuk sonuç getireceğini düşünseler dalarlardı. Demek ki getirmiyor, demek ki hepsi beraber dalsa kaçmak kadar pratik olmayacak, demek ki adam bariz dominant bunlardan. Zaten anlatmak istediğimin özü de bu.

Son Goku yazdı:

Magellan'la karşılaşmak istemiyorlar '' Korkuyorlar '' anlamı çıkmıyor.
      Çıkıyor (bir nebze) hatta bunu direkt Ivankov'un söylemiş olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Ona bulaşılmaz vs diye. Kimse "amacımız için kaçmalıyız" demiyor. Kaçmaları gerektiği için kaçıyorlar. Zira bu adamlar sadece amaçlarına uygun olanı yapan tipler olsa Croco WB'ye dalmazdı.

Son Goku yazdı:

2 yıl önceki Crocodile zaten güçsüz bir karakter onu özellikle örnek vermen olmamış.
      MF'de dengeleri değiştirmiş birisi. Ayrıca 2 yıl önce herkes 2 yıl sonraki halinden güçsüz zaten ve biz iki yıl öncesini konuştuğumuzdan bir sorun yok bence.

Son Goku yazdı:

Akaiunu olayına gelirsek , Akaiunu Beyazsakal'dan 2 hakili deprem yumruğu yemesine rağmen karşısına Marco ve tüm tayfasını karşısına alıyor. Magellan'ın yediği jet bazuka ile kıyaslamak pek doğru değil.

Ben zaten

NABU yazdı:

Akainu >>>> Magellan
      demişim ? Sen niye denkler demişim gibi cevap veriyorsun ki hocam.

Son Goku yazdı:

Akaiunu durdurulamaz bir terördü orada resmen
      IMpel Down'da da Magellan öyleydi işte. VE benim dediğim şey Akainu >= Magellan falan değil. Akainu >>>>> Magellan demişim zaten. Ancak Marco >>>> MAgellan'lık bir durum yok.

Marco'nun yanına 13 TK + Croco +Jinbei alıp yorgun ve hafif yaralı Akainu'ya karşı üstünlük kurmayı bırak Shanks gelmese hayatta kalamayacak hallere düşüyorlarsa ancak öte yandan Benzer (denk değil bak benzer) bir ekibi Magellan Impel Down'da madara ediyorsa (Karasakal Tayfası vs içinde) Buradan Marco >>>> Magellan çıkmaz.

En azından bunun ayırtman sebebi Luffy olmamalı çünkü Luffy ile ilgili şeyler gerçekçi olmuyor. Sengoku'nun Buda Yumruğu örneğini bu yüzden verdim. Ya da "En İyiler Savaşı" denen savaşta Kral Hali kullanan tek elemanın Luffy olması gibi vs vs . Yani Jet Bazooka yedi diye küçümseyebiliriz ama domine ettiği adamların sayısı ve kalibresi de ortada. Şu an yonko olan Karasakalın Rayleigh'si, Marco'su, Zoro'su diyebileceğimiz Shiliew'i tek başına al aşağı edip içeri tıkmış bir iken Magellan... Ben şahsen Marco >>>> Magellan diyemem. Tabi bu benim görüşüm.
    • Son Goku yazdı:

Öncelikle Magellan ile Amiral aynı seviyede değil bunu belirtiyim.

Filo Amirali > Amiral > Marco >>>> Magellan gayet uygun bir durum.

Kaldıki Magellan'ın seviyesini çok yüksek yapan şey direk meyvesi. Marco'nun meyvesi daha elverişli, adam Kizaru'dan lazer yağmuruna tutulmasına rağmen yaralarını hızlıca iyileştirme gibi bir yeteneğe sahip. Magellan'ın zehrini alsa ne olacak bu adama, hızlıca iyileşir. Zira bir vuruşuyla Aokiji'yi 10'larca metre uçuran bir adamdan bahsediyoruz burada. 2 yıl önceki Luffy'nin jet bazukasını yiyipte yamulan bir adam değil amiral dediğimiz adamlar. Buna rağmen hala Magellan'ın amiral seviyesine yakın veya o seviyede olduğunu mu düşünüyorsun?

