Sabit Genel Sohbet
- Genel
- off-topic
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
-
-
-
@Feindbild
İnci sözlüğün sembolü baykuş olduğu için mi demek istiyorsunuz ?
Valla baykuş da tam olmuş, bu forumun adı ne olurdu hayal edemiyorumMesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Feindbild: -de -da ayrımı ().
-
-
Feindbild yazdı:
Aynen öyle Bu gizli bilgiye çok kişi hasıl olmaz.
@Noralyma
Şaka yapıyor arkadaş sen bakma
Noralyma yazdı:
Kahramanbaykus sitesini, kanalını, forumunu birkaç kişi oluşturdunuz.
@him , @Ascalon , ve ben. Tabi hepimiz konseptin farklı alanlarında daha çok sorumluluk üstlendik ancak çekirdek üçlü budur.
Noralyma yazdı:
Peki kahramanbaykus ismi nerden aklınıza geldi ?
Neden farklı bir hayvan değilde baykuş ?
Onlarda bulduğum bu isme ve bana inanıp, güvendiler sağolsun.
Aklıma nasıl geldi kısmına gelirsek. Önce bir kaç kelimenin kısaltmasından oluşan tek ya da iki heceli çok kısa isimler düşündük ve bu şekilde bulduğumuz bir ismi başka bir projemiz için rafa kaldırdık (gene baykuşla alakalı). Daha sonra bu site için tamlama olan bir isim istedik, 2 kelimeden oluşan face-book,geek-yapar, multi-player, screw-attack, comic-vine vs vs gibi. Bu ekiple kurduğumuz eski sitemiz fancanyon'da böyle iki kelimeli idi (şimdi eskort sitesi olmuş auhuasfhuha) dedik ne yapsak ne yapsak...
Öncelikle sitedeki en büyük en ortak payda olan şeyi bulmaya çalıştım. Fİlmlerin, Çizgi Romanların, Anime ve Mangaların, Dizilerin ve oyunların... Sanat ya da Medya desek çok iddialı olacaktı. Sonra aklıma bu tükettiğimiz tüm geek kültür malzemelerinin bir "kahramanı" olduğu ve bizi çeken şeyin aslında kahramanlar olduğunu düşündüm.
Kahramanı bulduktan sonra bir hayvan bulmam gerekiyordu. Bilginin vede bilgeliğin sembolü olduğu içinde baykuşu yanına seçtim. Hikaye budur. -
-
-
Noralyma yazdı:
Eskort olmuş ajshjshshsk.
Feindbild yazdı:
Fancanyon'un yeni sahipleri büyük ihtimalle fan kelimesini fun ile karıştırdı. Bu yüzden eskortluğa uygun olduğunu düşündüler.
Feindbild yazdı:
Şakalaştım sadece.
Nabu yazdı:
Şaka yapıyor arkadaş
Noralyma yazdı:
Bu arada güzel hikayesi varmış ismin
-
Pınar'ın kakaolu sütlerinden alayım dedim, protein filan da yazıyordu cezbetti beni.
Tatsız şekersiz bir şey çıktı lan bu, hayvan gibi de para verdim.
Acı yahu bu bildiğin.
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Uncle Paulie ().
-
-
-
@The Last Outlaw
Valla ben de bilmiyorum hangisi boykot ediliyordu
Yeni emojileri denemek amaçlı yazdım o yorumu -
Noralyma yazdı:
@The Last Outlaw
Valla ben de bilmiyorum hangisi boykot ediliyordu
Yeni emojileri denemek amaçlı yazdım o yorumu
Seni bi One Piece başlatalım, WB fanı yapalım.
-
@The Last Outlaw
Bu sene üniversite sınavım var
Okullar açılınca çok sık uğrayamam foruma ayrıca çok vaktim de olmaz manga okumak için. Ama seneye manga işine, anime işine girişecem hepinizden daha geek olacam o konularda -
@Noralyma
Başarılar hacım sınavlarında.
tumblr.com/tagged/undertaker
Undertaker yazıyorum bu herif çıkıyor, kim lan bu? Bana reizi gösterin.
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Feindbild: Ağır küfürler yasak. ().
-
The Last Outlaw yazdı:
@Noralyma
Başarılar hacım sınavlarında.
tumblr.com/tagged/undertaker
Undertaker yazıyorum bu herif çıkıyor, kim lan bu? Bana reizi gösterin.
Kim sinirlendirdi seni ? -
@Noralyma
Sınav sistemininde bokunu çıkardılar.Tabi sizin avantajınız ilk sene aldığın puanı ikinci sene kullanabiliyorsunuz.Bu bir sene daha hazırlanmak için harika bir şey.Birinci sene birinci sınava ikinci sene ikinci sınava çalışmak bana iyi bir taktik gibi geliyor.Bu okul ve dershanelerin öğrenciyi bir sene daha hazırlanmak konusunda neden bu kadar korkuttuğunu anlamıyorum.Yani son sınıfta öğrenci aşırı derecede yoğun oluyor.Bende ikinci senemde kazandım ve ikinci senemde çok rahattım.Evdeyim,başka yapacak işim yok.Daha verimli geçiyordu zamanım. -
demkir yazdı:
@him
Bir buçuk saat olmasına imkan yok.Sırf dün tekrardan 20 dakika kadar inceledim.Bana günlük tur atıyor gibi geldi.Çünkü çok yavaş ilerliyor.Bir buçuk saat çok kısa bir tur için.Bu arada uzay istasyonu neden bu kadar çok ışık yayıyor ki?
Uydular ise küçükler, küçük oldukları için ışık yaysa da yerden görünmesi o kadar kolay olmuyor. Zira dünyanın etrafı tam bir uydu çöplüğü, onlar çok ışık yayıyor olsalardı gökyüzündeki yıldız sayısı normalden daha fazla olacaktı.
Belki bulunduğun yerde ışık kirliliği yoktur ondan uyduyu görebilmişsindir. -
-
Feindbild yazdı:
Bu kadar fazla ışık yaydığı için, Nur İstasyonu denmesini öneriyorum.
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 4
4 Misafir
-
Etiketler