Invincible ve Omni-Man Nereye Kadar Gidebilir?

• Genel
    • Comics
    • Vs
    • manga

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı

• Invincible ve Omni-Man Nereye Kadar Gidebilir?

R1 - Incredible Hulk

R2 - Tatsumaki, Blast ve Psykorochi hariç tüm S Sınıfı Kahramanlar ve Canavarlar Birliği (OPM)

R3 - Aquaman ve Namor

R4 - Tatsumaki ve Psykorochi

R5 - Garou ve Boros

R6 - Wonder Woman

Kurallar
      - R3 denizde geçecek ve H2H olacak.
      - R2'de Black Sperm base halinden başlayacak ama savaş uzarsa Golden Sperm veya Platinum Sperm moduna geçebilir. Evil Natural Water ise denizde olacak. Orochi ise base halinde, yani dünyadan güç çekmiyor.
      - R5'de ise Garou kanatlı halinde olacak, Boros ise Meteoric Burst formunda. İkisininde yenilenme özelliği yok.
      - R6'da ise Diana'nın herhangi bir ekipmanı yok.
      - Invincible, Atom Eve güçlendirmesi öncesi, Omni-Man ise seri sonu.
      - Invincible ve Omni-Man bloodlusted olacak ama diğer herkes kendi karakterinde olacak.
      - Hazırlık yok, bilgi yok.
      - Hızlar eşit değil.
      - BFR yok.

Dövüş Yeri
      Boş bir dünyada geçecek ve yok edilemeyecek.

Nereye kadar gidebilirler?
      (inşallah sıralama düzgün olmuştur :D)
    • R1- İçinden geçerler.

R2- Tek tehdit olabilecekler Orochi, ENW (EOW olabiliyorsa), ve Platinum Sperm (belki). Orochi Dünya'dan güç çekemiyorsa gücünü bilmiyoruz. EOW sorun çıkarır ama yenerler gibime geliyor. PS de biraz varlık gösterir ama çabucak yenilir.

R3- Bunu pek bilmiyorum.

R4- Burada yenilebilirler. Çünkü iki tane casual Çoklu Kıtasal karakter var karşılarında ama hız Invincible takımından yana herhalde o yüzden üstesinden gelirler.

R5- Yenilirler. İkisi de FTL. Hele Garou bu halinde FTL+'tır o kadar güçlenmeden sonra. Ve Fa Jin'le tek atabilir.

R6- Yine bilmiyorum.
    • Garou yazdı:

İkisi de FTL
      Invincible takımı da zaten o seviyede. Omni-Man ışık hızı civarlarında olduğu söylendi. Invincible da o civarlarda bişi zaten. Uzaydaki featlerine bakacak olursak ışıktan milyonlarca kat hızlı olan bir feati var Omni-Man'in, aynı şekilde Invincible'ın da. Tabii bu uzayda oluyor ama yine de bize bir fikir verebilir.

Garou yazdı:

Fa Jin'le tek atabilir.
      Fa Jin dediğin şu Saitama'yı binaya fırlattığı atak değil mi? Onunla nasıl tek atıyor acaba?

Garou yazdı:

ENW (EOW olabiliyorsa)
      Denizin içindeki hali yani EOW evet.
    • Homelander yazdı:

Invincible takımı da zaten o seviyede. Omni-Man ışık hızı civarlarında olduğu söylendi. Invincible da o civarlarda bişi zaten. Uzaydaki featlerine bakacak olursak ışıktan milyonlarca kat hızlı olan bir feati var Omni-Man'in, aynı şekilde Invincible'ın da. Tabii bu uzayda oluyor ama yine de bize bir fikir verebilir.
      Ben de daha hızlı olduklarını söylemek için demedim. Tats ve Psykorochi gibi hız sorunları olmaz diye dedim.

Homelander yazdı:

Fa Jin dediğin şu Saitama'yı binaya fırlattığı atak değil mi? Onunla nasıl tek atıyor acaba?
      Fa Jin iç organlara saldırıyor. Bildiğim kadarıyla Viltrumluların içsel dayanıklılığı yok. Ayrıca senin yazdığın formdaki Fa Jin'le şunu yaptı:
      Dünya'nın manyetik alanını bozup uzayı büktü ve yeni bir kıta çıkardı.