Dediğim gibi Magellan'ın güç seviyesini aşırı artıran şey meyvesi ve yine dediğim gibi Marco'nun meyvesinin bu adamın zehrine karşı çok büyük bir avantajı var. Orta zorluk veriyorum genede bak. Bu iyidir onun için.

Üstelik Marco'nun haki seviyesi çok yüksektir muhtemelen. Katakuri gibi sağ kol olan adamın bile haki gücünü gördük, Marco bu adamdan aşağı değildir haki konusunda.

Bogart'la ilgili ise daha önceki mesajımda açıkladım onu, adamı mangaka unutmuş biz burdan şöyledir böyledir diyoruz. Koramiraller kadar bile aktif görülmedi adam. Garp'ın yanında takılması çok güçlü yapmıyor onu. Bastille'de Fujitora'nın sağ kolu gibiydi ama öyle ahım şahım güçlü mü? Hayır alakası bile yok.
      Önce şunu belirteyim Ace'i kurtarmaya çalışmalarından dolayı Beyazsakal Korsanlarını çok severim. Magellan'dan zehir çıkınca ne kalır demek son derece absürt bir yorum. Hadi onu dedin neden Marco'nun meyvesi çıkarsa ne kalır demedin? Ben sana söyleyeyim hatta bu gerçekleşti de meyvesi çıktığında Kizaru bu adama istediği zaman ateş eder olmuştu. Kaldı ki Luffy, Beyazsakal, Akainu, Kizaru, Kuzan, Teach, Law bu adamlardan meyvelerini çıkartırsak ne kalır. Adamın gücünün kaynağını ortadan kaldırmaya çalışmak çok absürt. Ayrıca Garp>>>>>>>Fujitora ek olarak Fujitora hiç bir zaman yanına Bastille'i alıp Kaido'yu falan kovalamaya kalkmadı.

Düzenleme: Yorumunu tam okumadan yorum yaptım. Sen faraza Zehir alınırsa ne olur dememişsin, Marco alırsa ne olur demişsin. Özür dilerim.

• NABU yazdı:

Son Goku yazdı:

Wb dünyanın en güçlü adamı zaten, yoluna devam edecekti adam delinip tek yiyecek değildi.
      1. En güçlü değilim artık demişti. Adam hasta ve yaşlıydı.2. Squardo'nun kılıcı yüzünden dizinin üstüne çöktü adam. Kizaru'nun lazerini göğsünde iki delik varken yedi bana mısın demedi ?
      3. Benim demek istediğim tek yemek değil. Atağın fiziksel yapısından bahsediyorum. Sonuçta Phoneix Marco, Garp'ın hakili yumruğunu yediğinde Anka Kuşu iken yemesine rağmen Anka Kuşunu kapattıktan sonra bile yanağında izi duruyordu. Demek ki basınç ve şok tarzı darbelerle lazer gibi soyut atakların bir farkı var.

Son Goku yazdı:

Luffy ise hatırladığım kadarıyla lazeri yedikten sonra işi bitmişti.
      Ama sebebi Lazer değildi öncesinde de Kor-amiraller darmadağın etmişti.

Son Goku yazdı:

1 lazerlik canı var yani öyle abartı bir durumu yok 2 yıl önce.
      İşte öyle değil o iş. Lazeri yiyen Luffy zaten zar zor devam ediyordu yoluna. Ki ona rağmen Lazer ile direkt ölmedi.Ayrıca konunun özünü anlamamışsın. Yazık olmuş. Daha da anlatamam uykum geldi çünkü :D

Son Goku yazdı:

Crocodile, Jinbe, İvankov bu adamların kaçması birşey ifade etmiyor. Jinbe ve İvankov hatta Crocodile'da orada mf savaşına gidip amaçlarını gerçekliştermek istiyorlardı.
      Üzgünüm ama "kaçmaları bir şey ifade etmiyor." yanlı bir yaklaşım. Eğer Magellan'a dalmak, kaçmaktan daha çabuk sonuç getireceğini düşünseler dalarlardı. Demek ki getirmiyor, demek ki hepsi beraber dalsa kaçmak kadar pratik olmayacak, demek ki adam bariz dominant bunlardan. Zaten anlatmak istediğimin özü de bu.

