One Piece Genel Sıralama Turnuvası //Süpernova ve Savaş Lordu Seviyeleri Grupları

• Vs
    • manga
    • anime!

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı

• One Piece Genel Sıralama Turnuvası //Süpernova ve Savaş Lordu Seviyeleri Grupları

Fikstür:

Başlangıç Mesafesi: 55 metre
      Bilgi: Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
      Hazırlık: Yok
      Karakter: Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
      Featler: Hem anime hem manga featleri geçerlidir. Ancak oyun, novel, ova, film gösterimleri olmaz.
      Şartlar:

- Moriah kendisi için yeterince zaman yaratırsa gölge toplayıp Asgard formu açabilecektir.Luffy dövüşündeki halidir (zirvesinde değildir) .

Savaş Lokasyonu: Thriller Bark

@Sae @Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Hanzo7682 @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_
    • Zaman atlaması öncesi olan karakterleri konumlarına ve söylemlere göre yorumlayacağım.

moria vs cavendish: Moria luffy’nin dokunamadığı bi rakipti. Son dövüşte gölgeler emmiş olsa bile tayfa bunu “son çırpınış” olarak tanımlamıştı. Gölgeli luffy’den yediği hasardan dolayı bitmişti zaten dövüş. Vakit kazanma çabasındaydı.
      Kendi gücü yerindeyken luffy dokunamadıysa cavendish’i alır. O kadar güçlü bi konumda değil cavendish.

round 1

nekomamushi vs burgess: emin değilim ama neko dedim. Burgess bana tatlı komutanlar veya yıkımcılar gibi top 3 komutan havası vermedi.

Croco vs tsuru: tsuru dof’u neden korkuttu bilmiyoruz. Hax meyvesindendir belki de. Bireysel gücü değildir illa.
      Featless karakter olduğu için emin değilim tsuru’dan. Dof’un uyanışsız haliyle bile dövüşebilecek biriyse ona veririm ama belli değil. Marineford ve hapishane’de yaptıklarından dolayı croco diyeceğim ben.

Hawkins vs urouge: uzatmadan hawkins diyeceğim.

Apoo vs sai: appo killer’ın yardım istediği, gücünü övdüğü biri. Kid’le ortaklık yapıyordu. Luffy’nin ordusundan bi komutan etmeyeceğini sanmam hiç.

Yamato vs perospero: pero teke tek dövüşte iyi değil gibi. Destek karakteri gibi daha çok. Yamato diyorum zorlanacağını sanmam.

inuarashi vs ashura: inuarashi diyorum. Seviye olarak yakın gözükmüştüler ama biri Ay ışığında apayrı bişey olabiliyor.
      _________

Aslında sıralama yapsam en iyisi olur sanki. Tek tek yazmak istemiyorum. Tüm vs’lere bu sıraya göre sonuç veririm:

1-inu
      2-neko
      3-ashura
      4-Yamato (Belki daha yüksek çıkabilir ama sanmam)
      5-Apoo
      6-Hawkins
      7-Crocodile (5 de olabilirdi Öyle erken harcanmasaydı. Marineford’da yaptıklarını burdan kimse yapamaz)
      8-Burgess (emin değilim ama arenadakilere kıyasla hayvandı belli. Hemen kendi turunu temizledi)
      9-moria
      10-tsuru (featless. Belki en güçlüdür)
      11-Urouge
      12-Cavendish
      13-perospero
      14-sai (13 olabilir ama yeni hakisi hariç çöptü)
    • Round 1

Gecko Moria V Cavendish: Çok ters bir karşılaşma ikisininde dövüş stili çok farklı Moria bence daha büyük bir isim.

Neko V Jesus Burges: Buna karar vermek çok zor Burges Sabo gibi biriyle karşılaştığı için fena ezildi. Kafamdaki Jack>>Burges den yola çıkarak Neko diyorum.

Crocodile V Tsuru: Crocodile bence genç Tsuru Dof'u kovalıyor idi. Crocodile'ında Doftan çok çok geride olduğunu sanmıyorum yaşlı Tsuru yenilir.

Hawkins V Urouge: Hawkins biraz hayal kırıklığı yarattı Urouge ise bildiğimiz kadarıyla komutan indirmeyi başarmış iki supernovadan biri şuan iyi kötü.

Apoo V Sai: Apoo. Sai'nin pek şansı yok Lao G yenmek Apoo seviyesi için pek yeterli değil.

Yamato V Perespero: Yamato kelepçeye rağmen Luffy ile dövüşüyor ve Ulti'yi kısa süreliğinede olsa tek vuruşla etkisiz hale getirdi.

Inurashi V Ashura Doji: İkisinin dövüştüğünü gördük eşit gibilerdi. Jack'e sanki Ashura daha iyi karşılık verdi.

Raund 2

Jesus Burgess v Moria: Moria zeki adam dayanıklı da gölgesini kesip alır gibi geliyor bana.

Tsuru v Cavendish: Yaşlı Tsuru için Hakuba çok hızlı kalır.

Urouge v Neko: Zor maç Urouge fiziksel dövüşte avantajlı bir güce sahip ama Neko kazanır gibi geliyor. Snack'i zar zor yendiğini ve Cracker tarafından yenildiğini biliyoruz Neko bir beden büyük.

Sai v Crocodile: Crocodile kazanır gibi geliyor.

Perospero v Hawkins: Perospero güç olarak yerleştirilmesi zor biri ama gücünden çok zekası ve yaş konumuyla o konuda. Ama gücü Hawkins'in saldırılarına karşı iyi defans yapabilecek bir güç ve canlarını almaya gerek kalmadan Hawkins'i etkisiz hale getirebilir.

Ashura Doji v Apoo: Apoo eğer speedblitz yemezse kazanır bu tarz rakiplere karşı.

Inurashi v Yamato: Yamato'dan beklentilerim büyük.

Raund 3

Moria vs Tsuru:

Burgess vs Urouge: Çok güzel maç Urouge kazanır diyorum.

Cavendish vs Sai: Cavendish bana kolezyum müttefikleri arasında en güçlüsü olarak geliyor.

