Arkadaşlar OP’se belli bir güç seviyesi üzeri karakterlerin özelliklerini puanlayacağız. Garp, Rayleigh, Sengoku, Beyazsakal gibi karakterleri 2 kere yazacağım Prime ve yaşlı olmak üzere. Ve puanlama yapacağız. Tabii bu karakterlerin prime haline tahmini puanlama yapılırken itibarı, yaşlı hali gibi elimizde olan şeylerle puanlama yapacağız. Roger ve Xebec gibi karakterleri dahil etmeyeceğim. Çünkü onlardan hiç bir şey görmedik. İtibarları tamam ama onun dışında sadece Rogerı iki kere kılıç sallarken gördük. Teach’in Yonko hali ise dahil olmayacak.
Geçelim departmanlara.
Dayanıklılık
Güç
Hız
Haki (Herkes her hakisini göstermediği için karakter gücünden yola çıkarak yapabilirsiniz ama bunu silahlanma hakisi ve duyar hakisinin ortalamasını alarak yapın)
Meyve (Şeytan Meyvesi kullanıcıları için)
Karakterleri bu departmanlar üzerinden 1-10 arası puanlayıp en son departman sayısına bölün.
Örnek:
Sakazuki
Dayanıklılık 7
Güç 9
Hız 6
Haki 8
Meyve 10
Toplam 40/5=8.
Shanks
Dayanıklılık 7
Güç 7
Hız 9
Haki 10
Toplam 33/4=8.25.
Gibi bunlar sadece örnektir benim fikrim bu puanlama değil söyleyeyim. Tüm departmanları OP evreni özelinde değerlendirin. Hızı değerlendirirken kıstasınız başka seriler olmasın. Zekayı koymadım, çünkü bu OP sonuçta. Kendi içerisinde bile değerlendirme yapılmaya değmez.
1. Grup İsimleri
Big Mom
Yaşlı Rayleigh
Karakuri
Luffy
Crocodile
Zoro
Kizaru
Smoker
Belirtilen karakterler dışındaki tüm karakterler son halleri baz alınarak değerlendirilecektir.
Geçelim departmanlara.
Dayanıklılık
Güç
Hız
Haki (Herkes her hakisini göstermediği için karakter gücünden yola çıkarak yapabilirsiniz ama bunu silahlanma hakisi ve duyar hakisinin ortalamasını alarak yapın)
Meyve (Şeytan Meyvesi kullanıcıları için)
Karakterleri bu departmanlar üzerinden 1-10 arası puanlayıp en son departman sayısına bölün.
Örnek:
Sakazuki
Dayanıklılık 7
Güç 9
Hız 6
Haki 8
Meyve 10
Toplam 40/5=8.
Shanks
Dayanıklılık 7
Güç 7
Hız 9
Haki 10
Toplam 33/4=8.25.
Gibi bunlar sadece örnektir benim fikrim bu puanlama değil söyleyeyim. Tüm departmanları OP evreni özelinde değerlendirin. Hızı değerlendirirken kıstasınız başka seriler olmasın. Zekayı koymadım, çünkü bu OP sonuçta. Kendi içerisinde bile değerlendirme yapılmaya değmez.
1. Grup İsimleri
Big Mom
Yaşlı Rayleigh
Karakuri
Luffy
Crocodile
Zoro
Kizaru
Smoker
Belirtilen karakterler dışındaki tüm karakterler son halleri baz alınarak değerlendirilecektir.

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Flyjin ().