Sabit Marvel Comics Genel Sohbet, Tartışma ve Paylaşım Başlığı

• Genel
    • Spoiler
    • öngörü/teori

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı

• merhaba hocam
      thanos serisini okurken gördüm thanos kuyuda donup avenger olduğu bir gerçekliğe gitti. sanırım
      sonra orda güç kazandı ve phoneix force thane ile dövüştü
      bu god quarry nin verdiği güç ne seviyede
      thanos un galactus u yendiği vs bir sürü değişik olay var bunları bu güçlemi yapıyor yoksa saf gücüylemi
      nabu marvel ile ilgili soruları size sormamı söyledi :D
    • @thanos Thanos evrenin ucundaki tanrıları soğuran bir kaynak olan God Quarry'e girip kendini ispatlayıp güç kazanıyor(biraz Dc deki source wall benzeri). Bu kazandığı güç sayesinde Phoenix Force'a sahip Thane ile göğüs göğüse çarpabilecek kadar güçlü oluyor ama yinede gücü tam yetmiyordu. Sonra God Quarry deki cadılar Thane'nin içinden Phoenix'i ayırınca tabi ki Thanos da kolayca yeniyor Thane'yi.

Galactus ve diğer kozmik varlıkları öldürmesi de alternatif denebilecek bir 616. evren geleceğinde geçiyor pek belirtilemede Thanos yıllar içinde gittikçe dahada güçlenmiş. Ama bana sorarsanız zorlama bir hikaye olmuş.
      marvel.wikia.com/wiki/God_Quarry?action=edit
      marvel.wikia.com/wiki/God_Quarry?action=edit
    • Ascalon yazdı:

@thanos Thanos evrenin ucundaki tanrıları soğuran bir kaynak olan God Quarry'e girip kendini ispatlayıp güç kazanıyor(biraz Dc deki source wall benzeri). Bu kazandığı güç sayesinde Phoenix Force'a sahip Thane ile göğüs göğüse çarpabilecek kadar güçlü oluyor ama yinede gücü tam yetmiyordu. Sonra God Quarry deki cadılar Thane'nin içinden Phoenix'i ayırınca tabi ki Thanos da kolayca yeniyor Thane'yi.

Galactus ve diğer kozmik varlıkları öldürmesi de alternatif denebilecek bir 616. evren geleceğinde geçiyor pek belirtilemede Thanos yıllar içinde gittikçe dahada güçlenmiş. Ama bana sorarsanız zorlama bir hikaye olmuş.
      marvel.wikia.com/wiki/God_Quarry?action=edit[/url]
      [url='http://marvel.wikia.com/wiki/God_Quarry?action=edit']
      Hocam seriyi bitirdim ingilizcem olmadığı için bazı şeylere takıldım anlayamadım.
      King thanos bir sahnede lt nin bedeninin üstünde önünde celestialler var arkasında bir sürü kozmik varlık ve elindede black bolt
      bu sahneyi anlamadım neler olduğunu anlatırsanız sevinirim birde hayal falanmı yoksa gerçekten lt yi öldürdümü.
      Bu serideki ghost rider hem galactus herald ı hem mephisto ile anlaşıyor ve en son thanos la anlaşıyor orda thanos gr ye güç veriyormu?
      bir sahnede king thanos tek hamlede Galactus'un kafasını koparıyor ama ghost rider beni öldüremezsin diyor neden öyle bişi var :D
      son sayıda genç thanos king thanos u öldürecekken vazgeçip zaman taşıyla geçmişe gidiyor (doğru anladıysam) senin yaptıklarını yapmayacağım falan diyor. Sonra Death o kazandı diyor. Acaba bu Thanos'un ilerde yapacağı birşeyleremi işaret?
      Birde Silver Surfer çok güçlüydü bu gücü nasıl kazanmış. Gr ve iki Thanos'a karşı savaştı. Meastro'nun (yada normal hulk) yumruk atarken kendi elini kanattı. Bu güç çekiçten gelemez herhalde.
      bunları cevaplarsan sevinirim hocam.
    • @thanos
      Evet Lt dahil bir sürü kozmik gücü öldürüyor hazırlık ile Galactus'u direkt öldürüyor bana saçma geldi. Thanos'un güç verdiğini sanmıyorum Rider karakterine Ghost Riderların ölümsüzlük gibi bir özellkileri var belki ondan beni öldüremezsin demiştir. Bu gelecek Thanos'un hoşuna gitmemiş olsa gerek. Silver Surfer'a gelirsek kendisi Fallen one olmuş, Mjolnir ile Thor'un güçlerine kavuşmuş ve arkasına Annihilation wave gücünü de almış normal öyle savaşması. Ama yeni marvel evreni bir garip oldu Secret Wars sonrası güç dengeleri bir garipleşti onuda söylemiş olayım.
    • Hocam Fallen One'ı Galactus heraldı olarak biliyorum. Galactus'a tek atan Thanos Fallen One dahi olsa Surfer'i dokunmadan yokeder. Annihilation wawe Ghost Rider'den tek yiyor zaten.
      Ayrıca Living Tribunal ölüyorsa multiverse nasıl ayaktaduruyor onuda anlamadım. Thanos onu öldürecek gücü nerden buluyor.
      Dediğiniz gibi güç dengeleri garipleşmiş.
    • Ascalon yazdı:

