Bir DJ Akman bir de bu yılda meyve verir gibi iki kez ölüyorlar.
- Devletin dini adalettir. Hz Ali

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
pain.killer yazdı:
Bu adam zaten ölmemiş miydi?Mihawk yazdı:
Çaycı hüseyin olarak bilinen Alpaslan Özmol vefat etmiş.Allah rahmet eylesin. çocuklar duymasının efsane karakteri umarım son yolculuğunda huzur bulursun.
Haber Kaynağı:https://www.google.com/amp/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/yasam/cayci-huseyin-lakapli-alpaslan-ozmolun-hayatini-kaybetti-2013273
ChildofLightness yazdı:
Charmquell Instagram hikayesini izledim dehşete kapıldım
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Flyjin ().
Mihawk yazdı:
mobile.twitter.com/i/web/status/1622615053777227778
Onun bunun çocukları. Millet can derdinde bunlar şerefsizlik peşinde. Bunların hepsine 3-4 saat boyunca durmaksızın meydan dayağı atmak lazım
Hainler.
Uncle Paulie yazdı:
Ahlakımız da çökmüş ülkece böylece görmüş olduk. Bunları yapan her türlü pisliği yapar, her türlü suçu işler. Bunun affı yok.Mihawk yazdı:
mobile.twitter.com/i/web/status/1622615053777227778
Onun bunun çocukları. Millet can derdinde bunlar şerefsizlik peşinde. Bunların hepsine 3-4 saat boyunca durmaksızın meydan dayağı atmak lazım
Hainler.
Uncle Paulie yazdı:
Ahlakımız da çökmüş ülkece böylece görmüş olduk. Bunları yapan her türlü pisliği yapar, her türlü suçu işler. Bunun affı yok.
Nabu yazdı:
Biliyorum , Siyasetin ne yeri ne de zamanı ancak burası dost meclisi, KB Ailesinin samimiyetine güvenerekten içimi döktüm.
1 Misafir