Son Goku yazdı:
Wb dünyanın en güçlü adamı zaten, yoluna devam edecekti adam delinip tek yiyecek değildi.
2. Squardo'nun kılıcı yüzünden dizinin üstüne çöktü adam. Kizaru'nun lazerini göğsünde iki delik varken yedi bana mısın demedi ?
3. Benim demek istediğim tek yemek değil. Atağın fiziksel yapısından bahsediyorum. Sonuçta Phoneix Marco, Garp'ın hakili yumruğunu yediğinde Anka Kuşu iken yemesine rağmen Anka Kuşunu kapattıktan sonra bile yanağında izi duruyordu. Demek ki basınç ve şok tarzı darbelerle lazer gibi soyut atakların bir farkı var.
Son Goku yazdı:
Luffy ise hatırladığım kadarıyla lazeri yedikten sonra işi bitmişti.
Son Goku yazdı:
1 lazerlik canı var yani öyle abartı bir durumu yok 2 yıl önce.
Ayrıca konunun özünü anlamamışsın. Yazık olmuş. Daha da anlatamam uykum geldi çünkü

Son Goku yazdı:
Crocodile, Jinbe, İvankov bu adamların kaçması birşey ifade etmiyor. Jinbe ve İvankov hatta Crocodile'da orada mf savaşına gidip amaçlarını gerçekliştermek istiyorlardı.
Üzgünüm ama "kaçmaları bir şey ifade etmiyor." yanlı bir yaklaşım. Eğer Magellan'a dalmak, kaçmaktan daha çabuk sonuç getireceğini düşünseler dalarlardı. Demek ki getirmiyor, demek ki hepsi beraber dalsa kaçmak kadar pratik olmayacak, demek ki adam bariz dominant bunlardan. Zaten anlatmak istediğimin özü de bu.
Son Goku yazdı:
Magellan'la karşılaşmak istemiyorlar '' Korkuyorlar '' anlamı çıkmıyor.
Son Goku yazdı:
2 yıl önceki Crocodile zaten güçsüz bir karakter onu özellikle örnek vermen olmamış.
Son Goku yazdı:
Akaiunu olayına gelirsek , Akaiunu Beyazsakal'dan 2 hakili deprem yumruğu yemesine rağmen karşısına Marco ve tüm tayfasını karşısına alıyor. Magellan'ın yediği jet bazuka ile kıyaslamak pek doğru değil.
Ben zaten
NABU yazdı:
Akainu >>>> Magellan
Son Goku yazdı:
Akaiunu durdurulamaz bir terördü orada resmen
Marco'nun yanına 13 TK + Croco +Jinbei alıp yorgun ve hafif yaralı Akainu'ya karşı üstünlük kurmayı bırak Shanks gelmese hayatta kalamayacak hallere düşüyorlarsa ancak öte yandan Benzer (denk değil bak benzer) bir ekibi Magellan Impel Down'da madara ediyorsa (Karasakal Tayfası vs içinde) Buradan Marco >>>> Magellan çıkmaz.
En azından bunun ayırtman sebebi Luffy olmamalı çünkü Luffy ile ilgili şeyler gerçekçi olmuyor. Sengoku'nun Buda Yumruğu örneğini bu yüzden verdim. Ya da "En İyiler Savaşı" denen savaşta Kral Hali kullanan tek elemanın Luffy olması gibi vs vs . Yani Jet Bazooka yedi diye küçümseyebiliriz ama domine ettiği adamların sayısı ve kalibresi de ortada. Şu an yonko olan Karasakalın Rayleigh'si, Marco'su, Zoro'su diyebileceğimiz Shiliew'i tek başına al aşağı edip içeri tıkmış bir iken Magellan... Ben şahsen Marco >>>> Magellan diyemem. Tabi bu benim görüşüm.