Homelander yazdı:

Denizin içindeki hali yani EOW evet.
      Dediğim gibi o zorluk çıkarır ama Saitama ekstrem brüt güçle hallettiğine göre onlar da benzerini yaparlar.
    • Garou yazdı:

Ben de daha hızlı olduklarını söylemek için demedim. Tats ve Psykorochi gibi hız sorunları olmaz diye dedim.
      Ha ben diğer türlü anladım :D Tamamdır.

Garou yazdı:

Fa Jin iç organlara saldırıyor. Bildiğim kadarıyla Viltrumluların içsel dayanıklılığı yok. Ayrıca senin yazdığın formdaki Fa Jin'le şunu yaptı:
      Bununla ilgili seride bir açıklama yapılmadı hatırladığım kadarıyla. Kulaklarının içine yüksek bir ses onlara ölümcül hasar verdiği için muhtemelen yoktur. Ama senin attığın feat ise zaten sonraki redrawda değiştirildi, sadece dünyanın içinden geçiriyor. Yoksa zaten tartışması dönmüştü bu hesaplanabilir bir kuvvet değil diye. Ha tabii yine çok etkileyici. Ve Saitama orada yerinde bekliyor sadece, ikisine o kadar güçlü vurabilmesi için yakalaması gerekecek. Ve bu adamlar Thragg'in ölümcül yumruklarına dayanabiliyorsa, yıldızların sıcaklığına belli bir süreliğine bile olsa dayanabiliyorsa, ve dibindeki bir gezegenin patlamasına bile dayanabiliyorsa Fa Jin'in tek atacağını zannetmem. Ama sadece bir kere vursa bile avantaj direkt OPM takımına geçer.
    • Homelander yazdı:

Ama senin attığın feat ise zaten sonraki redrawda değiştirildi, sadece dünyanın içinden geçiriyor.
      Allah Allah bir baktım. Evet redraw gelmiş ona. :D Ama hala mantoyu Dünya'nın içerisine sokacak güçte vuruyor. Şu panel:
      Dünya'nın eğiminden orası yine yüzlerce kilometre bir yer. (Her ne kadar Murata Dünya'nın eğimini çizerken biraz batırsa da)

Homelander yazdı:

Ve Saitama orada yerinde bekliyor sadece, ikisine o kadar güçlü vurabilmesi için yakalaması gerekecek.
      FTL+ adamın yakalarken sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bir de sanki Invincible ekibinin yanaşmaktan başka şansı varmış gibi söylüyorsun. :D Adamların uzun menzilli bir atağı yok ki. Yakın dövüşe girmek zorundalar.

Ve onların yaptığının düz yumruklaşma olduğu düşünülürse, Boros neyse de Garou o departmanda mahveder onları. FWRCF her ataklarını saptırır. Saitama'ya dövüş sanatları işlemedi çünkü: Saitama çok çok daha güçlü olduğu için ataklarına tepki bile veremedi. Verdiği zaman rahatça saptırabiliyordu. +
      • WICF düşmanı parmaklarını oynatarak kesebilir. Parmak yetmeyince iki kolunu da kullanıyor. (Bu ikiliyi keser mi sen söyle.)
      • Awakening Breath ve EHRF limitlerini aşıp çok daha güçlü olmasını sağlıyor ataklarının.
      • RASRF ve CDFSF ile düşman atağın çoğunluğunu savuştursa da şok dalgalarının düşmanı sarıp kemiklerini kırdığı bir teknik.
      Yani karşı takımı çok bilmediğim için bunları buraya bırakıp yorumu sana bırakıyorum.

Homelander yazdı:

Ve bu adamlar Thragg'in ölümcül yumruklarına dayanabiliyorsa
      Thragg çıplak elle içlerinden geçiyordu bir ara. Aşık atma seri sonundaydı ve sadece Invincible için geçerli diye biliyorum.

