Sabit En Son İzlediğiniz Animeler ya da Okuduğunuz Mangalar ?
- ??
- manga
- anime!
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
-
-
-
@Savior Teşekkürler.
Savior yazdı:
final sezonu
-
Savior yazdı:
Sinbad no bouken
-
-
Adamator yazdı:
Feng Shen Ji...
-
-
-
Slam Dunk'ı bitirdim. bitirdikten sonra 25 sayı kadar Marry Grave okudum. Sonra elim değmedi. Fena değildi yoksa.
Marry Grave'i bitirdim. Çok sıcak bir mangaydı. 10/8 veriyorum. Keşke daha uzun sürseymiş, anladığım kadarıyla seri zoraki bitirilmiş. Yazar açıklamalarında daha uzun planladığını söylüyor zaten.
Edit: Birisi mesajları birleştirirse güzel olur. -
Otome Game no Hametsu Flag Isekai türünün içinde yeni bir şeylerin doğuşuna işaret. Animesi çıkmadan çok önce mangasını okuyan biri olarak, bu serinin eline aldığı meşalenin peşinden ne kadar çok kişinin koştuğuna inanamazsınız. Önümüzdeki senelerde bu tarz manga ve novellerin (hatta belkide webtoonların) anime adaptasyonu aldığına şahit olacaksınız.
-
_[Emre]_ yazdı:
Otome Game no Hametsu Flag Isekai türünün içinde yeni bir şeylerin doğuşuna işaret. Animesi çıkmadan çok önce mangasını okuyan biri olarak, bu serinin eline aldığı meşalenin peşinden ne kadar çok kişinin koştuğuna inanamazsınız. Önümüzdeki senelerde bu tarz manga ve novellerin (hatta belkide webtoonların) anime adaptasyonu aldığına şahit olacaksınız.
-
Ryusa Bakuryu yazdı:
_[Emre]_ yazdı:
manganelo.com/manga/nw921048
manganelo.com/manga/rnaj283681560997548
manganelo.com/manga/dw920730
manganelo.com/manga/zj920095
manganelo.com/manga/ue920005
Daha çok var bu arada. Ben başarılı olarak gördüklerimi bıraktım sadece.Bunlar dışında Circle Zero's Otherwordly Hero Business diye bir seri var ama onun olayı biraz farklı.
-
_[Emre]_ yazdı:
Ryusa Bakuryu yazdı:
_[Emre]_ yazdı:
manganelo.com/manga/nw921048
Daha çok var bu arada. Ben başarılı olarak gördüklerimi bıraktım sadece.Bunlar dışında Circle Zero's Otherwordly Hero Business diye bir seri var ama onun olayı biraz farklı.
Hatırladığım kadarıyla sen shounen kalmayınca piyasada bunlara sarmıştın.
-
Ryusa Bakuryu yazdı:
_[Emre]_ yazdı:
Ryusa Bakuryu yazdı:
_[Emre]_ yazdı:
Hatırladığım kadarıyla sen shounen kalmayınca piyasada bunlara sarmıştın.
-
@_[Emre]_
Yapma la o kadar kötü mü?
Pandora Hearts diye bir mangaya başladım ben, shounen ona bak bi. 100 sayı zaten bir günde bitirirsin.MAL puanı yüksekmiş bakayım dedim. Gerçi sen okumuşsundur
-
Ryusa Bakuryu yazdı:
@_[Emre]_
Pandora Hearts diye bir mangaya başladım ben, shounen ona bak bi. 100 sayı zaten bir günde bitirirsin.MAL puanı yüksekmiş bakayım dedim. Gerçi sen okumuşsundur
Özellikle bu aralar çok fazla slice-of-life ve romantikli seri okuyorum/izliyorum. Sonumuz hayrolsun. -
_[Emre]_ yazdı:
Ryusa Bakuryu yazdı:
@_[Emre]_
Özellikle bu aralar çok fazla slice-of-life ve romantikli seri okuyorum/izliyorum. Sonumuz hayrolsun.
Lan gerçi ben Slam Dunk'dan sonra da basketbol okuluna yazılmayı düşündüm. Çok gaza gelen bir insanım.asdfasdf -
Ryusa Bakuryu yazdı:
_[Emre]_ yazdı:
Ryusa Bakuryu yazdı:
@_[Emre]_
Lan gerçi ben Slam Dunk'dan sonra da basketbol okuluna yazılmayı düşündüm. Çok gaza gelen bir insanım.asdfasdf
-
En son (bugün) 2012 yapımı Himeyuri'yi izledim. Savaş dönemlerini anlatan bir anime. Bu kategorilerde en önem verdiğim şey tarihin doğru yansıtılıp yansıtılmadığıdır. Bu animede de buna dikkat ettim. Doğru mu anlatmış? Bilmiyorum. Çünkü Japonya tarihine aşina değilim. Yine de bu hissiyatı bana verebilirdi. Kısacası kötü bir kısa film olduğunu düşünüyorum. Zaten bakarsanız imdb puanı da yok.
imdb.com/title/tt7106752/
Savaş dönemini sınavlarda okullarda görmesek belki severdim ama bunu izleyince bazı yerlerinde inandırıcı gelmedi. Sanki yanlı bir film. Zaten 30 dakikada ne anlatabilirsin. Keşke daha uzun yapsalarmış. Çok uzattım ama 2012 yılında da böyle bir anime yapılmaz yani. -
Overlord'u izledim.Bu aralar Isekai türünde animeler izliyorum.Overlord'da en meşhurlarından biri olduğu için izleyeyim dedim.
Açıkcası konusu oldukça farklı geldi.2. ve 3. Sezonda bazı önemsiz yan karakterlere gereğinden fazla ekran süresi verildiği için yer yer sıkıcılaştığı oldu.Fakat genel olarak akıcı ve kendini izlettiren bi anime oldu benim için..
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Etiketler