Neko vs Perospero: Neko çok fena döver.

Crocodile vs Ashura: Crocodile yeniden çıkana kadar Ashura.

Hawkins vs Inurashi: Inurashi kazanır

Apoo vs Yamato: Yamato kazanır.

Burdan sonrası otomatiğe bağladım yoksa 2 gün boyunca yazmam gerekir :D
      Spoiler Göster

Raund 4

Urouge v Moria: Yakın seviyeler Moria diyorum.

Sai v Tsuru:

Perospero v Jesus Burgess:

Ashura vs Cavendish:

Inu vs Neko:

Yamato vs Crocodile:

Apoo vs Hawkins:

Raund 5

Moria v Sai

Urouge v Perospero

Tsuru vs Ashura

Burgess vs Inu

Cavendish vs Yamato

Neko vs Apoo

Crocodile vs Basil Hawkins

Round 6

Perespero v Moriah

Ashura Doji v Sai

Inurashi v Urouge

Yamato v Tsuru

Apoo vs Burgess

Hawkins vs Cavendish

Crocodile vs Neko

Round 7

Moria vs Ashura

Perospero v Inurashi

Sai v Yamato

Urouge v Apoo

Tsuru v Hawkins

Burgess vs Crocodile

Cavendish vs Neko

Round 8

Inu vs Moria

Yamato vs Ashura

Apoo vs Perospero

Hawkins vs Sai

Crocodile vs Urouge

Neko vs Tsuru

Cavendish vs Jesus Burgess

Round 9

Moria vs Yamato

Inu vs Apoo

Ashura vs Hawkins

Perospero vs Crocodile

Sai vs Neko

Urouge v Cavndish

Tsuru vs Jesus

Round 10

Apoo vs Moria

Hawkins vs Yamato

Crocodile vs Inurashi

Neko vs Doji

Cavendish vs Perospero

Burgess vs Sai

Tsuru vs Urouge

Round 11

Moria vs Hawkins

Apoo vs Crocodile

Yamato vs Neko

Inu vs Cavendish

Ashura vs Burgess

Perospero vs Tsuru

Sai vs Urouge

Round 12

Crocodile vs Moria

Neko vs Hawkins

Cavendish vs Apoo

Burgess vs Yamato

Tsuru vs Inurashi

Urouge vs Doji

Sai vs Perospero

Round 13

Moria vs Neko

Crocodile vs Cavendish

Hawkins vs Burgess

Apoo vs Tsuru

Yamato vs Urouge

Inurashi vs Sai

Ashura Doji vs Perospero
    • R1:

Spoiler Göster

Moriah Vs Cavendish -> Rütbe ve konum Moriah dese de Cavendish'in Thriller Bark Luffy'den hatta gölgeler ile bufflanmış Luffy'den bile çok daha güçlü olduğu açık. Moriah demek istiyorum ancak bilemiyorum da. Gönlüm Moriah'dan yana, dövüş sahası da ona uygun ancak. Cavendish gibi zaman atlaması sonrası Supernovaların bir kısmı ile denk denebilecek bir adamın Moria'ya pabuç bırakacağını sanmam. Zira Moria G2 Luffy'i dahi takip edemiyordu, Hakuba çok başka bir seviye.

Evet OP, üst rütbe korsanlarını, serinin başında görünen isimlerini iyi yaşlandıramadı, skalayı beceremedi. Evet Moria gördüğümüzden güçlüdür de. Bunlara da katılıyorum ancak beni diken üstünde tutan şu. Croco gibi harcanan biri bile MF de biraz kefareti ödendi yazar tarafından (hatta yer yer saçma bir biçimde bile) ancak Moria MF'de daha da diplere battı. Nitekim Moria bende biraz, Buggy'i saymazsak, savaş lordlarının en zayıfı hissi yarattı hep. Yani gönlüm Moriah, diyorum aklım Cavendish. Maalesef bunu pas geçeceğim.

Neko Vs Burgess -> Mantıken Burgess olmalıydı ancak olan bitene bakınca Neko diyorum. Jack'in biokimyasal silaha başvurmasını sağlayan adamlar, Burgess'ı da yerler gibi.

Basil Hawkins Vs Urouge -> Basil'i genel olarak daha hax ve daha özel buluyorum. Ancak Urouge rakibini kavrayıp sağa sola savuran ve düz, ezici darbeler vuran biri olduğu için Basl'in voodo bebekleri ile hasar sönümlemesi ya da gelen atağı başka bir varlığa aktarması ne denli işe yarar emin olamadım. Ayrıca Urouge, Luffy hariç bir yonko tümen komutanı yenmiş tek adam. Urouge diyeceğim.

Apoo Vs Sai -> Sai yakına girebilirse kesin alır ancak girebilir mi o var işte. Apoo son bölümler de gücünü ispatladı bence.

Yamato Vs Perospero -> Perospero'yu Şu an Big mom'ın 4. tümen komutanı gibi düşünüyorum Snack o konumdan düştü düşeli. Yamato bu seviye birini indirebilir mi ? Henüz bunu anlamamıza yetecek kadar şey göstermedi gibi. Odanın çok fazla güçlü kadın yaratmadığını da düşününce Yamato belki, beklenenin altında kalabilir gibi geliyor. Şimdilik Perospero diyorum. Brook ile Chopper'a aynı anda shit diff atmıştı. Ulti'nin bu ikisinin toplamından güçlü olduğunu düşünmüyorum.