Homelander yazdı:

yıldızların sıcaklığına belli bir süreliğine bile olsa dayanabiliyorsa
      Isı ne alaka? :D

Homelander yazdı:

dibindeki bir gezegenin patlamasına bile dayanabiliyorsa
      Gezegenin bir tarafından girip diğer tarafından çıkıp gittikten sonra oldu o patlama. + Patlamanın merkezinden uzaklaştıkça enerji üssel olarak azalır. Gezegenin çekirdeğine ölmemek için aynı anda girdiklerini düşününce Gezegensel olmadıkları kesin. :D

Homelander yazdı:

Fa Jin'in tek atacağını zannetmem.
      Hepsi dış dayanıklılık feati. Fa Jin'in olayı kemiklerinin ve kaslarının ne kadar güçlü olduğunun fark etmemesi. Ha tek atar mı ben de bilmiyorum ama ağır hasar vereceği bence kesin.
    • Bence sıralama olmamış gibi ya da ben evrenleri çok iyi anlamadım ikisinden biri ancak, kanaatimce;

R2 ekibi, R3'den de R4'den de güçlüler.

Misal "Psykorochi harici" deyince Orochi ie Psyko'yu ayrı ayrı alacak mıyız ?

Ki bu ikisi olmasa bile iki grubunda en elitlerini alınca Flashy Flash, Atomic Samurai, Genos, Sage Centipede, Evil Nature Water, Platinum Sperm, Rover, Homeless Emperor gibi epey sağlam bir ekip kalıyor.

Diğerlerini saymıyorum bile, diğerlerinin yaratacağı dikkat dağınıklığını falan.

Tats ve Psyko bunların alayını temizler miydi misal ? Emin değilim.

Invincible seri sonu hali olsa Belki R5'e kadar gelir ve hatta geçerlerdi de ancak burada biraz daha tecrübesiz ve hala Omni-Man'i güç olarak geçememiş bir Mark var.

Omni-Man ufak gezengensel ise mark henüz kıtasal falan.

Boost öncesi mark olduğu için 2. round'u bile geçebilirler mi emin değilim. Çünkü Orochi de var demişsin.

Oroch, ENW, PS, Atomic Samurai, Flashy Flash, SS, Genos, Rover, HE + Geriye kalan Tüm S klas (Blast ve Tatsumaki hariç) + Geriye kalan tüm Dragon leveller.

İkili hepsinden bireyselde fersah fersah güçlü ancak burada epey bir çok yönlülük, hax vesaire var. Hatta Platinum Sperm, Orochi, Flasy, Atomic Samurai gibiler hız olarak daha hızlı bile olabilirler.

En azından kombat hızında.

Bu arada R1'den de çıkabilecekleri kesin değil :D Ama hadi ondan çıksa R2 sıkıntı hadi ondan çıktı diyelim.

R3 e gelirsek. Karada bile olas Viltrumlu ikilisi için gene çok çok zor bir dövüş olurdu bir de su da çok daha zor ancak sadece h2h'ye kısıtlanıldığı için belki Viltrum ikilisi alır.

Ya ben açıkçası OPM deki telekinesi olayını anlamadım. Tatsumaki asla güçlü bir rakibe Darth Vader'ın force ile yaptığı cinsten bişi yaptığını görmedim. Alan Hasarı yapıyor sadece.... Hani O yüzden bilemedim 2 inanılmaz dayanıklı , hızlı ve kuvvetli karakteri bu ikisi halledebilir mi ?

OPM de bu telekinesinin ele alınış şekli çok şova kaçıyor (gerçi ne kaçmıyor da neyse) o yüzden emin değilim. Hatta sırf bu yüzden R2 mi daha zor R4 mü emin olamadım :D :D

R5 bence burada dururlar. Gerçi Garou'nun bu hali redraw yedi yani, çok rezil anları oldu. God el verene kadar Bang dövüyordu bunu falan :D :D Yani o yüzden bilemedim.

Fakat Monster Garou en azından >= Boros gibi düşüneceksek bence R5 de dururlar.

R6 ise lowballanmış bir WW olmadığı sürece bu ikilinin WW alması çok zor, Birini lassolayıp kenara koysa diğerini sololar zaten.
    • Garou yazdı:

FTL+ adamın yakalarken sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bir de sanki Invincible ekibinin yanaşmaktan başka şansı varmış gibi söylüyorsun. Adamların uzun menzilli bir atağı yok ki. Yakın dövüşe girmek zorundalar.
      Benim kastettiğim Saitama'ya vurmak kadar basit olmayacağı idi. Saitama yerinde sabit duruyor, Garou saldırısını hazırlarken Invincible veya Omni-Man armut mu toplayacak? :D Ve aşağı yukarı aynı hızda olan kişiler bunlar.

