Doflamingo Ailesi vs Koramiraller
- Anket
- Vs
- manga
- anime!
-
-
Photofun resimleri benden mi bilmem açılmıyor. Ek olarak önizlemeleri eklersen güzel olur. Sitede ayrıntılı rehberi var fakat kısaca A simgesinin iki simge sağında. Aynı şekilde alıntı simgesinin de iki simge solunda.
Ayrıntılı rehber için; -
Earendill yazdı:
Photofun resimleri benden mi bilmem açılmıyor. Ek olarak önizlemeleri eklersen güzel olur. Sitede ayrıntılı rehberi var fakat kısaca A simgesinin iki simge sağında. Aynı şekilde alıntı simgesinin de iki simge solunda.
Ayrıntılı rehber için;
-
Evet, hepsi görünüyor. Güzel olmuş böyle. Yorumumu yarına yapacağım çunkü epey yoruldum bugün.
-
Koramirallerin aralarında fazla fark olmadığını düşünüyorum. Ama Smoker'dan sonra en güçlü koramirali Doberman olarak görüyorum.Smoker 50 ise Doberman 47-48 bilemedin 50'dir. Her 5 puan için arada 1 beden veya biraz daha fazlası olarak görüyorum çünkü, 5 puan en fazla 1 buçuk beden gözümde.
Momonga ve diğer koramirallerde 45'tir dediğim gibi Doberman biraz daha yükseği intibası verdi bana. Bastille'de 40'tır. Maynard 30'dur, 2 yıl önceki Lucci seviyesi aşağı yukarı.
Eşleşmeler şu şekilde olursa ( Bu benim düşüncem, siz nasıl uygun görürseniz saygı duyarım )
Vergo vs Smoker ( Vergo orta zorlukla kazanır )
Pica vs Doberman ( Pica orta zorlukla kazanır )
Ceasar vs Momonga ( Ceasar orta zorlukla kazanır )
Trebol vs Jaguar D. Saul ( Trebol tek eliyle bir gemiyi alıp fırlatabiliyordu, yüksek seviye bir fiziksel gücü olduğu net, aynı şekilde Jaguar D.Saul'da epey güçlü birisi, elleriyle koca gemiyi kaldırıp çalabiliyordu yere, zamanının gözde koramirallerinden Aokiji tarafından dondurulsada o Aokiji farkıdır bana göre, Jaguar yüksek fiziksel gücü ve gördüğümüz dev koramirallerden daha güçlü çizildiğini düşünüyorum, en önemlisi güçler aynı bile olsa irade farkıyla götürür bu işi ayrıca bir D. bu adam unutmamak gerekli, Trebol'da 50 puan Saul'da 50 puan gözümde, ama galip Saul olacaktır burada kanaatimce )
Diamante vs Stainless ( Diamante yüksek zorlukla kazanır, Stainless ilk göründüğünde Doflamingo Mozambia'yı kontrol edip bunun üstüne salıyordu çünkü, yinede Momonga seviyesinde olsada Diamante'yi yeneceğini düşünmüyorum )
Gladius vs Strawberry ( Strawberry zamanında Jinbe ile savaşmış birisi, Strawberry 45 puandadır, Gladius 40, yüksek zorlukla Strawberry alır diyorum )
Lao G vs Onigumo ( Lao G 40, Onigumo 45 puanda gözümde, Marco'ya hissettirmeden kelepçe takması olayıda var, ayrıca örümcek zoanı yemiş 8 kılıç ustası birisi, Lao G'yi keser diyorum yüksek zorlukta olsa )
Violet vs Dalmatian ( Dalmatian düşük-orta zorluk arası götürür, fazla zorlanacağını yada aman aman bir hasar alacağını sanmam, aralarında 3 beden fark vardır, göz yaşı meyvesi onu kurtarmaz)
Baby5 vs Bastille ( Bastille orta zorlukla-yüksek zorluk arası alır )
Senor Pink vs Yamakaji ( Yamakaji yüksek zorluk diyorum )
Dellinger vs Ronse ( Ronse, Beyazsakal'dan güçlü bir deprem saldırısı alarak yenildi, dev koramirallerin sanıldığının aksine güçlü olduğunu düşünüyorum ben, tabi Luffy'den tek yiyen dev koramiralden bahsetmiyorum, Ronse gibi daha önplanda olanlardan bahsediyorum. Dellinger'in tek yiyişi Cavendish'in kesişinden oluyor, Ronse ise direk kafasına depremi yedi. Dellinger'a 37-38 puan veriyorum, Ronse'ye tek yeme seviyesinin farklılığından 50 veriyorum, ayrıca şunuda belirtiyim Ronse mf savaşında Vista ile kılıç tokuşturmuştur, Vista bu adama saldırırken yanında 2 beyazsakal korsanı daha vardı, bunuda unutmamak gerek, Vista'ya öyle basitçe harcanmadı geldi direk Beyazsakal'a harcandı, bu yüzden böyle düşünüyorum )
Bellamy vs Maynard ( Bellamy en fazla orta zorlukla alır bence, Maynard'ın düzgün bir dövüşü veya verdiği bir farklı hava bile yok, eziğe oynuyordu ondan olsa olsa en fazla 2 yıl önceki Lucci olur diye düşünüyorum. O da şuanki gelişmiş hakili Bellamy'i yenmek için yeterli değil )
Sugar, Monet , Buffalo , Machvise ve Jola'da dev koramirallerle eşleşir. Dev koramirallerin içinde 2 yıl önceki Luffy'den tek yiyen 30 puan verdiğim adamda var, Ronse kadar olmasada güçlü bir koramiral olan Lacroix gibi biriside var. Luffy'den tek yiyen koramiralin insan koramirallerdeki Maynard gibi çaylak olduğunu düşündüğümden dolayı onların bir kısmını en azından daha güçlü görüyorum.