Inuarashi Vs Ashura Doji -> Ashura, jack'e karşı daha gerilla taktiği ile dövüşüp bir yara indirdi ancak net bir galibiyet gibi değildi. Öte yandan Inu resmen Jack'e orada dur liseli çekti ve Jack biokimyasal savaş başlatmak zorunda kaldı. Inuarashi :D

R2:

Spoiler Göster

Burgess Vs Moriah -> Burgess'ın konumu Moriah'dan da büyük aslında adam güçlü bir yonko'nun tümen komutanı öncesinde de en güçlü savaş lordlarından birinin sağ kolu idi. Nitekim konum kartı burada Moriah'ya çalışmaz. Ancak Burgess beni ikna edecek hiiiiiç bir şey yapmadı. Ancak BB tayfaya o kadar elit adam kattıktan sonra bile Burgess'dan kurtulmadığına göre ve hala bunu "1. Tüman Komutanı" olarak şereflendirdiğine göre vardır bir bildiği diyerek maalesef üzülerek Burgess diyorum. (f.ck)

Tsuru Vs Cavendish -> Gençliği Dof kovalıyorsa, yaşlılığı da Cavendish eder. Ayrıca bu kadının tek olayı Dof kovalamak değil. Garp ve Sengoku ile beraber efsane üçlü olarak geçti kaç yerde. Sengoku ve Garp'ın durumu düşünülürse kadın bu ikilinin 10 da biri kadar güçlü olsa bile Cavendish'e çok bile gelir zaten.

Urouge Vs Nekomamushi -> Kararsızım. Sulong formuyla Neko ancak base haliyle Urouge bir tık önde gibi. Berabere.

Sai Vs Croco -> Sai de üç tip haki de var (Babasında vardı ve onu geçtiği için onda da var kabul ediyorum) . Croco ile dövüşmek için su ya da sıvı ihtiyacı yok. Zaman atlaması sonrası karşımıza çıkacak olan adam olarak dövüşe bakarsam Croco derim ancak en son MF de gördüğümüz olarak bakarsam iki türlü de gidebilir derim. Alabasta'yı da eklersem işin içine Sai murks derim. O yüzden emin değilim. Az farkla Croco diyeceğim.

Perospero Vs Basil Hawkins -> Yani güç skalası olarak Snack > Peros ya da Snack >= Peros ise ve Urouge Snack'i aldıysa,Basil de Peros'u alır ancak Peros'un güçleri hasar vermekten çok yakalamak ve başkalaştırmak üzerine o yüzden Basil'e ters gelme ihtimali var. Bunda kararsızım oy kullanmayacağım.

Ashura Vs Apoo -> Apoo gibi.

Inuarashi Vs Yamato -> Net bir şey demek çok zor. Yamato henüz çok yeni o yüzden bir kararsız oy daha geliyor benden.

R3:

Spoiler Göster

Moriah Vs Tsuru:

İki tarafı da itibar olarak ele alırsak ikisi de kendi alanlarında itibarlı, ikisinin de parlak geçmişleri arkalarında kalmış. O yüzden konum, itibar gibi şeylerden buradan bir şey çıkmaz. Benim için tek ayırıcı şey bu iki karakterin de yüzleştiği ortak bir düşman. Doflamingo.

Doflamingo hem gençken Tsuru'yu görünce rotasını değiştiren biriydi hem de yakalandığında Gemide Tsuru'ya karşı çok saygılıydı . Kaldı ki Dof, denizcilere karşı saygısız tavırlarıyla biliniyor. Smoker'ı adamdan saymamıştı. Ama Tsuru'ya karşı temkinli, mesafeli ve saygılı idi . Onun gücünü kabul ediyor gibiydi (Croco'yu ettiği gibi). Peki Dof başka kimi Smoker gibi sallamıyor ve bulunca parçalamak istiyordu. Moriah'ı.

Nitekim dof üzerinden bence Tsuru > Moriah gibi.

Burgess Vs Urouge -> İş tamamıyle fizikselliğe geldiğinde sanki Burgess daha hayvan biri çıkacakmış gibi geliyor bana ancak emin de değilim. Berabere diyeyim.

Cavendish Vs Sai -> Sai'nin hakisi ve dayanıklılığı daha iyi ancak Cavendish'in de hızı ve bitiriciliği daha iyi. Hakuba farkıyla çok çok az farkla Cavendish diyorum.

Nekomamushi Vs Perospero -> Neko abi biraz düşünmeden dalan ve çabuk sinirlenen bir tip ve bu Peros için iyi bir eşleşme olabilir ancak sırf saf güç farkıyla bile Neko gibi geliyor bana.

Crocodile Vs Ashura -> Sai'ye karşı Croco dedim haliyle Ashura'ya karşı da Croco o zaman çünkü nazarımda Sai > herhangi bir 9 kın üyesi.

Basil Hawkins Vs Inuarashi -> İşte Basil'in avantajı elde edebileceği bir eşleşme. Ayrıca Zoro'ya neler yapabildiğini gördükten sonra Inuarashi gibi Zoro'ya benzer dövüş stiline sahip ancak daha zayıf birini, yenermiş gibi geliyor bana.

Apoo Vs Yamato -> Yamato'nun hızı ve dayanıklılığı sanki Apoo'ya karşı avantaj olurmuş gibi geldi bana. Kelepçeli iken Ulti'yi nakavt etmeyi başarmıştı Yamato . Ancak yine de %100 emin olamıyorum tabi. Ancak Ulti çok dayanıklı birisiydi ve onu nakavt ettiğine göre, Yamato daha bile dayanıklı ve fiziksel. Bu durumda Apoo ile olan mesafesini kapatıp yanına yanaşabilir gibi. Yamato diyorum.

R4:

Spoiler Göster

Urouge Vs Moriah -> Zaman atlaması sonrası Urouge, Zombi Luffy'den çok daha güçlüdür bu sebeple, Urouge alır.

Sai Vs Tsuru -> Tsuru alır.

Perospero Vs Burgess -> Burgess bir mal olduğu için Peros onu hapsedebilir gibi geldi bana .

Ashura Vs Cavendish -> Hakubasız hali bile Ashura'ya güzel bir dövüş sunabilecek iken, Hakuba kartıyla biraz fazla gelebilir.

Inuarashi Vs Neko -> Berabere (canon olarak)

Yamato Vs Croco -> Şimdilik Croco gibi

Apoo Vs Basil -> Basil, Apoo'ya çok ters. Basil diyorum.

R5:

Spoiler Göster

Moriah Vs Sai -> Normal de Sai yamultur ancak eski günlerin hatrına Moriah diyorum.