Garou yazdı:

Ve onların yaptığının düz yumruklaşma olduğu düşünülürse, Boros neyse de Garou o departmanda mahveder onları. FWRCF her ataklarını saptırır. Saitama'ya dövüş sanatları işlemedi çünkü: Saitama çok çok daha güçlü olduğu için ataklarına tepki bile veremedi. Verdiği zaman rahatça saptırabiliyordu. +
      Yani senin dediğin de mümkün ama Invincible veya Omni-Man üstüne bullrush yaptığı zaman saptırabileceğini zannetmiyorum. Zira Darkshine'ı saptıramadı o şekilde.

Garou yazdı:

WICF düşmanı parmaklarını oynatarak kesebilir. Parmak yetmeyince iki kolunu da kullanıyor.
      Bomb'un tekniğinin bu seviyelerde işe yarayacağını düşünmüyorum.

Garou yazdı:

RASRF ve CDFSF ile düşman atağın çoğunluğunu savuştursa da şok dalgalarının düşmanı sarıp kemiklerini kırdığı bir teknik.
      Yukarıda da dediğim gibi. Burada zaten güç seviyesi olarak Garou ve Bang'ın arasında bayağı fark var, ve Garou uyurken dövüyor bir de öyle düşün :D Garou'nun bu tekniği Invincible level birine uygulayıp başarılı olduğunu görmedik. Hatta Garou'nun bu seviyede birisiyle dövüştüğünü daha hiç görmedik (Saitama hariç, o da dövüş sayılmaz zaten :D), öte yandan Omni-Man ve Invincible bu konularda çok daha tecrübeli.

Garou yazdı:

Thragg çıplak elle içlerinden geçiyordu bir ara. Aşık atma seri sonundaydı ve sadece Invincible için geçerli diye biliyorum.
      Omni-Man biraz dayanıyor ancak sonunda Thragg dövüyor. Ve ben aşık atma olarak kastetmedim zaten, sadece dayanabilme olarak söyledim. İkisi de yeterince dayanıyor bence. Zaten ben Garou, Fa Jin ile vurursa avantajın direkt OPM takımına geçeceğini de söylemiştim. Sadece Fa Jin'in tek atamayacağını düşündüğümü söylemiştim.

Garou yazdı:

Isı ne alaka?
      Dünyanın içinden geçirme gibi bişi yine yaşanırsa diye söyledim onu :D

Garou yazdı:

Gezegenin bir tarafından girip diğer tarafından çıkıp gittikten sonra oldu o patlama. + Patlamanın merkezinden uzaklaştıkça enerji üssel olarak azalır. Gezegenin çekirdeğine ölmemek için aynı anda girdiklerini düşününce Gezegensel olmadıkları kesin.
      Bu dediklerini zaten biliyorum. Ve ben gezegen seviye dayanıklılıkları olduğunu da kastetmemiştim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya ben burada Invincible takımı alır demiyorum zaten, söylemek istediğim şey sırf Fa Jin (lan bu teknik BnHa'da değil miydi şimdi aklıma geldi :D) ile çok kolay kazanamayacakları idi.
    • Flood olacak kusura bakmayın :D

Nabu yazdı:

Invincible seri sonu hali olsa Belki R5'e kadar gelir ve hatta geçerlerdi de ancak burada biraz daha tecrübesiz ve hala Omni-Man'i güç olarak geçememiş bir Mark var.
      Güç olarak geçmese bile Omni-Man'in gerisinde olduğunu zannetmiyorum. Bu ikisi bilek güreşi yapıyor ve eşit gidiyorlar, o sırada başka bir Viltrumlu geldiği için Mark bilerek yeniliyor (çünkü o viltrumlu, omni-man'in en güçlü olduğunu görmezse ona itaat etmekten vazgeçebilir diye düşündüğü için). Ama sonrasında Omni-Man böyle bir şey olmadığını, bunun eski yöntem olduğunu söylüyor. 1 - 2 - 3. Yani eğer maç uzasaydı, Mark kazanabilirdi, Omni-Man'de kazanabilirdi. Ama ne kadar denk olduklarını gösteriyor bu sahne. Ayrıca Invincible, Conquest'i de dövüyor. Omni-Man'in eşiti bir rakip, veya daha üstü.