Sugar : 35
Monet : 40
Buffalo : 35
Machvise : 40
Jola : 30-35
Dev koramirallerden Lacroix : 45
Diğer dev koramiraller : 40
Buna göre 1 tane 45'lik adam+ 5 tane 40'lık adam >>>>> 2 tane 35'lik 2 tane 40'lık 1 tane 30'luk eleman, burasıda orta zorluk, devlerin içinde 2 tanesi bitkin düşüp yıkılır denklikten dolayı. Geri kalanlarıda orta zorlukla kazanacağı için, fazla yorulmazlar diye düşünüyorum.
Tam sonucu kestirmek çok zor, ama geriye kalan kişilerde tabiki kalan enerjilerinide dahil ettiğimizde ve aralarındaki güç farkınıda hesaba kattığımızda Doflamingo ailesi, yüksek zorlukla alır diyorum.Mesaj düzenlendi 2 defa, son düzenleyen Son Goku ().
-
Smoker vs Vergo; iki tarafın da eşit şansı olduğu bir dövüş bence. Kim kazanır bilemiyorum ama kazanan kişinin diğerlerine yardıma gidebileceğini sanmıyorum. Çok yüksek zorluk olur. Berabere diyeceğim.
Pica vs Doberman; Doberman pek gücünü bilmediğimiz birisi. Yine de haki konusunda Pica'dan bariz biçimde önde olduğunu tahmin ediyorum. Pica'nın da bariz meyve avantajı ile eşit olduklarını tahmin ediyorum, yine de Koramiraller daha çok şey gösterebilecek kişiler. Bu sebepten oyum yüksek zorluk ile Doberman'a.
Caesar vs Momonga konusunda sanırım Caesar diyeceğim. Orta - yüksek zorluk arası olur. Denizcilerin ilk firesi bu oldu nazarımda.
Saul'un kazanacağını düşünüyorum. Trebol Luffy'i bayağı şaşırttı fakat Jaguar'ı şaşırtabilir mi sanmıyorum. Saul'ün dövüşü domine edeceğine inanıyorum. Orta zorluk derdim.
Stainless hiç gücünü bilmediğimiz birisi. Diamante ise tek bacaklı Kyros'a kendisinin üstün olduğu bir yerde yenildi. Pek parlak bir kariyeri yok yani. Gücünü bilmesem de dediğim gibi koramirallerden daha çok şey bekliyorum. Fakat gücü hakkında bilgimiz olmadığından berabere diyeceğim.
Strawberry zamanında Jinbei ile dövüşmüş olsa da büyük ihtimal tek başına dövüşmemiştir. Gladius'un güzel yeteneği var. Eşit şans veriyorum. Berabere.
Onigumo Marineford'daki en parlak koramiral idi. Lao G'de parlak bir intiba bıraktı gözümde. Yine de Sai'e yenilmiş adamın Onigumo'yu alacağını düşünmüyorum. Onigumo orta zorluk.
Baby 5 orta zorlukla yenilir. Tabii gidipte Bastille'e yardım etmeyeceğini varsayıyorum.
Yamakaji de Marineford'da parlayan koramirallerden birisi idi. Senior Pink'e papuç bırakmaz. Düşük-orta zorluk arası veririm.
Ronse'e orta zorluk vereceğim Dellinger maçında.
Maynard henüz çok genç ve kariyeri pek parlak değil. Orta zorluk ile Bellamy.
Sugar'ın yeteneği güzel fakat kombine edebileceği takım arkadaşı yok. Hiç bir işe yaramaz dövüşte. Monet harici kimse yok. Machivse yine bir nebze idare eder. Jola yine işe yaramaz böyle bir dövüşte. Buffalo bayağı low bir adam. Dev Koramiraller düşük zorlukla ezer bence bunları. Luffy'in teklediğini Monet alır ama geri kalanlardan kimse yorulmaz.
Saul, Doberman, Onigumo, Bastille, Yamakaji ve sürüyle dev koramiral vs Caesar ve Bellamy oluyor.
