41 6 Ara 2022, 15:35 ChildofLightness yazdı: Buna sevinemeden kuşum öldü Tanrılar bir kurban almış gibi görünüyor ... Şaka bir yana hayvanlar böyle evin nazarını çeker derler bazen belki de senin için bir fedakarlık yapmıştır. Öyle düşün. Başın sağolsun. Naruto Saklı Sandık / Cilt 1: Yılan Deliğinden Geçmişe
44 11 Ara 2022, 12:19 ChildofLightness yazdı: Kazandım Daha doğrusu Rabbim ömrümü daha uzun kılmış. Ben şükür namazına kaçar. Geçmiş olsun sevindim bu habere. Kazanacağına olan inancım boşa değilmiş. Seni aramızda görmek güzel.
45 11 Ara 2022, 23:36 ChildofLightness yazdı: Çocukken az patates kızartmasıni yemediğim, arkadaşımın annesi ve komşum yoğun bakımda dostlar, hepinizden dua bekliyorum. O da kendine geldi, artık konuşuyor bizimle. Devletin dini adalettir. Hz Ali
46 12 Ara 2022, 00:11 ChildofLightness yazdı: O da kendine geldi, artık konuşuyor bizimle. Oooo maşallah. Hadi bakalım işler senin tarafında iyi gidiyor gibi. Öyle devam eder inşallah. Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Spoiler Göster