Nabu yazdı:

R6 ise lowballanmış bir WW olmadığı sürece bu ikilinin WW alması çok zor, Birini lassolayıp kenara koysa diğerini sololar zaten.
      Lasso yok, lasso olsaydı adil olmazdı o yüzden lasso yok WW'de.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya sıralamanın bu kadar kafa karıştıracağını hiç düşünmemiştim :D Bence her sıralama arasında net bir tier farkı var. Tats ve Psykorochi bence R2'yi zorlanmadan temizler. Bu konu çok iyi olmadı galiba.

Kendi fikrim, bence R3'e kadar kaybetme tehditi yok. Evet bayağı zorlarlar ama işin sonunda kazanırlar bence. Sıkıntı R3'te başlıyor. Orayı geçseler bile R4'te çok büyük sıkıntı ama hız avantajı ile galip gelirler diye düşünüyorum. R5 muhtemelen son durak.
    • Homelander yazdı:

Ayrıca Invincible, Conquest'i de dövüyor.
      Boost'Lu haliyle dövüyor boostsuz iken ikisi de mahvolmuyor mu ?

Homelander yazdı:

Ama ne kadar denk olduklarını gösteriyor bu sahne.
      Güç olarak okay ancak deneyim ve eğitim olarak değil.

Homelander yazdı:

Lasso yok, lasso olsaydı adil olmazdı o yüzden lasso yok WW'de.
      Lasso yokken de alabilir bence.
    • Nabu yazdı:

Boost'Lu haliyle dövüyor boostsuz iken ikisi de mahvolmuyor mu ?
      Hocam sizin boost dediğiniz şey serinin sonunda oluyor :D Conquest olayları çok çok daha önce. İlk dövüşte başlarda dövüyor, ama Invincible sonradan adrenalin etkisiyle pataklıyor. İkinci dövüşte de boğarak öldürüyor.

Nabu yazdı:

Lasso yokken de alabilir bence.
      Bence de alabilir.
    • Nabu yazdı:

Bence sıralama olmamış gibi ya da ben evrenleri çok iyi anlamadım ikisinden biri ancak, kanaatimce;

R2 ekibi, R3'den de R4'den de güçlüler.
      R3'ten belki de ama R4'ten güçlü olduklarını sanmıyorum.

Nabu yazdı:

Ya ben açıkçası OPM deki telekinesi olayını anlamadım. Tatsumaki asla güçlü bir rakibe Darth Vader'ın force ile yaptığı cinsten bişi yaptığını görmedim. Alan Hasarı yapıyor sadece.... Hani O yüzden bilemedim 2 inanılmaz dayanıklı , hızlı ve kuvvetli karakteri bu ikisi halledebilir mi ?
      Yaptı aslında. Evil Eye'dan torba yapmıştı. Psykorochi ile beraber minimum onlarca kilometre çapında bir alanı büküp vücudunda bulunan bütün kanı çıkardı. Fiziksel gücüyle dövüşen birine denk gelmedi Tats. Geldiğinde ise aşırı zayıflamış ve bilincini yitirmenin eşiğindeydi o yüzden bir şey yapamadı.

________

Homelander yazdı:

Benim kastettiğim Saitama'ya vurmak kadar basit olmayacağı idi. Saitama yerinde sabit duruyor, Garou saldırısını hazırlarken Invincible veya Omni-Man armut mu toplayacak? Ve aşağı yukarı aynı hızda olan kişiler bunlar.
      Hızları yakın olduğundan vurur diyorum zaten. Yumruk kavgası olacak. Garou da avantajlı burada. Birkaç Fa Jin vurmak sıkıntı olmamalı. Şarj etmesi gereken bir atak değil bu arada avuç içiyle geçirecek bir tane. :D

Homelander yazdı:

Yani senin dediğin de mümkün ama Invincible veya Omni-Man üstüne bullrush yaptığı zaman saptırabileceğini zannetmiyorum. Zira Darkshine'ı saptıramadı o şekilde.
      O sıralar DS çok daha güçlüydü ama Garou'dan. Garou'nun sayısız atağını sıyrıksız tanklıyordu ve Garou'nun hızına bile ayak uyduruyordu. + Garou FWRCF'de Bang gibi usta değildi o sıralar. Burada daha da ustalaşmış halde. Yumruğunu mükemmelleştirdikten sonrası bu.