Son Goku yazdı:

Magellan'la karşılaşmak istemiyorlar '' Korkuyorlar '' anlamı çıkmıyor.
      Çıkıyor (bir nebze) hatta bunu direkt Ivankov'un söylemiş olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Ona bulaşılmaz vs diye. Kimse "amacımız için kaçmalıyız" demiyor. Kaçmaları gerektiği için kaçıyorlar. Zira bu adamlar sadece amaçlarına uygun olanı yapan tipler olsa Croco WB'ye dalmazdı.

Son Goku yazdı:

2 yıl önceki Crocodile zaten güçsüz bir karakter onu özellikle örnek vermen olmamış.
      MF'de dengeleri değiştirmiş birisi. Ayrıca 2 yıl önce herkes 2 yıl sonraki halinden güçsüz zaten ve biz iki yıl öncesini konuştuğumuzdan bir sorun yok bence.

Son Goku yazdı:

Akaiunu olayına gelirsek , Akaiunu Beyazsakal'dan 2 hakili deprem yumruğu yemesine rağmen karşısına Marco ve tüm tayfasını karşısına alıyor. Magellan'ın yediği jet bazuka ile kıyaslamak pek doğru değil.
      Ben zaten

NABU yazdı:

Akainu >>>> Magellan
      demişim ? Sen niye denkler demişim gibi cevap veriyorsun ki hocam.

Son Goku yazdı:

Akaiunu durdurulamaz bir terördü orada resmen
      IMpel Down'da da Magellan öyleydi işte. VE benim dediğim şey Akainu >= Magellan falan değil. Akainu >>>>> Magellan demişim zaten. Ancak Marco >>>> MAgellan'lık bir durum yok.
      Marco'nun yanına 13 TK + Croco +Jinbei alıp yorgun ve hafif yaralı Akainu'ya karşı üstünlük kurmayı bırak Shanks gelmese hayatta kalamayacak hallere düşüyorlarsa ancak öte yandan Benzer (denk değil bak benzer) bir ekibi Magellan Impel Down'da madara ediyorsa (Karasakal Tayfası vs içinde) Buradan Marco >>>> Magellan çıkmaz.

En azından bunun ayırtman sebebi Luffy olmamalı çünkü Luffy ile ilgili şeyler gerçekçi olmuyor. Sengoku'nun Buda Yumruğu örneğini bu yüzden verdim. Ya da "En İyiler Savaşı" denen savaşta Kral Hali kullanan tek elemanın Luffy olması gibi vs vs . Yani Jet Bazooka yedi diye küçümseyebiliriz ama domine ettiği adamların sayısı ve kalibresi de ortada. Şu an yonko olan Karasakalın Rayleigh'si, Marco'su, Zoro'su diyebileceğimiz Shiliew'i tek başına al aşağı edip içeri tıkmış bir iken Magellan... Ben şahsen Marco >>>> Magellan diyemem. Tabi bu benim görüşüm.
      Yumruğun daha güçlü olmasının sebebi o lazer saldırısından, Garp'ın hakili yumruğunun seviyesidir bence. Yani ışın soyut atağının, Luffy'nin jet bazukasından az etki edecek gibi birşeyi yok. Verdiğin örnek zirve karakterlerden Garp. Luffy'nin yumruğundan bahsediyorum ben. Sengoku'nun yumruğunu tankladı Luffy ama bu lastik şişirmesinin bir avantajıydı, o yumruğu şişirmeden alsaydı direk yenilirdi zaten.

Koramirallerin, Luffy'i darmadağın ettiğini söyledim zaten ben. Koramirallerin ezdiği Luffy'nin güç seviyesini fazla tartışmaya gerek yok demek istemiştim orada. Magellan yüksek seviye zehri dışında çok yüksek fiziksel güç örneği göstermedi bize 2 yıl önce. Wb veya Marco tam savunma halinde Luffy'den jet bazuka yese, senin o söylediğin '' Basınç Şok '' türü darbenin daha yüksek etki edeceğini gösterecek birşey yok.

Zira Dalmatian ve Momongo'dan darbe yemesede bir lazerle işi bitecektir. Luffy'nin lazeri karşılayacak neyi var?

