Sabit Marvel Comics Genel Sohbet, Tartışma ve Paylaşım Başlığı
- Genel
- Spoiler
- öngörü/teori
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
-
-
-
-
İlk büyük yıldırımda var ama son öldürücü vuruşta yok gibi geliyor bana.
-
@Ascalon
İlk büyük yıldırım dediğiniz Norn taşlarından sonra Thor havalanıyordu ve gök yüzünden Yıldırım'lar düşüyordu o sahne mi ?
Birde hocam Thor'un Void'i öldürmek için vurduğu saldırı God blast mıydı ?
Ascalon yazdı:
İlk büyük yıldırımda var ama son öldürücü vuruşta yok gibi geliyor bana.
-
Evet ondan bahsediyorum. Hmm sanmıyorum godblast olduğunu diğer godblast saldırılarının koreografi daha değişik oluyor genelde.
-
@Ascalon
Hocam şu sahnelerde Thor'da power gem varmıydı ? Warrior Madness olduğunu biliyorum bir tek.
Sondaki sahneden sonra SS'i tekrar ayağının altına alıyordu ama bulamadım fotoğrafı
Buralarda gördüğüm kadarıyla Adam warlock ve SS'i aynı anda dövüyor. Burda Warrior Madnessmiydi?
Hocam son birşey daha soracağım. Şu fotoğrafta Thor hem warrior madness hem power gem varmış. Yabancı bir sitede okduğuma göre Thanos,Thor'un kendi kuvvet alanından kopması halinde Thor'un Infinity Watch ve Thanos'u yok edeceğini kabul etti. yazıyordu. Kuvvet alanı derken neyden bahsediyor ? Ve infinity watch nedir ?
Mesaj düzenlendi 3 defa, son düzenleyen Reviaalle ().
-
-
-
@father
Valla ne yalan söyleyeyim bilmiyorum ama eski god blast saldırılarına benzemiyor. Sentry'e yaptığı saldırıya benzer bir saldırı. Bence artık god blast diye bir olgu kalmadı yazarlar tarafından belirtilen en sonra ragnarok hikayesinde kullanmıştı ondan sonra kullanılmadı pek takmamak lazım. -
-
Exitar'ın zırhını deşmesiyle karşılaştırılamaz bile ama farklı çağlar. Birde bu konu daha çok evrenle alakalı şeyler için böyle soruları güç kısmında soralım.
-
-
Donny Cates keko ve Marvel'a çok sinirliyim. Gerçek Jean Grey'i de geri getirdiler artık mutantlar ve eski x-men geri dönecek diye ve Inhuman dizi projesi tutmadı diye onlarca yıldır uğraştıkları genişlettikleri Inhuman camiasına soykırım uyguladıkları Death of the Inhumans hikayesine başladılar. Daha üç sayısı yayınlanan hikaye öyle ucuz bir şey ki anlatmaya dilim varmıyor. Hikayeyle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Brutal ölümler, Donny Cates denen dingil karakterlerin güçlerini daha önce yaptıklarını okumaya tenezzül etseymiş keşke. Sırf sonu nereye varacak onu merak ettiğim için takip edeceğim. 3. bölümde Beta Ray Bill de çıktı ortaya onuda güneyli redneckler gibi çizmişler olmuş Beta Ray Cyrus Billy.
Hayır sen batırdın o projeyi önce film yapacağız deyip sonra kıytırık bir diziye çevirdin projeyi. Sonra bunun suçunu çizgi romandaki karakterler çekiyor. Black Bolt evrendeki önemli karakterlerden biri Illuminati gibi önemli bir oluşumla uzun geçmişi olan biri keza Crystal uzun bir süre Avengers üyesi olmuş biri Gorgon ve Triton haricinde kraliyet ailesi ilginç karakterler umarım tamamen yok olmazlar. -
Ascalon yazdı:
Hayır sen batırdın o projeyi önce film yapacağız deyip sonra kıytırık bir diziye çevirdin projeyi.
Abi Squadron Supreme dergisinde Namor'Un öldürülüş sahnesi gedi aklıma Marvel cidden canileşti, çekirdek çitler gibi karakter öldürdü son 5 yılda. -
-
Olabilir de olmayabilir de belirtilmedi diye biliyorum emin değilim o yüzden. Ama Asgard'ı dünyaya ışınlıyordu bu normal Thor'un yapabileceği bir şey değildir sanırım.
-
Marvel artık şu "Infinity" , "Infinite" ve "War" kelimelerinin geçmediği her 5-10 senede bir tekrarlanan hikayelerden vazgeçmeli. Gerçekten durumları içler acısı bence.
-
@Nabu, @Ascalon
Hocam bu feati kahramanbaykus.com/er-meydani-hulk-vs-superman/ yazısından aldım ama o konuda hulk'u modern çağ olarak ele alıcaz deniliyordu @Noralyma ile konuşurken de classic çağ olduğunu söyledi. Çizimlerden de classic çağ gibi gelse de sormak istedim bu feat hangi döneme ait ? -
@father Ya biz Hulk'a iyilik olsun diye iki featini klasik çağın sonları denebilecek bir dönemden aldık. Sadece iki tanesini onlardan biri de bu. Ama Modern Hulk'da bunu yapar ya.. Bu çok müthiş bir feat değil. En azından Incredible Hulk yapar.
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0