Denizciler düşük, düşük-yüksek zorlukla temizler diyorum.Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Earendill ().
-
Koramiraller takımı temel yetenekler açısından daha iyi bir takım. Zira Dof ailesinde seviyesi Koramirallerden yüksek olan olduğu gibi çok düşün olan da var öte yandan Kor-Amiralle daha dengeli bir takım. Zayıflıkları yok.
Kor-Amiraller ile ilgili bir diğer olay. Tekkai, Shigan, Geppo, Soru, Rankyaku gibi tekniklerin büyük çoğunluğunu kullanabildikleri söyleniyor. Hatta şu an kaptan olan Koby altısını da kullanabiliyormuş. Koby bile altısını kullanıyorsa güçlü kor-amirallerin çoğu en az 4-5 tanesini kullanabiliyor demektir. Tekkai + Haki birleşince Vergo, Pica, Trebol, Ceasar hariç diğer tüm Dof ailesi üyeleri buna çaresiz kalır zaten. Onu geçtim sayıca üstünlük ve temel yetenekler konusunda da kor-amiraller daha iyi.
Ancak sorun şu. Dof ailesi çok kalabalık ve vergo, lao g, dellinger hariç herkes de meyve var. Herkes de meyve olduğu için herkes çok farklıaçılardan çok farklı saldırılar yapabilir. Özellikle Ceaser'I koruyacak bu kadar çok kişi varken Ceaser'ın havadaki oksijeni çekme atağı ya da gastille atakları anında ölümcül ataklar. Pica'nın gerçek bedenni bulup da kesmek ayrı bir dert. Dev Koramirallerin başı Pİca ile bela da olacaktır.
Teme Beceriler, Sayı Fazlalığı, Takım Oyunu, Yakın Dövüş --> Koramiraller
Çok yönlülük, hax, Alan Kontrolü -> Dof ailesi
İki türlü de gidebilir. -
Koramirallerin çoğunu tahmini yorumlayabiliriz. Pek bir şey göstermediler.(Biraz Momonga.)
-
Utsuro yazdı:
Koramirallerin çoğunu tahmini yorumlayabiliriz. Pek bir şey göstermediler.(Biraz Momonga.)
Koramirallerin gücünü Punk Hazard'da gördük. Onlara nazaran daha yeni o mevkiye yükselmiş Smoker'i gördük. Vergo apayrı bir seviyede olsada onlara göre yinede en fazla Vergo >>> Smoker >> Doberman >= Momonga ve diğerleridir durum. Bu da en fazla olacak şey. Aralarında aman aman bir uçurum yok. Bir tek Vergo biraz farklı seviyedeydi ama o da serideki karakterlere göre orta seviyenin en güçlülerinden.
Doberman'a falan hiç girmiyorum bile, Smoker'den 1- 1.5 tık aşağıda adamlar. Pica Vergo Ceasar Trebol bu adamlar içerisinde 4-5 beden büyük olanda var koramirallerden, 1 tık daha güçlü olanda var. Diamante'de denktir bu adamlara. Gladius Lao G Machvise Senor Pink Baby5 ve diğer aile üyeleride koramirallerin alt sınıfında. Bir Bastille işte Gladius'tan güçsüzdür yarım tık, Lao G'dende belki bir ihtimal. Sabo'ya harcandı adam ama Sabo'nun çok yüksek seviye olduğunu göstermek için Bastille'yi kullandı adam. Gladius'tan Lao G'den güçsüzdür belki ama Baby5'i Buffalo'yu Dellinger'i Jola'yı falan teke tekte fazla kasmadan en fazla orta zorlukla alacak birisi o da.
Bunun dışında devler var, Beyazsakal'dan deprem yiyip yenilen Ronse var, üstelik bu adam Vista ve yanındaki 2 adama karşı koydu mf savaşında, Vista ile kılıç tokuştururken aynı zamanda diğer 2 beyazsakal adamı buna saldırmaya yelteniyordu. Ama adam Vista'ya harcanmamış, daha sonra geliyor Beyazsakal'dan kafasına direk deprem yiyor. Doflamingo ailesinden çoğu kişinin durumu aynı olurdu zaten orada, hatta daha düşük level saldırılarla yenilen elemanlar var Örn : Gladius, Machvise, Dellinger, Jola'yı falan söylememe gerek yok sanırım.Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Son Goku ().
-
Gözüm Garp’ı aradı. Garp olaydı fikrim farklı olurdu tabii ki ama bu halleriyle hele ki En Güçlüleri karşı taraftayken koramiraller bir halt yiyemez.
Doffy yokmuş gerçi fikrim değişmedi ama yukarıda yazdığım kadar kolay olmaz artık. Ancak Koramiraller vasıf açısından üstün kaçının meyveli olduğunu da bilmiyoruz. Ama Vergodan güçlü yoksa içlerinde kazanamazlar.
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Flyjin ().
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 1
1 Misafir