Marco'nun meyvesi çok sağlam, yüksek savunma verdiği için Marco >>>> Magellan demem gayet normal. Magellan'ın zehrinin bu adama hiçbirşey yapamayacağı ortada. Adam serinin en yüksek savunma meyvesine ve baya yüksek seviye hakisi var. Kizaru'nun teknikli ışın yağmuru karşıladığı, öyle Luffy'e yolladığı öylesine sıradan bir lazeri değil bu. Baya baya teknikli isimli saldırısı Kizaru'nun. Aynı saldırıyı Magellan alsa direk yenilecek, bundan bahsediyorum ben.

Meyve yeteneklerinden ve Marco'nun hakiyi daha efektif kullandığını düşündüğümden dolayı ( Kizaru'yu ışık hızında yere çarpan bir adam Marco sonuçta, aynı şekilde Aokiji'yi pençesiz tekmesiyle 10'larca metre uçurmuş birisi ) . Bu adamın >>>> Magellan olması normal bana göre. Zaten şunuda söyliyim 2 karakter arasında 2 tık güç farkı varsa yüksek zorlukla bitiyor dövüşler. Vergo ile Sanji arasında 2 tık var en fazla ve bunların dövüşleri sonuçlanmadı. Sonuçlansa yüksek zorlukla biteceği aşikar. Bunun gibi düşünürsen ne demek istediğimi anlayacaksın orada. Arkadaşada açıkladım bunu.

Ayrıca şu yorumun '' Zira bu adamlar sadece amaçlarına uygun olanı yapan tipler olsaydı Crocodile, Wb'ye dalmazdı ''.

Ee tamamda ben farklı birşey söylemedimki. Crocodile'ın impel down'dan çıkma amacı Wb'nin kafasını almaktı zaten, öyle değil mi? Crocodile Beyazsakal hevesini almak için Magellan'la dövüşmeyi anlamsız buluyor. Crocodile'dan çok daha güçlü olan İvankov , Magellan'la 1'e 1 karşılaşıyor ve Luffy ekibine yok açıyor. İnazuma bile azcıkta olsa Magellan'a karşı koymaya çalıştı. Jinbe, Magma avuçluyor. Gerektiği yerde zehir avuçlamayı gayet uygun görür.

Neyse senin görüşün ama ben öyle düşünmüyorum. Sadece daha öncede belirttiğim gibi Marco >>>> Magellan durumu benim gözümde Orta zorluk demek, bunu özellikle belirtiyim.

Hadi yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem şöyle düzeltiyim Marco >>> Magellan diyorum ( 3 tık olsun ) .
    • Son Goku yazdı:

Yumruğun daha güçlü olmasının sebebi o lazer saldırısından, Garp'ın hakili yumruğunun seviyesidir bence. Yani ışın soyut atağının, Luffy'nin jet bazukasından az etki edecek gibi birşeyi yok. Verdiğin örnek zirve karakterlerden Garp. Luffy'nin yumruğundan bahsediyorum ben. Sengoku'nun yumruğunu tankladı Luffy ama bu lastik şişirmesinin bir avantajıydı, o yumruğu şişirmeden alsaydı direk yenilirdi zaten.

Koramirallerin, Luffy'i darmadağın ettiğini söyledim zaten ben. Koramirallerin ezdiği Luffy'nin güç seviyesini fazla tartışmaya gerek yok demek istemiştim orada. Magellan yüksek seviye zehri dışında çok yüksek fiziksel güç örneği göstermedi bize 2 yıl önce. Wb veya Marco tam savunma halinde Luffy'den jet bazuka yese, senin o söylediğin '' Basınç Şok '' türü darbenin daha yüksek etki edeceğini gösterecek birşey yok.
      Hocam üzgünüm ama bir şeyler anlamışsın ama dediklerimle alakası yok kendi evreninde takılıyorsun.

1.si Ben Garp ile Luffy'i kıyaslamıyorum.
      2.si Garp'ın rastgele isimsiz bir yumruğu ile Kizaru'Nun isimsiz rastgele lazeri aldıları sonuç bazında bu kadar aşırı farklı sonuçlar alıyorsa evet bunda seviye farkının etkisi var ancak darbe türünün farklılığının da etkisi var.
      3.sü Ben Luffy'nin güç seviyesi güçlü olduğu için o da amirale vurabilirdi vs demiyorum. Luffy baş karakter olması gereği ve bunu her zaman herkese yaptığı için diyorum.