Urouge Vs Perospero -> Urouge tek yönlü ancak aptal değil Burgess gibi. Urouge alır. Adam zaten peros'un bir üstünü almış.

Tsuru Vs Ashura -> Tsuru diyorum.

Burgess Vs Inuarashi -> Inu.

Cavendish Vs Yamato -> Denk de çıkabilirler, Yamato aşadabilir Cavendish'i şimdilik berabere diyeceğim.

Neko Vs Apoo -> Neko fazla çevik, yakalar Apoo'yu.

Croco Vs Basiil -> İki tarafında birnirine ters yanları var. Sables gibi ataklar, geri tepebilir Basil'in voodo bebekleri sayesinde ancak vücuttaki suyu emme ya da uyanış ile ortalığı tuz buz etme gibi şeyler de Basil e ters. Berabere diyeceğim.

R6:

Spoiler Göster

Peros Vs Moriah -> Moriah'nın güçleri, Peros için ters , Moriah alır.

Ashura Vs Sai -> Sai

Inu Vs Urouge -> Berabere

Yamato Vs Tsuru -> Kararsızım.

Apoo Vs Burgess -> Apoo arka arkaya orta seviye çok fazla mesafe üzerinden hasar verebiliyor ancak kimseyi indiremiyor Burgess gibi bir hayvan tanklayıp sonra suyunu sıkabilir. Burgess diyorum.

Hawkins Vs Cavendish -> İki türlü de gidebilir. Az farkla Hawkins gibi.

Croco Vs Neko -> Croco gibi. Neko'dan çok iyi bir haki kullanımı görmedim sanki.

R7:

Spoiler Göster

Moriah Vs Ashura -> Jack'i çizmiş ve Oden'i zorlamış birisi Ashura. Üzülerek Ashura diyorum.

Perospero Vs Inuarashi -> Inu

Sai Vs Yamato -> İki türlü de gidebilir şimdilik bir şey söylemek erken ancak kulvar farkıyla Yamato diyorum.

Urouge Vs Scratchman Apoo -> Dövüşü , Apoo domine eder ancak işi Urouge bitirir gibi duruyor.

Tsuru Vs Hawkins -> İki türlü de gidebilir ancak Tsuru'nun meyve atağı hasar üzerine değil kitle kontrol bazlı o yüzden Basil'e biraz ters. Az farkla Tsuru.

Burgess Vs Croco -> Şimdilik Croco

Cavendish Vs Nekomamushi -> Valla iki türlü de gidebilir. Base hallerinde denkler ancak Hakuba Vs Sulong ne olur onu bilmem. Sulong daha büyük bir güç patlaması gibi. Neko diyorum.

Spoiler Göster

R8:

Artık biraz otomatiğe bağlayacağım;

Inu

Yamato

Berabere

Hawkins

Kararsız

Berabere

Cavendish

R9:

Yamato

Apoo

Hawkins

Crocodile (ama zor olur)

Neko

Urouge

Tsuru

R10:

Moriah (onun için avantajlı bir eşleşme)

Hawkins

Croco

Neko

Cavendish

Sai

Tsuru

R11:

Hawkins

Apoo

Yamato

Inu

Ashura

Tsuru

Urouge

R12:

İki türlü de gidebilir ancak Croco gibi gerçi savaş alanını düşünürsek Moriah da olabilir.

Basil

Cavendish

Kararsız

Tsuru

Urouge

Peros

R13:

Moriah (gene avantajlı bir dövüş onun için)

Berabere

Burgess

Apoo

Urouge

Inuarashi

Ashura

• Aylardır OP okumadığım için bilgim olmayan Yamato'nun tüm dövüşlerini es geçeceğim.

R1

Moria gölgesini alıp bırakır. :D

Aslında Burgess daha güçlü olmalı konumu itibariyle ama çok low gösterildi. Neko Inu ile birlikte Jack'e ve ordusuna karşı günlerce dövüştü ki o dövüşte canavar korsanlarının sürekli destek ve gemi takviyesi gönderdiği belirtilmişti. Ki yenilmediler de zaten gaz silahı ile devre dışı kaldılar. Neko diyeceğim.

Sengoku ve Garp'ın döneminden kalma bir denizci üstelik o ikisiyle aynı takımda olduğuna dair çizimler var. Üstüne meyvesi kumun antisi olabilir eğer yıkamak için meyvesi ile su üretebiliyor / kullanıyorsa. Tsuru diyorum.

Urouge Snack'i yenmişti. Ama ikisi de aynı bölüm tanıtılmalarına rağmen aralarındaki ödül farkı iki kattan fazla şekilde Hawkins'in lehineydi. Yine de Hawkins'in Zoro karşısındaki performansı çok lowdu. Gerçi Law ile dövüşmüş ve Denjiro'nun ihanetiyle yenilmişti. Öff eldeki dövüş verileri sıfır yine de. (Klasik OP) Berabere diyeceğim.

Ben Mink ikilisini daha güçlü buluyorum Ashura ve diğer kınlara kıyasla. Inukazanır.

R2

Moria döver. Burgess zeki biri değil Moria yeterli gölgeyi toplar ki Asgard formunda fiziksel olarak bile daha güçlü oluyor.

Tsuru yıkar ve ipe asar.

Neko döver.

Çok kararsızım. Crocodile'nin geçmişi, WB'ye karşı dövüşmesi felan Sai'nin üstüne koyar her türlü de Drill Dragon'u Chinjao'dan kalma çok güçlü bir teknik. Crocodile diyorum ama.

Perospero çok low bir tip ya Urouge bunun üstü olan Snack'i yeniyor. Hawkins döver.

Ashura.

R3

Kararsız kalarak Moria diyorum.

Burgess dördüncü adam seviyesinin üstüdür her halde her şeye rağmen.

Sai

Nekomamushi

Ashura

Inuarashi

R4

Urouge'nin Snack'i dövdüğünü biliyoruz ama ben hiç bir Shichibukai'yi komutan leveli altında görmüyorum. Moriadöver.

Tsuru

Burgess ne kadar low olursa olsun Perospero level de değildir. Gerçi şeker ile hapsedebilir ama Burgess diyorum.

