Marvel Comics Evrenine dair genel sohbet, tartışma ve paylaşım başlığımız burasıdır.
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
Ascalon yazdı:
@thanos Thanos evrenin ucundaki tanrıları soğuran bir kaynak olan God Quarry'e girip kendini ispatlayıp güç kazanıyor(biraz Dc deki source wall benzeri). Bu kazandığı güç sayesinde Phoenix Force'a sahip Thane ile göğüs göğüse çarpabilecek kadar güçlü oluyor ama yinede gücü tam yetmiyordu. Sonra God Quarry deki cadılar Thane'nin içinden Phoenix'i ayırınca tabi ki Thanos da kolayca yeniyor Thane'yi.
Galactus ve diğer kozmik varlıkları öldürmesi de alternatif denebilecek bir 616. evren geleceğinde geçiyor pek belirtilemede Thanos yıllar içinde gittikçe dahada güçlenmiş. Ama bana sorarsanız zorlama bir hikaye olmuş.
marvel.wikia.com/wiki/God_Quarry?action=edit[/url]
[url='http://marvel.wikia.com/wiki/God_Quarry?action=edit']
Ascalon yazdı:
@thanos
Evet Lt dahil bir sürü kozmik gücü öldürüyor hazırlık ile Galactus'u direkt öldürüyor bana saçma geldi. Thanos'un güç verdiğini sanmıyorum Rider karakterine Ghost Riderların ölümsüzlük gibi bir özellkileri var belki ondan beni öldüremezsin demiştir. Bu gelecek Thanos'un hoşuna gitmemiş olsa gerek. Silver Surfer'a gelirsek kendisi Fallen one olmuş, Mjolnir ile Thor'un güçlerine kavuşmuş ve arkasına Annihilation wave gücünü de almış normal öyle savaşması. Ama yeni marvel evreni bir garip oldu Secret Wars sonrası güç dengeleri bir garipleşti onuda söylemiş olayım.
Ascalon yazdı:
@thanos Sentry'nin ölümünün ardından Apocalypse'in mahşerin 4 atlısından biri olarak yeniden dirildiği versiyonu. Kendisinin Sentry gibi akıl sınırlamaları olmadığı için kendini sınırlamadan kullandığı yetenekleriyle bayağı bir güçlü.
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Thanos ().
thanos yazdı:
Hocam Apocalypse'e çalışacağı hiç aklıma gelmezdi.güç seviyesini anlatabilirmisin mesela hangi karakterleri alır?Ascalon yazdı:
@thanos Sentry'nin ölümünün ardından Apocalypse'in mahşerin 4 atlısından biri olarak yeniden dirildiği versiyonu. Kendisinin Sentry gibi akıl sınırlamaları olmadığı için kendini sınırlamadan kullandığı yetenekleriyle bayağı bir güçlü.
Merak ettiğim birşey daha var
İnfinity'de Thor'un Thanos'a attığı yıldırımlar god blastmıydı? god blast ne hocam
thanos yazdı:
Hocam Void Galactus seviyesi deniyor zaten. Dss Süperman Prime seviyesidir diye düşünüyordum.
Birde size bahsettimmi bilmiyorum ama Void'in ben Galactus'um demesi hakkında şöyle bir fikrim var.
Void'den saf yıkım yokoluş diye bahsediliyor. Acaba Marvel evreninde saf yokoluş olarak tanımlanan varlıklar Galactus'un görevini yaptığı için Galactus olabilirmiDemek istediğim bir tane Galactus yok, yokedici özellikte ve Galactus seviyesindeki varlıklar Galactus olarak geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?