Son Goku yazdı:

Zira Dalmatian ve Momongo'dan darbe yemesede bir lazerle işi bitecektir. Luffy'nin lazeri karşılayacak neyi var?
      Abi bu tamamen senin varsayımın vücutta 2-3 cm çapında delik açan bir atak hayati bir organa nişan alınarak sıkılmadığı sürece ne diye tek atsın ki ? Bunu iddia etmek için o atakla tek yemiş birini görmek gerek ama yok. Ayrıca bu konuyla baya alakasız.

Son Goku yazdı:

Adam serinin en yüksek savunma meyvesine ve baya yüksek seviye hakisi var.
      En İyi Savunma meyvesi gibi duruyor ama sınırlarını görmedik. Çok fazla devasa ataklar tanklamadı. Kizaru'Nun ataklarını bypass etti, Garp'dan blitz yedi. Hakiye gelirsek bunu zaman atlaması sonrası güç seviyesine kıyaslayarak söylüyoruz yoksa Marco MF'de ne çok sağlam bir silahlanma hakisi gösterdi ne de diğer haki türlerini. YOk zaman atlaması sonrası kafa ile düşünürsek Magellan'ında en az kor-amiral - amiral arası bir silahlanma ve gözlem hakisi olacağını hesaba katarsak Ve paramecia olarak meyve ataklarına haki ekleyebileceğini de düşünürsek (bakınız Luffy, WB (tahmini), Dof, Katakuri) Marco'ya sıkıntı olacaktır. Çünkü Marco anka kuşu alevlerini yakması gerek iyileşmesi için ve bunu haki ile kaplı beden de yapıp yapmayacağı meçhul.

Nitekim daha önce dediğim gibi bence de Marco'Nun meyvesi avataj sahibi ama Marco >>>> MAgellan tarzı bir avantaj yok.

Son Goku yazdı:

Vergo ile Sanji arasında 2 tık var en fazla ve bunların dövüşleri sonuçlanmadı. Sonuçlansa yüksek zorlukla biteceği aşikar.

Buraya katılmıyorum ama çok konu dışına çıkacak o yüzden bir şey demiyorum. Ama mangaka orada yakın bir dövüş izlenimi verecek hiç bir şey çizmedi diyeyim.

Son Goku yazdı:

Crocodile Beyazsakal hevesini almak için Magellan'la dövüşmeyi anlamsız buluyor.
      Hocam bu tamamen yorum. Doğru da olabilir yanlış da... Yani anlamsız bulduğuna dair bir ifade yok...

Son Goku yazdı:

Neyse senin görüşün ama ben öyle düşünmüyorum. Sadece daha öncede belirttiğim gibi Marco >>>> Magellan durumu benim gözümde Orta zorluk demek, bunu özellikle belirtiyim.

Eyvallah saygı duyarım.

Ama dediğim gibi Marco yanına 13 TK + Croco + Jinbei almışken yara almış AKainu alamazken

Akainu >> Marco diyip de (Filo Amirali > Amiral > Marco demiştin o yüzden >> olarak aldım.) Akainu'nn yaptığının junior versiyonunu Impel Down'da yapan ve hali hazırda 1. 2. tümen komutanı ayarında birini teke tekte yenip içeri tıkan Magellan'ın Marco'dan 4 tık geri durması bana abes kaçıyor ama dediğim gibi bu bana göre böyle... Kanun bu demiyorum. Çünkü bana sorarsan Akainu-Marco arasındaki fark Marco-Magellan arasından daha fazla ..

Bana sorsan Akainu >>>> Marco > Magellan

Neyse iyi günler, teşekkürler sohbet için.
    • Son Goku yazdı:

Marco'nun meyvesi çok sağlam, yüksek savunma verdiği için Marco >>>> Magellan demem gayet normal. Magellan'ın zehrinin bu adama hiçbirşey yapamayacağı ortada. Adam serinin en yüksek savunma meyvesine ve baya yüksek seviye hakisi var. Kizaru'nun teknikli ışın yağmuru karşıladığı, öyle Luffy'e yolladığı öylesine sıradan bir lazeri değil bu. Baya baya teknikli isimli saldırısı Kizaru'nun. Aynı saldırıyı Magellan alsa direk yenilecek, bundan bahsediyorum ben.

