Sabit Genel Sohbet
- Genel
- off-topic
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
-
-
@NABU
Girip bakayım
Merak ettim şimdi
NABU yazdı:
Yazının içinde sana bir sürpriz var.
Asıl ben teşekkür ederim hocam
Adım o yazıda geçtiği için de teşekkür ederim
Ve yine her zaman ki gibi çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.. -
@Noralyma
Eyvallah sağolasın güzel sözlerin içinBenim de içime sinen bir tanıtım oldu. Sıra diğerlerinde.
-
@NABU
NABU yazdı:
Eyvallah sağolasın güzel sözlerin için
NABU yazdı:
Sıra diğerlerinde.
-
Dün gece saat 1 civarı dışarı çıktım.Gözüme gökyüzünde yıldız gibi bir büyüklükte ama parlaklığı sürekli değişen bir şey çarptı.Önce uçak gidiyor herhalde dedim.Biraz oturdum baktım hala orada.Uçak olamaz ama rengi ve ışığı yıldıza da benzemiyor.5 dakika daha oturduktan sonra ufak ama hareket ettiğini fark ettim.5 dakika sonra az bile olsa hareket ettiğinden emin oldum.Köy soğuk olduğu için bir süre sonra içeri girdim fakat içim içimi yedi dayanamadım 5 dakika sonra tekrar dışarı çıktım.Wtf.Hiç bir şey yok.Bütün gökyüzünü taradım ama maalesef bir şey göremedim.Gecenin bir yarısı ıssız ve karanlık köyde tırstım resmen.
Acep neydi ki bu?Beni aydınlatacak birisi var mı? -
demkir yazdı:
Acep neydi ki bu?Beni aydınlatacak birisi var mı?
-
demkir yazdı:
Dün gece saat 1 civarı dışarı çıktım.Gözüme gökyüzünde yıldız gibi bir büyüklükte ama parlaklığı sürekli değişen bir şey çarptı.Önce uçak gidiyor herhalde dedim.Biraz oturdum baktım hala orada.Uçak olamaz ama rengi ve ışığı yıldıza da benzemiyor.5 dakika daha oturduktan sonra ufak ama hareket ettiğini fark ettim.5 dakika sonra az bile olsa hareket ettiğinden emin oldum.Köy soğuk olduğu için bir süre sonra içeri girdim fakat içim içimi yedi dayanamadım 5 dakika sonra tekrar dışarı çıktım.Wtf.Hiç bir şey yok.Bütün gökyüzünü taradım ama maalesef bir şey göremedim.Gecenin bir yarısı ıssız ve karanlık köyde tırstım resmen.
Acep neydi ki bu?Beni aydınlatacak birisi var mı?
-
Nur Dağıtıcı 2000'dir. İnsanlara geceleri nur saçıyor.
-
-
-
-
demkir yazdı:
Uydu gibi bir şey galiba çünkü dün batı yönünde görmüştüm.Bugün ise güney taraflarında.Nur dağıtıcı değilmiş malesef.
Edit:Dün gördüğüm saatte yine aynı yerdeydi.Galiba uydu bu.Günlük tur atıyor.
Her bir-birbuçuk saatte bir dünyayı turlar.
Uydular o kadar ışık yaymaz. -
-
Redskull niye banlandı la bi ban sebebi neyi yok mu
-
The Last Outlaw yazdı:
Redskull niye banlandı la bi ban sebebi neyi yok mu
Temel Forum Kuralları
Otomatik Uyarı/Yaptırım Sistemine Dair Bilgiler
Yukarıdaki kurallara herkes uymak zorunda, yöneticiler de dahil. Zaten bu kurallar medeni bir platform için gereken minimum şeyler. Daha başka sorusu olan Ö.M. atabilir. -
Şimdi sitede Sorular, İstekler & Öneriler diye bir ana başlık var fakat bu kısımda soru sorabileceğim bir kısım yok.Bu yüzden nereye yazacağımı bilemediğimden buradan sorayım dedim.Mesaj yazarken konu dışı ''şeyini'' nasıl yapıyoruz.
-
Biri üzerime 100-150 bölüm One Piece atsın. Şu Wano arc çok hypelıyor beni, her hafta beklemek zulüm. Bir de ara veriyor Oda denen pezeveng. Atın abi, 150 bölüm One Piece bölümü atın üzerime, doya doya okuyayım.
-
demkir yazdı:
Şimdi sitede Sorular, İstekler & Öneriler diye bir ana başlık var fakat bu kısımda soru sorabileceğim bir kısım yok.Bu yüzden nereye yazacağımı bilemediğimden buradan sorayım dedim.Mesaj yazarken konu dışı ''şeyini'' nasıl yapıyoruz.
Eğer sorununu bu rehber de çözmüyorsa gene bana sor Mustafacım. -
Gece gece ayarı yedik iyi mi
Tamam kızma abi hemen bakıyorum.
@NABU yazdı:
İşte bu kadar arkadaşlar. En temel konuları ve dikkat etmeniz gerekenleri belirttim. Bunlara dikkat edin, sonra vay ben duymadım, vay ben görmedim dinlemem ona göre !
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen demkir ().
-
609,00 TL oyun mu olur? Adamlar Shinobi Striker'a 600 lira istiyor.
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Uncle Paulie ().
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 1
1 Misafir
-
Etiketler