Ashura

Berabere

Hawkins

R5

Moria

Urouge zaten ailede Peros'tan daha güçlü bir ismi yendi ve hatta kısa bir süre Cracker ile karşılaştı, döver şekerciyi.

Hmm Ashura'yı ben genel düşüncenin aksine öyle 3. adam seviyesinde bulamıyorum. Tsuru ise Doflamingo gibi bir ismi tüm ailesi ile birlikte kaçırıyor. Ama yaşlı hali de Ashura'yı indiremez gibi. Ashura kazanır.

Inu bir güzel pataklar.

Neko

Crocodile

R6

Moria gelişine vurur

Ashura

Inu

Tsuru

Burgess

Cavendish hızlı ama Hawkins'te sürpriz çıkarabilecek biri. Hawkins gibi gibi.

Ya Crocodile çok belirsiz her şeye rağmen. Uyanış bile açabilir tekrar sahneye çıkarsa. Ama şu anlık Nekomamushi kazanmalı.

R7

Moria

Inu

Aslında Apoo zaman atlaması öncesinde Sabaody'de bile Kidd ile kısa bir süre kapışmıştı. O arcda Urogue ise Kidd'in sağ kolu Killer ile dövüşmüştü. Bu şekilde bakarsak Apoo olmalı ama elde veri yok işte. Snack'i dövdüğüne göre Urouge demek zorundayım.

Tsuru

Crocodile

Nekomamushi

R8

Sanırım Inu

Apoo

Hawkins

Crocodile

Nekomamushi

Burgess

R9

Moria

Inu

Ashura

Crocodile

Nekomamushi

Urouge

Burgess

R10

Moria

Inu

Ashura'nın hep abartıldığını düşünmüşümdür. Jack'i yarması önemli değil orada kendisi de yara aldı. Mink ikilisini en güçlü kılar olarak görüyorum zaten Neko döver.

Cavendish

Burgess

Urouge

R11

Moria

Crocodile

Nekomamushi

Inuarashi

Burgess

Tsuru

Urouge

R12

Moria'yı her zaman zaman atlaması öncesi arcların en güçlüsü olarak bulmuşumdur. (Moria > Crocodile >> Enel >> Lucci benim için) Gerçi logia ile Crocodile sıkıntı olabilir. Yine de Moria diyorum.

Nekomamushi

Apoo

Inuarashi

Hehh, daha önce çok dediğim gibi Ashura'nın hep abartıldığını düşünmüşümdür. Jack'i kesmesi bir şey ifade etmiyor Urouge Snack'i yeniyor ve Cracker ile Smoothie'nin gelmesine sebep oluyor. Urogue döver bence.

Sai

R13

Nekomamushi

Crocodile

Burgess

Tsuru

Urouge

Inuarashi

Ashura
    • Spoiler Göster

Round 1
      Spoiler Göster

Moria vs Canvendish
      Cavendish kazanır.

Nekomamushi vs Burges
      Neko alır, Sabo bu adama shit diff attıı, tekledi bildiğin o halde herhangi koramiral ve üstü bunu yener.

Hawkins vs Urogue
      Urogue.

Apoo vs Sai
      Apoo pek zorlanmaz sanırım.

Yamato vs Perespero
      Yamato'nun daha güçlü çıkacağını düşünüyorum ama Perespero da boş değil, ileride ne derim bilmem ama şuan berabere.

Inu vs Ashura
      Ne olur biter belli olmaz, yakınlar ama ben Inu diyorum.

R2
      Spoiler Göster

Burges vs Moria
      Burgess'ın diğer sağkollardan anormal derecede güçsüz olduğunu düşünmüyorum, buna eminim. Ama sonuçta Yonko filosunda saygın bir yeri var ve onlarca şeytan meyvesi çalmış ki bununla övündü. Moria'yı da yenebilir bence. Maalesef Burgess.

Tsuru vs Cavendish
      Mantıken Tsuru ama yaşlanmış hali bu. Cavendish'in hızına ayak uydurursa kazanacaktır. Uyduramazsa kaybeder. Kararsızım.

Urogue vs Neko
      Kararsızım.

Sai vs Crocodile
      Croco da güçlenmiştir TS sonrası. Tecrübesi ve kendine güveni çok fazla. Geride kalmamış güçlenmiştir, Croco diyorum.

Perospero vs Hawkins
      Peros.

Ashura vs Apoo
      Ashura alacaktır bence, adamın sadece söyledikleri değil feat'i de iyi. Ama müziğe çare bulmalı.

Inu vs Yamato
      Yamato'nun çoğu maçında olacağı gibi kararsızım.

R3
      Moriah vs Tsuru
      Tsuru.

Burges vs Urogue
      Urogue.

Cavendish vs Sai
      Cavendish.

Neko vs Peros
      Neko.

Hawkins vs Inu
      Inu.

Apoo vs Yamato
      Yamato.

R4
      Urouge Vs Moriah
      Urouge .

Sai Vs Tsuru
      Tsuru.

Perospero Vs Burgess
      Perospero.

Ashura Vs Cavendish
      Ashura.

Inuarashi Vs Neko
      Kararsız.

Yamato Vs Croco
      Kararsız.

Apoo Vs Basil
      Basil.

R5
      Moriah Vs Sai
      Moriah.

Urouge Vs Perospero
      Urouge.

Tsuru Vs Ashura
      Kararsız.

Burgess Vs Inuarashi
      Inuarashi.

Cavendish Vs Yamato
      Yamato gibi.

Neko Vs Apoo
      Neko gibi duruyor ama emin değilim.

Croco Vs Basiil
      Kararsız.

R6
      Peros Vs Moriah
      Moriah

Ashura Vs Sai
      Ashura.

Inu Vs Urouge
      Kararsız

Yamato Vs Tsuru
      Kararsız ama Yamato gibi.

Apoo Vs Burgess
      Burgess'ın aklı olayı anlamaya yetmeden geberir kalır. Apoo.

Hawkins Vs Cavendish
      Hawkins .

Croco Vs Neko
      Kararsız.