Meyve yeteneklerinden ve Marco'nun hakiyi daha efektif kullandığını düşündüğümden dolayı ( Kizaru'yu ışık hızında yere çarpan bir adam Marco sonuçta, aynı şekilde Aokiji'yi pençesiz tekmesiyle 10'larca metre uçurmuş birisi ) . Bu adamın >>>> Magellan olması normal bana göre. Zaten şunuda söyliyim 2 karakter arasında 2 tık güç farkı varsa yüksek zorlukla bitiyor dövüşler. Vergo ile Sanji arasında 2 tık var en fazla ve bunların dövüşleri sonuçlanmadı. Sonuçlansa yüksek zorlukla biteceği aşikar. Bunun gibi düşünürsen ne demek istediğimi anlayacaksın orada. Arkadaşada açıkladım bunu.

Ayrıca şu yorumun '' Zira bu adamlar sadece amaçlarına uygun olanı yapan tipler olsaydı Crocodile, Wb'ye dalmazdı ''.

Ee tamamda ben farklı birşey söylemedimki. Crocodile'ın impel down'dan çıkma amacı Wb'nin kafasını almaktı zaten, öyle değil mi? Crocodile Beyazsakal hevesini almak için Magellan'la dövüşmeyi anlamsız buluyor. Crocodile'dan çok daha güçlü olan İvankov , Magellan'la 1'e 1 karşılaşıyor ve Luffy ekibine yok açıyor. İnazuma bile azcıkta olsa Magellan'a karşı koymaya çalıştı. Jinbe, Magma avuçluyor. Gerektiği yerde zehir avuçlamayı gayet uygun görür.

Hadi yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem şöyle düzeltiyim Marco >>> Magellan diyorum ( 3 tık olsun ) .
      Adam zaten yumrukların gücü aynı demedi. Fiziksel bir olaydan bahsetti. Nitekim lazer belirli bir alana küçük bir delik açan bir saldırı ve sadece oraya zarar veriyor. Jet Bazuka ise darbeyi aldıktan sonra yayılmasına vesile olan bir saldırı. Marco Jet Bazuka'yı 2 yıl önceki Luffy'den yeseydi az da olsa savrulurdu.

Ayrıca Koramirallerin ezdiği adamın gücünü tartışmayalım deme bence, çünkü bire bir dövüşmüyorlardı orada. Bende sana şöyle sorayım Lazerin Luffy'i tekleyecek neyi var? Adam Magellan'dan ölümcül zehir yiyor ve ayağa kalkıp son ana kadar dövüşmeye devam ediyor. OP gibi bir evrende zaten tek yemek veya bir saldırı yüzünden yamulma olayı neredeyse hiç yokken Luffy'nin Lazeri tanklayamacağını ne düşündürdü sana? Hemde görmezden geldiğin Sengoku yumruğu örneğine rağmen. Sengoku'nun Buddha modda atıığı yumruk indirmiyor adamı lazer indirecek he?

Ayrıca bir yorumunda 1 tık veya 2 tık seviye farkı amirallerin zorla alacağı bir farktır o yüzden >>>> demem gayet normal demiştin. Ki hiç olmadığını kendin Filo Amirali>Amiral>Marco>>>>Magellan demenle belli ettin. Ki bu güncel Akainu'nun Marco'yu alması, Marco'nun Magellan'ı almasından 2 kat daha zor demek. Yani Marco 150 efor sarf ederek Magellanı alır, Akainu 300 efor sarf ederek Marco'yu alır demek.

Yani Kizaru, Kuzan, Akainu, MF Sengoku ile Marco arasında 1 tık varken ki sana göre fark değil bu ki gerçekten de büyük bir fark değil. Marco ile Magellan arasında 4 tık mı fark var? Ayrıca Ivankov'un durumu çok farklı hayran olduğu adamın oğlunu korumaya çalışıyor. Aynı senin Jinbei Magellan'dan gerçekten kaçacak olsa Akainu'nun saldırısının önüne geçmezdi demen gibi. Değer verdiğin bir şeye zarar verilirse veya zarar verilecek olsa serinin en güçsüz karakteri en güçlüsüne bile saldırabilir.