Öncelikle Nolan ve Mark'ın bir dövüş sanatçısına karşı kendilerini böyle açıkta bırakacaklarını sanmıyorum. Ama varsayalım ki yaptılar. Burada iki tarafın güçleri yakın o yüzden Garou FWRCF ile saptırmakta bir problem yaşamaz bence. Dahası Fa Jin'le karşılayıp birini aradan bile çıkarabilir. Yani durum her türlü Garou'nun lehine.

Homelander yazdı:

Bomb'un tekniğinin bu seviyelerde işe yarayacağını düşünmüyorum.
      Teknik sahibinin elinde güçlü zaten. Bomb'un seviyesinde yapmayacak burada. :D Dediğim gibi keser mi sen söyle. Ben sadece tekniği zayıf gördün gibi geldiği için alıntıladım.

Homelander yazdı:

Yukarıda da dediğim gibi. Burada zaten güç seviyesi olarak Garou ve Bang'ın arasında bayağı fark var, ve Garou uyurken dövüyor bir de öyle düşün Garou'nun bu tekniği Invincible level birine uygulayıp başarılı olduğunu görmedik. Hatta Garou'nun bu seviyede birisiyle dövüştüğünü daha hiç görmedik (Saitama hariç, o da dövüş sayılmaz zaten :D), öte yandan Omni-Man ve Invincible bu konularda çok daha tecrübeli.
      Garou uyur-döverdi evet. :D Ama benim kast ettiğim, atak sıyırsa bile şok dalgaları vücutlarını saracak ve yine de hasar alacaklar. Benim hatırladığım tekniğin olayı oydu.

Homelander yazdı:

Omni-Man biraz dayanıyor ancak sonunda Thragg dövüyor. Ve ben aşık atma olarak kastetmedim zaten, sadece dayanabilme olarak söyledim. İkisi de yeterince dayanıyor bence. Zaten ben Garou, Fa Jin ile vurursa avantajın direkt OPM takımına geçeceğini de söylemiştim. Sadece Fa Jin'in tek atamayacağını düşündüğümü söylemiştim.
      Şuraya bir :Ok_Hand: emojisi gelse kullanırdım burada. :D :tampuan1: Şunun 10/10 olmayan hali.

Homelander yazdı:

Dünyanın içinden geçirme gibi bişi yine yaşanırsa diye söyledim onu
      :D Yok ya bir şey olmaz orada. Birkaç bin derece dokunmaz bunlara.

Homelander yazdı:

Bu dediklerini zaten biliyorum. Ve ben gezegen seviye dayanıklılıkları olduğunu da kastetmemiştim.
      Haa bilemedim ben ya. Pardon. :debunked1:

Homelander yazdı:

Ya ben burada Invincible takımı alır demiyorum zaten, söylemek istediğim şey sırf Fa Jin (lan bu teknik BnHa'da değil miydi şimdi aklıma geldi :D) ile çok kolay kazanamayacakları idi.
      Ben de ihtimal olarak demiştim. :D
    • Garou yazdı:

Evil Eye'dan torba yapmıştı.
      Rütbesi belirsiz, tek gösterimi olmayan karakter :D Ve bir daha yaptığını görmedik.

Garou yazdı:

Psykorochi ile beraber minimum onlarca kilometre çapında bir alanı büküp vücudunda bulunan bütün kanı çıkardı.
      Ana bedene bişi olmadı her yere yayılmış olan uzantıları patlattı sadece. VE gene benim dediğime geliyor çevresel, dolaylı hasar ile rakibe hasar veriyor. Evil Eye olayı hariç birini dürüp, büküp attığını görmedik.
    • Nabu yazdı:

Ana bedene bişi olmadı her yere yayılmış olan uzantıları patlattı sadece. VE gene benim dediğime geliyor çevresel, dolaylı hasar ile rakibe hasar veriyor. Evil Eye olayı hariç birini dürüp, büküp attığını görmedik.
      Psykorochi'ye bir kere daha yapmıştı. Bu dediğimden önce. Ama ana bedeni o olmadığı için ana vücudu sadece hasar aldı. Ölmedi. Onun dışında da zaten savaşmadığı için bir şey diyemiyoruz. Gyoro Gyoro'nun içindeki kuklayı çıkarmıştı o var.