R7
      Moriah Vs Ashura
      Ashura.

Perospero Vs Inuarashi
      Inu.

Sai Vs Yamato
      Yamato.

Urouge Vs Apoo
      Urogue.

Tsuru Vs Hawkins
      Kararsız.

Burgess Vs Croco
      Croco.

Cavendish Vs Neko
      Neko.

R8:

Inu

Yamato

Kararsız

Hawkins

Kararsız

Berabere

Cavendish

R9:

Yamato

Apoo

Hawkins

Crocodile

Neko

Urouge

Tsuru

R10:

Moriah

Hawkins

Croco

Neko

Cavendish

Sai

Kararsız

R11:

Hawkins

Apoo

Kararsız

Inu

Ashura

Tsuru

Urouge

R12:

Croco

Basil

Apoo

Yamato

Inu

Ashura

Peros

R13:

Neko

Croco

Hawkins

Apoo

Urouge

Inuarashi

Ashura

• Yorumluyorum ama bazı karakterler hakkında çok az bilgi sahibiyiz. Bilemedim. Bilgi sahibi olduklarımızın da iki yıl önceki hallerini filan biliyoruz.

R1

Moria da alabilir Cave reyis de. Yazı tura atıp Moria diyorum.
      Neko alır.
      Crocodile alır.
      Oruç alır.
      Apoo alır
      Yamato alır sanırım. Yamato hakkında çok az bilgimiz var.
      Aşur alır.

R2

Moriah alır.
      Hakuba alır.
      Neko alır ama belirsiz yani.
      Crocodile alır.
      Hawkins alır.
      Aşura alır.
      Yamato alır ama çok belirsiz. Bilmiyorum.

R3

Çok belirsiz.
      Oruç. Çok belirsiz.
      Cavendish.
      Neko.
      İki türlü de gidebilir.
      İnu
      Yamato.

R4

Oruç alır.
      Tsuru alır.
      Burgess gibi duruyor.
      Aşura alır.
      İki türlü de gidebilir.
      Yamato alır.
      Apoo alır.

R5
      Moria alır.
      Oruç alır.
      Aşura gibi, belirsiz.
      İnu alır.
      Yamato alır.
      Bilmiyorum iki türlü de gidebilir.
      Crocodile gibi.

R6
      Moria alır.
      Aşura alır.
      İki türlü de gidebilir ama İnu diyeceğim.
      Hawkins alır.
      İki türlü de gidebilir. Yorum yapmak zor, ama Neko gibi.

R7
      Aşura diyeceğim.
      İnu diyeceğim.
      Yamato diyeceğiim.
      Apoo diyeceğim.
      Tsuru sanırım.
      Crocodile diyeceğim.
      Neko diyeceğim.

R8
      İnu diyeceğim.
      Yamato alır ama çok belirsiz dediğim gibi yani.
      Apoo alır.
      Hawkins alır.
      Crocodile alabilir, ama paslanmamışsa. Arabasta Croco'yu indirebilir yoksa.
      Neko diyeceğim.
      Burgess alabilmeli yani yetkisine göre... 1. tümen ise çok boş olmamalı.

R9
      Yamato alır.
      İnu alır sanırım. ama Apoo hax. Bilemedim. İnu galiba.
      Aşura alır.
      Crocodile alır.
      Neko alır.
      Oruç'a atacağım.
      Tsuru'ya atacağım.

R10

Apoo'ya atacağım.
      Yamato'ya atacağım.
      İnu'ya atacağım. Denk maç.
      Aşura'ya atacağım denk maç.
      Peros'a atacağım sanırım, ama çok denk. Yani Peros boş olmaması gereken biri. Cavendish'de oralarda geziniyor.
      Burgess alabilmeli yani.
      Oruç diyeceğim sanırım. Çok bilgisiziz.

R11
      Hawkins'e atacağım sanırım.
      Crocodile diyeceğim.
      Yamato diyeceğim.
      İnu diyeceğim
      Aşura diyeceğim
      Tsuru
      Oruç.

R12

Crocodile
      Neko
      Apoo
      Yamato
      İnu
      Aşura
      Peros, Cave ile aynı sebepten.

R13

Neko
      Crocodile
      Hawkins
      Apoo
      Yamato
      İnu
      Aşura

• Neko:127 Puan
      Inu: 121 Puan

Crocodile: 92 Puan
      Yamato: 92 Puan

Ashura: 89 Puan
      Urouge: 82 Puan
      Hawkins: 80 Puan

Apoo: 72 Puan

Moriah: 65 Puan
      Yaşlı Tsuru: 59 Puan

Burgess: 47 puan
      Cavendish: 44 Puan

Perospero: 20 Puan

Sai: 14 Puan

Inu ile Neko bu tura da bir önceki turun birincileri olup gelmişti. Şahsi görüşüm iki tur üst üste birinci götürecek kadar güçlü olmadıkları yönünde. Sonuçta Sulong formu dolunaydan dolunaya bir durum ve Sulong formu olmadan açıkçası buranın açık ara (en yakın takipçilerine neredeyse 40 puan fark attılar çünkü) en güçlüleri mi ? emin değilim.

Urouge, Tsuru ikilisi de buranın en hakkı yenen isimleri gibi geldi bana.