Yani >>>> orta zorluk ise > Kol bacak vererek kazanır gibi bir şey oluyor. Bu mantığa göre MF Akainu>Marco, Filo Amirali Akainu>>Marco veya Sengoku, Kizaru, Kuzan artar böyle. Bu adamlar kol bacak vermeden veya o noktaya gelmeden Marco'yu yenemez demek olur bu. Yada bayağı bayağı pestili çıkar kardeşim demek. Çünkü >>>> orta ise >>> zor'dur >> çok zordur > kol bacak verir demek.

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Flyjin ().

• Benkei

1.si ben orada kendimi yanlış ifade ettim, üzgünüm.

Orada vurgu yapmak istediğim nokta, hangisinin daha güçlü vurduğu değildi. Yumruk vuruşunun, Lazer gibi soyut saldırılardan daha iyi etki etmesi olayıydı Marco'ya. Böyle birşeye dair yorumlar sadece kişisel çıkarım bana kalırsa.

Ben orayı Garp'ın hakili vuruşunun sağlam olması olarak görüyorum, Kizaru'nun atağından. Bunu demek istemiştim aslında. Ve evet şunu belirtmek istedimki '' Basınç şok gibi saldırıların'' daha fazla etki etme olayını.

Luffy 2 yıl önce jet bazuka ile Marco'yu savurtacak, gerçekten böyle mi düşünüyorsun hocam? Rob Lucci sandın sanırım adamı :D

Luffy lazeri yedikten sonra neden mi öyle düşündüm. Luffy gibi süpernova olan Basil Hawkins gibi bir karakter tek ışın okuyla yenilirken, Kizaru çoğu süpernovaya tek atarken hakisiz lastik Luffy sence lazere karşı koyabilecek ne yapabilir sen bana bunu açıkla?

Tek yeme yok mu? Seride zibilyon tane tek var. Teker teker bakmaya gerek yok, arada güç farkı olan karakterlerde çoğu tek vuruşla biten dövüşler gördük. Dressrosa arc ı ful teklerle dolu zaten, sürekli biri birine tek atıp durdu. Zaman atlaması önceside bu durum mevcut. Water 7'de Lucci'nin Luffy ve Zoro'yu tek vuruşta yenmesi gibi. Daha çok var bak, geçmiş bölümlere tekrar bakarsan bunları görebilirsin. Daha ilk bölümde başladı tek atmak.

Tamam bende düzelttim yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için işte.

Akaiunu > Amiral > Marco >>> Magellan diyorum. Marco ve Jozu mf savaşında dikkat dağınıklığına gittiler resmen, bunu göremiyor musun? Amirallerle öyle uçuk kaçık farklar yok arada ( Özellikle Marco ) . Gayette kol bacak alabilir Marco, tabiki dikkati dağılmadığı sürece. Mf savaşında buna özellikle dikkat çekildi.
    • Son Goku yazdı:

Benkei

1.si ben orada kendimi yanlış ifade ettim, üzgünüm.

Orada vurgu yapmak istediğim nokta, hangisinin daha güçlü vurduğu değildi. Yumruk vuruşunun, Lazer gibi soyut saldırılardan daha iyi etki etmesi olayıydı Marco'ya. Böyle birşeye dair yorumlar sadece kişisel çıkarım bana kalırsa.

Ben orayı Garp'ın hakili vuruşunun sağlam olması olarak görüyorum, Kizaru'nun atağından. Bunu demek istemiştim aslında. Ve evet şunu belirtmek istedimki '' Basınç şok gibi saldırıların'' daha fazla etki etme olayını.

Luffy 2 yıl önce jet bazuka ile Marco'yu savurtacak, gerçekten böyle mi düşünüyorsun hocam? Rob Lucci sandın sanırım adamı :D

Luffy lazeri yedikten sonra neden mi öyle düşündüm. Luffy gibi süpernova olan Basil Hawkins gibi bir karakter tek ışın okuyla yenilirken, Kizaru çoğu süpernovaya tek atarken hakisiz lastik Luffy sence lazere karşı koyabilecek ne yapabilir sen bana bunu açıkla?

