Sabit Genel Sohbet
- Genel
- off-topic
Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
-
-
-
NABU yazdı:
Selam millet neler yapıyorsunuz ?
-
Benim anamla kardeşim de gitti Teyzemlere, orda kalıyorlar. Ama ben tabii ki kalmıyom, ne işim var napcam orda?
-
-
Earendill yazdı:
Nasılsın
İş güç uğraşıp duruyoz, sen nasılsın?
-
-
-
-
Yav kardeşim, bir akrabamız var. Bak kötüdür demiyorum, yüce tanrı uzun ömürler versin, hatta benden alsın ona versin. Lakin, günde 500 kere aynı şeyi sorunca tırlatıyorum.
Bir şey soruyor, cevaplıyorum. 1 saat sonra tekrar aynı şeyi soruyor. Dedim yenge gözünü seveyim internet bağlat, dizi filan izle.
Valla tribe soktu beni aylardır, bir şey de demek istemiyorum.
-
Aşırı güzel maçtı ya, şimdi Taker reyiz 54 yaşına geldi, koca çınar dede oldu.
Arkadan da bunu açın çalsın, ama girişleri izleyin. Efsane.
-
Kardeşime diyorum bana bakkaldan dondurma almazsan wifi şifresini değiştiririm. Diyor ki parasını sen ödemiyon değiştirme hakkın yok.
Dedim seni kaldırır balkondan aşağı atarım. Temiz de bir döverim. Küçücük çocuğa neler öğretiyorlar görüyor musunuz?
Bak ben iyi niyet gösteriyorum, 11 yaşında çocuk internetimi kullanıyor. Bana yaptığı sıkıntılara bak sen. Değiştireyim de görsünler.
-
Utsuro yazdı:
Dedim seni kaldırır balkondan aşağı atarım. Temiz de bir döverim. Küçücük çocuğa neler öğretiyorlar görüyor musunuz?
Küçük çocuk balkondan aşağı atılabiliyor ya da bir temiz dövülebiliyor ancak Küçücük çocuğa paranın sahibini öğretmek çok ayıp bişi
Olum kız kardeşin haklı benceKız akıllı.
-
NABU yazdı:
Utsuro yazdı:
Küçük çocuk balkondan aşağı atılabiliyor ya da bir temiz dövülebiliyor ancak Küçücük çocuğa paranın sahibini öğretmek çok ayıp bişi
Olum kız kardeşin haklı benceKız akıllı.
-
Olm ben de yapıyorum bazen kardeşime bu seviyede değil tabi de. Dövmek sövmek falan benimkisi. Ama benim kardeşim erkek. Kız kardeşe öyle mi davranılır.
-
Çocuk haklı, takdir ettim
Saygı değil o zaten, korku. İkisi çok karıştırılıyor Türkiye'de.
-
Morakira yazdı:
Çocuk haklı, takdir ettimSaygı değil o zaten, korku. İkisi çok karıştırılıyor Türkiye'de.
-
İstediğini yaptırmanın yolu öyle bir çocuğa, sakince yaklaşıp bana bir donudrma alır mısın al bu 1 liraya da kendine max al demek falan anca. Sorgulayıcı bir mizacı var gibi.
Bence kardeşinle gurur duy, tamam abi, nedersen abi modunda değil, nedenini sorguluyor birde tehtidine karşılık veriyor. Ama bildiğim kadarıyla sen evin işine destek oluyordun, kredi kartı içinde 2 fatura lazım sürekli para ödememek için istersen internet faturasını birde kendi telefonun faturasını kendine al. Senin adına olan faturayı göster sonra. -
Bak 2-3 gün önce arkadaşım Caner var, ayağını kırdı. Gittim ps4'ü götürdüm takılsın diye. Kardeşi var Hakan, çocuğa dedi bi sucuk al gel bakkaldan, ben daha evden çıkması üstünü giyinmedi sanıyom çocuk gitmiş almış gelmiş. Çocuğu bir görsen, efendi, saygılı. Bizimkine bak cazgır.
İşte kardeş vaaar, kardeş var. Bize de böyle bir numune denk geldi işte.
-
Mergen yazdı:
İstediğini yaptırmanın yolu öyle bir çocuğa, sakince yaklaşıp bana bir donudrma alır mısın al bu 1 liraya da kendine max al demek falan anca. Sorgulayıcı bir mizacı var gibi.
Bence kardeşinle gurur duy, tamam abi, nedersen abi modunda değil, nedenini sorguluyor birde tehtidine karşılık veriyor. Ama bildiğim kadarıyla sen evin işine destek oluyordun, kredi kartı içinde 2 fatura lazım sürekli para ödememek için istersen internet faturasını birde kendi telefonun faturasını kendine al. Senin adına olan faturayı göster sonra.
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 1
1 Misafir
-
Etiketler