Kısacası 9 Kın üyeleri + Yamato bence aşırı yüksekler ancak. Bu listelerin de gerçekten güzelliği bu, tahmin etmediğiniz şeyler oluyor sonuçta ortaklaşa oluşturduğumuz bir şey :D Çoğunluk bu şekilde uygun görmüş :D

Artık bundan sonraki gruplar daha az kalabalık ve daha nezih olacaklar. Tam gaz devam :D Inu ve Neko gene bir üst tura çıktılar :D

Şimdiye kadar ki sıralama da şu şekilde;

Spoiler Göster

MF Crocodile

Yamato
      Ashura
      Urouge
      Basil Hawkins
      Scratchman Apoo
      TBA Gecko Moriah

------

Yaşlı Tsuru
      Jesus Burgess (dressrosa arc)
      Cavendish
      Perospero
      Sai
      Vergo
      Pica
      Sentamaru
      Ulti
      Germa 66 Sanji
      Yaşlı Chinjao
      Denjiro
      Smoker
      Oven:
      Page One
      Killer
      ELA Luffy
      Onigumo
      Bartolomeo
      Enel

------------

Dalmatian
      Lucci
      Daifuku
      Amande
      Ceasar Clown
      Pedro
      Baron Tamago
      Boa Marigold
      Boa Sandersonia
      Kawamatsu
      Hina
      Bastille
      Trebol
      Brook

-------------

Pekoms
      Carrot
      Kiku
      Kin'emon
      Franky
      Monet
      Lao G
      Kanjuro
      Ashura Zoro
      Kyros
      Nico Robin
      Chopper
      Sheepshead
      ELA Sanji
      Kaptan Coby
      ELA Öncesi Luffy 103 Puan
      Kaku
      Dellinger:
      Jabra

---------

Ideo
      Baby 5
      Nami
      Hajrudin
      Blue Gilly
      Daz Bones
      Bluneo
      Machvise
      Kumadori
      Usopp
      Maynard

-------------

Diable Jamble Öncesi Sanji
      Senor Pink
      Fukuro
      Zaman Atlaması Öncesi Franky
      TBA Robin

TBA Brook
      T- Bone
      Arlong
      Haplı Hyouzô
      Mr.3
      ELA Nami
      Wiper
      Kaptan Tashigi
      Kalifa
      Pell
      Kuro
      Vander Decken
      Rebecca

---------------

Viola
      Vivi
      Satori
      Ohm
      Mr. 5
      Miss Doublefinger
      Shura
      Don Krieg

--------------

Gan Fall
      Braham
      Captain Morgan
      Gedatsu
      Hatchan
    • Yüksek Seviye Süpernova ve Savaş Lordu Grubu:

Katılımcılar:

Spoiler Göster

Eustass Kid

Vista

Prime Chinjao

Roronoa Zoro

X-Drake

Jack The Drought

Emperio Ivankov

Inuarashi

Nekomamushi

Fikstür:

Başlangıç Mesafesi: 70 metre
      Bilgi: Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
      Hazırlık: Yok
      Karakter: Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
      Featler: Ağırlıklı olarak manga ancak gerekli olduğunda anime. Diğer kaynaklar geçersiz.
      Şartlar:

- Zoro da Enma yerine eski kılıcı vardır. Yani Wano başındaki halidir.

Savaş Lokasyonu: Wano - Udon Mahkumlar Maden Ocağı

@Sae @Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Hanzo7682 @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_
    • @Nabu

Spoiler Göster
      Burda başkasına cevap yazma yazmak kural dışı mı bilmiyorum ama aslındaki ankettekileri neye göre sıraladığımla da alakalı olduğundan yazıyorum buraya.

Genel olarak kınlar zayıf olabilir de burdaki 3 kın da jack ligi olduklarını göstermişti

Ankettekileri luffy üzerinden liglere ayırmaya kalksak: -eskiden gear 4’süz dövdükleri
      -gear 4’süz haliyle yanlarında tanrı gibi öne çıktığı arena karakterleri
      -law’a kıyasla dof’a karşı gear 4’süz bile daha iyi dövüştü. Süpernovalar da hemen hemen o ligde (hax’la sürpriz yapılabilir tabi).

Top 3 komutanlar gear 4’süz luffy’i güçlerini baya saklayıp ezmişti. Dof uyanışsız, cracker zırhından çıkmadan, kata her şeyini saklayarak dövdü. Jack de o ligden muhtemelen.

Yamato ise luffy’nin elephant gun’ı silahıyla durdurmuştu. Luffy bi uçan altılıya elephant gun’la vurmuşken yamato diğerine balyoz geçirdi ve ikisinin tepkisi yakın.
      hızı falan nasıl bilmem ama kaba kuvveti iyi. Bir de geçmişte ace’le dövüşmüşler muhtemelen. Wano’dan sonra çok süre geçmedi jinbei’yle dövüşene kadar.

jack eğer tatlı komutanlar ve dof seviyesi değilse abartmışım derim. Ve öyle olacak muhtemelen. Uçan altılı yıkımcılara kafa tutmayı planlıyor ve yarısı sanji seviyesi değil nerdeyse. Ama şimdilik jack’i o ligde gördüğümden kedi ve köpeği en tepeye koydum ben.

Benim burdaki sıralamam şöyle olur:

1-Jack
      2-Neko
      3-İnu
      4-prime chinjao
      5-İvankov
      6-Kid
      7-Vista
      8-Zoro
      9-X drake

vs’lerde güç seviyesi önemli gibi çünkü hepsi bodoslama tipler zaten. Tek tek vs yazmayacağım. Açıklama eklerim sonra.

edit: chinjao’yu ekledim.

Sıralamada yonkou top 3 commander ligini en tepeye koydum direk. Jack’in en tepede olma sebebi kedi ve köpek dinlenirken bu adamın dinlenmeden 5 gün dövüşmesi.

Kedi ve köpek arasında ayrım yapmam ama birini seçmem lazımdı.

Chinjao’yu onlardan hemen sonra koyma sebebim yaşlı haliyle bile yaptıkları. Bir de süpernovalar bu adama kıyasla harbiden acemiymiş gibi göründü bana.

ivankov’u bu adamın üstüne koymayı da düşündüm. Yonkou top 3 komutanı değildir bunu marineford’da görürdük öyle olsaydı. Marco, jozu gibilerin ligi değildi. Ancak sanji’nin eğitiminden sorumlu sayılırdı bi nevi. Elbette bi reyleigh veya mihawk değil ama sanji’yle arasında hala çok net bi fark vardır. Ve ben kidd, zoro gibileri sanji’ye kıyasla o derece üstte görmüyorum. İvankov onu muhtemelen hala ezer ama bu karakterlerle iyi dövüşür sanji.