Tek yeme yok mu? Seride zibilyon tane tek var. Teker teker bakmaya gerek yok, arada güç farkı olan karakterlerde çoğu tek vuruşla biten dövüşler gördük. Dressrosa arc ı ful teklerle dolu zaten, sürekli biri birine tek atıp durdu. Zaman atlaması önceside bu durum mevcut. Water 7'de Lucci'nin Luffy ve Zoro'yu tek vuruşta yenmesi gibi. Daha çok var bak, geçmiş bölümlere tekrar bakarsan bunları görebilirsin. Daha ilk bölümde başladı tek atmak.

Tamam bende düzelttim yanlış anlaşılmaya mahal verdiğim için işte.

Akaiunu > Amiral > Marco >>> Magellan diyorum. Marco ve Jozu mf savaşında dikkat dağınıklığına gittiler resmen, bunu göremiyor musun? Amirallerle öyle uçuk kaçık farklar yok arada ( Özellikle Marco ) . Gayette kol bacak alabilir Marco, tabiki dikkati dağılmadığı sürece. Mf savaşında buna özellikle dikkat çekildi.
      Dikkatinin dağılması tamamen kendisine bağlı bir olay. Orada Akainu'nun da dikkatini dağıtacak şeyler vardı Ayrıca "Elimizde bir şey olmadan Mogard güçlüdür diyemem." Deyip de Marco hakkında özellikle Akainu'dan kol bacak alabilecek bir şey göstermeden alır demen ironik.

Bahsettiğimiz karakterle bahsettiğin karakterler arasında fark var. Belirtme ihtiyacı duymamıştım ama şimdi belirteyim. Belirli bir seviyeden sonra kimse kimseye kolay kolay tek atamaz.

Seride iki güçlü karakterin dövüştüğünde neler olduğuna dair iki örnek var birisi güçlü iki karakterin dövüşünün 10 gün sürmesi (Jinbe vs Ace) ikincisi koca adanın iklim kuşağının değişmesi (Kuzan vs Sakazuki). Oda iki güçlü karakteri dövüştürmekten zevk alıyor net olarak belli bu. O sırada Lucci'nin tek atmasının sebebi, saldırıyı tanımamalarına bağlı. Ayrıca kısa süre sonra birisi onu yendi diğeri de ondan biraz daha güçsüz birisini yendi. Aradan da 24 saat bile geçmeden.

Marco savruluru şöyle açıklayayım. Marco fiziksel olarak Lucci'den o kadar yukarıda değil. Genel olarak meyvesi sayesinde daha üstün. İyileştirme kabiliyeti sağlayan bir meyve sana fiziksel güç vermez. Ki Lucci'nin meyvesinin gücüne bakacak olursak dayanıklılık ve güç üzerine iken Marco iyileştirme üzerine. Yani Marco evet savrulur ancak Garp'ın yumruğu kadar etki etmez.

• Wb hasta değilse shanks’ın aşağısında kalmaz. Alır derim ama en kötü ihtimalle berabere kalırlar.

Magellan eğer shiryuu’ya denk dendiyse sağ kol seviyesi civarındadır. Marco’yla denk dövüşür ama anka kuşu zehirden ne kadar etkilenir tartışılır. Ace’le magellan dövüşse yine aynı şey geçerli. Ace uzaktan vurabilir ama magellan vuramaz. Seviyesi düşük olmasa da rakipleri ters magellan için. Magellan yenilir.

Karma tarafta başka düzgün bi isim yok. Kuma ivankov’un altındaydı. Meyvesi güçlü olsa da anca çaylaklara borusu ötüyormuş herhalde. Diğer özellikleri zayıftır diye tahmin ediyorum ivankov’un konuşmalarından dolayı. İvankov da magellan’ı oyalayamadı bile.

As kadro dövüşlerinde wb tarafı daha iyi görünüyor. Belki kidd jimbe’yi alır sadece. Wb tarafı alır diyorum bu yüzden.