@thanos
      Evet Lt dahil bir sürü kozmik gücü öldürüyor hazırlık ile Galactus'u direkt öldürüyor bana saçma geldi. Thanos'un güç verdiğini sanmıyorum Rider karakterine Ghost Riderların ölümsüzlük gibi bir özellkileri var belki ondan beni öldüremezsin demiştir. Bu gelecek Thanos'un hoşuna gitmemiş olsa gerek. Silver Surfer'a gelirsek kendisi Fallen one olmuş, Mjolnir ile Thor'un güçlerine kavuşmuş ve arkasına Annihilation wave gücünü de almış normal öyle savaşması. Ama yeni marvel evreni bir garip oldu Secret Wars sonrası güç dengeleri bir garipleşti onuda söylemiş olayım.
      Merhaba, hocam. Death Seed Sentry hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?
    • Ascalon yazdı:

@thanos Sentry'nin ölümünün ardından Apocalypse'in mahşerin 4 atlısından biri olarak yeniden dirildiği versiyonu. Kendisinin Sentry gibi akıl sınırlamaları olmadığı için kendini sınırlamadan kullandığı yetenekleriyle bayağı bir güçlü.
      Hocam Apocalypse'e çalışacağı hiç aklıma gelmezdi.
      güç seviyesini anlatabilirmisin mesela hangi karakterleri alır?
      Merak ettiğim birşey daha var
      İnfinity'de Thor'un Thanos'a attığı yıldırımlar god blastmıydı? god blast ne hocam :D

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Thanos ().

• thanos yazdı:

Ascalon yazdı:

@thanos Sentry'nin ölümünün ardından Apocalypse'in mahşerin 4 atlısından biri olarak yeniden dirildiği versiyonu. Kendisinin Sentry gibi akıl sınırlamaları olmadığı için kendini sınırlamadan kullandığı yetenekleriyle bayağı bir güçlü.
      Hocam Apocalypse'e çalışacağı hiç aklıma gelmezdi.güç seviyesini anlatabilirmisin mesela hangi karakterleri alır?
      Merak ettiğim birşey daha var
      İnfinity'de Thor'un Thanos'a attığı yıldırımlar god blastmıydı? god blast ne hocam :D
      Güç seviyesi olarak tek hikayelik bir karakter olsa da herald+ bir seviyede olduğu düşünülüyor. Superboy Prime ile karşılaştıran bir kesim var.
      God blast'ın gücü genelde değişiyor o saldırı god blast idi büyük ihtimal ancak dünya üzerinde olunduğu için Thor kendini gezegen zarar görmesin diye tutmuş olabilir. Çünkü daha önce Celestial zırhı çatlatmışlığı olan bir saldırı. Thor'un mjolnir'i son gücüne kadar yıldırımlarla donatıp hedefe yine tam gücünde hedefe toslaması.
    • Hocam Void Galactus seviyesi deniyor zaten. Dss Süperman Prime seviyesidir diye düşünüyordum.
      Birde size bahsettimmi bilmiyorum ama Void'in ben Galactus'um demesi hakkında şöyle bir fikrim var.
      Void'den saf yıkım yokoluş diye bahsediliyor. Acaba Marvel evreninde saf yokoluş olarak tanımlanan varlıklar Galactus'un görevini yaptığı için Galactus olabilirmi :D Demek istediğim bir tane Galactus yok, yokedici özellikte ve Galactus seviyesindeki varlıklar Galactus olarak geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?
    • thanos yazdı:

Hocam Void Galactus seviyesi deniyor zaten. Dss Süperman Prime seviyesidir diye düşünüyordum.
      Birde size bahsettimmi bilmiyorum ama Void'in ben Galactus'um demesi hakkında şöyle bir fikrim var.
      Void'den saf yıkım yokoluş diye bahsediliyor. Acaba Marvel evreninde saf yokoluş olarak tanımlanan varlıklar Galactus'un görevini yaptığı için Galactus olabilirmi :D Demek istediğim bir tane Galactus yok, yokedici özellikte ve Galactus seviyesindeki varlıklar Galactus olarak geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?
      Superboy primedan kastım Superman Primedı zaten.
      Öncelikle bahsettiğiniz hikaye ve sayfayı bulamadım. Bu söz pek çok şeye bağlanabilir Sentry'nin daha önce Galactus'un dünyayı yemesini engellediği söyleniyor. Galactus aslında yok oluştan çok dengeyi ve açlığı sembolize ediyor. Yok oluşu sembolize eden Goblin Force gibi varlıklar var belki Void onlardan biri olabilir. Sentry ve void pek tutarlı bir konsept değil ne yazık ki her bir yazar farklı yorum getiriyor karaktere. Dinlere bağlayanlar seruma bağlayanlar kozmik varlıklara bağlayanlar varda var yani. Belki Galactus'u üstün gördüğü için öyle bir söz söylemiş olabilir Void. Yani sizin için ulaşılmaz güçlüyüm anlamında.
    • Dediğiniz gibi temeli sağlam olmadığı için çok teori atılabilir ortaya. Benim kastettiğim Void yokederek denge sağlayıp Galactus'un görevini yapıyor bu yüzden aynı kulvarda olabilirler. Tabiki bir çizgi romanda görmeden yada yazarlar bir açılama yapmadan karakterin ne olduğunu anlayamayız ama bence Sentry iyi kullanılırsa Marvel'in Süperman'i olabilir. Karakterini geliştirip psikolojik sorunlarını çözdülermi Süperman kadar saygı görür. Belkide Marvel'in en güçlü süperkahramanı olur.
      Bahsettiğim sahne şuydu bu arada:
      Resimler
      • Dark Avengers 13 (Meganubis-Megan) pg16.jpg

1.57 MB, 1,280×1,997, 433 defa görüntülendi