Bir konu/olay hakkında diğer insanların fikirlerini öğrenebileceğiniz yer olarak hangi forumları kullanıyorsunuz?
Takip Ettiğiniz Forumlar
- Genel
- ??
- off-topic
-
-
2012'den beridir üyesi olduğum comicvine.com u örnek vererek başlayayım.
-
Valla açıkçası hiç forum kültürü ya da onun gibi bir şeyden haberim bile yoktu, ilgilenmiyordum da ama burası hoşuma gitmişti. Blogdaki En Güçlü 12 Bleach Karakteri konusunda denk geldim buraya da ilk. O zaman da takip etmeye başladım. O yüzden ilk olarak buraya girdim sonra VsBW'ye, (Pek aktif değilim gerçi.) sonra da CV'ye girdim. (Orada aktifim.) Bir de SpaceBattles Forums'u duydum ama girmedim, girer miyim onu da bilmiyorum.
-
İlk katıldığım forum Donanım haber idi.Sadece çr bölümünde aktif idim bi ara.Sonra buraya geçtim işte.Buraya geçince de donanım haberin ne boktan bir forum olduğunu anladım.Kesinlikle orayı tavsiye etmiyorum.Benim girdiğim vakitler cok değişik insanlar vardı(Hala varmı bilmiyorum) gerçek hayatta hulka dönüşmek isteyen mi dersin ghost rideri savunurken kuranı Kerimi kaynak olarak gösteren mi dersin,her türlü insan vardı.Ha birde süpermen manyaklarıda vardı onlara hiç girmeyeyim
-
Kayıp rıhtım da yazıyorum arada. Onun dışında Worstgen ve bir iki güreş forumu.
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 1
1 Misafir