Sonunda sınavlar bitti 1 hafta tatil.Bu aynı zamanda günde 15 bölüm One Piece izleme zamanı demek

.
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
Shrimp yazdı:
Sonunda sınavlar bitti 1 hafta tatil.Bu aynı zamanda günde 15 bölüm One Piece izleme zamanı demek![]()
Ordinario yazdı:
İyi eğlenceler.
Uncle Paulie yazdı:
Yıl 2014, senenin bu zamanları günde 20 bölüm Biliç atıyorum(Arrancar-Karakura savaşı bölümleri)oldukça hızlı zamanlarım. One Piece o sıralar Dressrosa'daydı, mangaturk'de bebelerle Dof amiral seviye diye Luffy fanlarına sövüyorduk. Ne günlerdi harbiden. Şimdi kötü kötü oldu her şey.
Shrimp yazdı:
Baya keyifli olacak gibi duruyor.İskelet elemanla karşılaştılar 7-8 bölüm önce.O da tayfaya katılacak heralde.345. bölumdeyim işte.
Spoilersız, önümüzdeki arctan neler beklemem gerektigini de ufaktan söyleyedebilirsiniz aslında![]()
Teşekkürler.Sana da.Ordinario yazdı:
İyi eğlenceler.
Shrimp yazdı:
Benim için de tam tersi.O zamanlar lisede sadece ders çalışıp lol oynuyodum.Ne kötu günlerdi.
Shrimp yazdı:
Baya keyifli olacak gibi duruyor.İskelet elemanla karşılaştılar 7-8 bölüm önce.O da tayfaya katılacak heralde.345. bölumdeyim işte.
Spoilersız, önümüzdeki arctan neler beklemem gerektigini de ufaktan söyleyedebilirsiniz aslında![]()
Teşekkürler.Sana da.Ordinario yazdı:
İyi eğlenceler.
Benim için de tam tersi.O zamanlar lisede sadece ders çalışıp lol oynuyodum.Ne kötu günlerdi.Uncle Paulie yazdı:
Yıl 2014, senenin bu zamanları günde 20 bölüm Biliç atıyorum(Arrancar-Karakura savaşı bölümleri)oldukça hızlı zamanlarım. One Piece o sıralar Dressrosa'daydı, mangaturk'de bebelerle Dof amiral seviye diye Luffy fanlarına sövüyorduk. Ne günlerdi harbiden. Şimdi kötü kötü oldu her şey.
Mihawk yazdı:
Beyler Telefon alacağım ama sizlerede bir danışmak istedim.Şu an aklımda olan xiomi redmi note 10 pro var .İnceleme videolarını izledim forumlardan yorumlara baktım genelde olumlu yönde.oyun falan oynamıyorum ama sık sık telefonu gün icinde kullanıyorum (sosyal medya,film dizi vs)kamera da çok önemli değil ama çök kötü bir kamerasıda olsun istemen.Batarya ve hızlı şarj olması ve donma kasma sorunu olmaması benim için en dikkate ettiğim şeyler.Sizce alınır mı yoksa daha iyi bi telefon öneriniz varmı ?
teddybear01 yazdı:
Redmi Note 10 Pro internette 8 bin tl civarında, aynı fiyata yada 500 tl fazlasına 11 Pro var. 11 Pro incelemelerine de internetten bak derim, 10 Pro'ya göre daha fazla güncelleme alır.Mihawk yazdı:
Beyler Telefon alacağım ama sizlerede bir danışmak istedim.Şu an aklımda olan xiomi redmi note 10 pro var .İnceleme videolarını izledim forumlardan yorumlara baktım genelde olumlu yönde.oyun falan oynamıyorum ama sık sık telefonu gün icinde kullanıyorum (sosyal medya,film dizi vs)kamera da çok önemli değil ama çök kötü bir kamerasıda olsun istemen.Batarya ve hızlı şarj olması ve donma kasma sorunu olmaması benim için en dikkate ettiğim şeyler.Sizce alınır mı yoksa daha iyi bi telefon öneriniz varmı ?
Mihawk yazdı:
Sizce alınır mı yoksa daha iyi bi telefon öneriniz varmı ?
Nabu yazdı:
Redmi 9 Note Pro alsan da seni götürür. Aralarında 11 ay var sadece yani, eski jenerasyon deyince çok eski düşünme.
pain.killer yazdı:
Erken Seçim ve Kur’an yakma olaylarının peş peşe gelmesi beni hayretler içine düşürüyor.
Güzel ülkeme en lazım olan şey sonuçta böyle olaylar![]()
Mihawk yazdı:
Çaycı hüseyin olarak bilinen Alpaslan Özmol vefat etmiş.
Rakatas yazdı:
Ne zamandır öldü haberini almıyoduk. Meraklandıydık nerelerde diye.Mihawk yazdı:
Çaycı hüseyin olarak bilinen Alpaslan Özmol vefat etmiş.
Nabu yazdı:
Yalan olduğu o kadar belli kiAdam gerçekten ölse kimse inanmayacak
![]()
Spoiler Göster Bu arada linki açmadan fake link olduğunu teyit edebiliyorsun. Sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala deyip, o bağlantıyı başka yere yapıştırınca random bir youtube linki çıkıyor. Açmadan da çürütülebiliyor![]()
![]()
Mihawk yazdı:
Çaycı hüseyin olarak bilinen Alpaslan Özmol vefat etmiş.Allah rahmet eylesin. çocuklar duymasının efsane karakteri umarım son yolculuğunda huzur bulursun.
Haber Kaynağı:https://www.google.com/amp/s/www.cumhuriyet.com.tr/amp/yasam/cayci-huseyin-lakapli-alpaslan-ozmolun-hayatini-kaybetti-2013273
1 Misafir