Kidd’i vista’nın üstüne koydum çünkü beklentim var açıkçası. Uyanışı vardır diye tahmin ediyorum ve eğer yoksa vista’nın altına iner gözümde. Bunu düşünme sebebim şu:
      law meyvesinin tüm gücünü bi anda kullanabilme özelliğine sahip. Law bunu mecburen dof+fujitora karşısında israf edince tam gücüne bi daha gelemedi o arc. Yani gördüğümüzden güçlüydü diye tahmin ediyorum. Luffy’de zaten gear 4 var. Kidd de altta kalmaz ve uyanış gibi bişey gösterir bence.

Ben vista’yı çok güçlü görmedim. O tayfa’nın tanıtıldığı, “bakın bu tayfa wb’den ibaret değil” mesajının verildiği bölümde bu adam yoktu. O bölümde marco kizaru durdurdu, jozu mihawk durdurup dağ fırlattı. Sonra “işte wb korsanları” dendi.

Vista hala bi nebze zoro üstüdür derim. Zoro’yu öyle amiral, mihawk falan oyalayacak biri olarak görmüyorum. Vista da eminim o güçte değildi ama en azından öylesine çarpışabiliyorlar.
      Busoşokusa mesela sabo net üstündür zorodan. Buna mera mera bile ekledi. O haliyle anca fujitorayla çarpışabildi.
      luffy de elephant gun’la vururken fujitora buna siyah armament’siz kılıçla karşılık verdi.
      Zoro’nun kılıcını bloklamıştı sadece. Bi çarpışma olsa yamulturdu muhtemelen. O ligle kısa süre çarpışacak, oyalanacak seviyede değildir daha zoro.

X drake bi kaptan olduğu halde ödülü bi sağ kolla aynı ligdeyse sağ kol muhtemelen daha güçlüdür. Bu adam suit’siz, diable jumbe kullanmayan ve çocuk koruyarak dövüşen sanji’ye zoan salınımı açtı ve hasar veremedi. En fazla sanji gücündedir. Zoro’yu daha üstün görüyorum.

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Hanzo7682 ().

• Neko vs Zoro: Ben Zoro'yu hala pek güçlü görmüyorum o yüzden Neko.
      Drake vs Chinjao: Prime Chinjao ne kadar güçlü acaba pek ölçmesi kolay değil ödülüne bakarsak komutan en fazla 3. komutan gücündedir gibi geliyor. Ama Sai power up aldığında benim en güçlü zamanlarımdaki kadar güçlüsünde demişti onun için. Drake daha o kadar güçlü müdür tam emin değilim görmemiz lazım. Ama beklentim Drake'in Kid Law seviyesinde olduğu o yüzden Drake diyorum.
      Ivankov vs Kid: Kid diyeceğim sanırım çünkü Law ve Luffy>Ivankov olarak görüyorum. Kid'de bu ikili ile eş değer biri.
      Inurashi vs Jack: Jack muhtemelen Inu ile Neko dinlene dinlene sırayal savaşıyorlardı Jack'e karşı.

Spoiler Göster
      Vista vs Drake: Vista daha güçlüdür sanırım emin değilim ama.
      Kid vs Neko: Kid kazanır.
      Chinjao vs Inu: Inu diyorum.
      Jack vs Ivankov: hmm bu ilginç bir maç

Zoro vs Kid
      Inu vs Vista
      Neko vs Jack
      Ivankov vs Chinjao

Drake vs Inu
      JAck vs Zoro
      Vista vs IVankov
      Chinjao vs Neko

Jack vs Kid
      Drake vs IVankov
      Chinajo vs Zoro
      Vista v Neko

Ivankov vs Inurashi
      Kid vs Chinajo
      Neko vs X drake
      Zoro vs Vista

Chinajo vs Jack
      Inu vs Neko
      Vista vs Kid
      Drake vs Zoro

Neko vs Ivankov
      Jack vs Vista
      Zoro vs Inu
      Kid vs Drake

Vista vs Chinjao
      IVankov vs Zoro
      Drake vs JAck
      Inu vs Kid
    • Spoiler Göster

R1:

Spoiler Göster

Neko Vs Zoro : Sulong formuyla Zoro üstüne koyabilirim ancak Base hallerde Kin'emon'un aman tanrım bu nasıl bir kılıç ustası , ben böyle bir şey görmemişem dediği adamı 9 kından birinin alacağını sanmıyorum. Gerçi Kin'emon Brook'a bile hastaydı da neyse olaylar çok farklı yerlere geldi.

X-Drake Vs Chinjao: Ya 500M ödülüne çok takılmıyorum çünkü Jack 1 milyar ödülü var, Perosper'nun 700M ikisini aynı anda yenebilecek Ace gibi bir adamın 500M idi. Ancak Sai'ye tekniğini devretmesi ve övmesi biraz Chinjao'yu gözümde düşürüyor. Ancak yaşlı halinde bile Luffy'e Hakili G2 ve G3 modları açtırmıştı adam. X-Drake'den henüz bir şey göremedik. Garp'ın adamı teklemek için antrenman yaptığı birisi (gerçi Garp orada biraz sarkastik konuşuyor ama) cidden kararsızım. Çünkü X-Drake şu an Law ve Luffy sonrası en güçlü süpernova gibi gözümde emin değilim. Berabere diyeyim.

Ivankov Vs Kid : Kid çok şişirildi bir bok yapmadı hala evrende bir başarısı yok. Urouge, X-Drake, Zoro, Law gibi kendinden düşük ödüllü süpernovaların bile Kidd'den çok daha iyi bir kariyerleri ve itibarları oldu şahsımca. Kaldı ki Kidd bir tayfadan süpernova sokabilmiş 2. kaptan Luffy'den sonra ona rağmen hem Killer hem de Kidd'in hala evrende "Ya bu adamlar da şunu yaptı" diyebileceğimiz bir olayı yok. Ivankov çok ağır basıyor. Ivankov alır.

Inuarashi Vs Jack The Drought: Yani ikisi de bir diğerini yenemedi canon olarak o yüzden berabere diyorum. Sonuçta even Inu ve Neko sıralı savaşıyordu ancak Inu ve Neko ikilisinden bir diğerinin yardıma gelmesi için 12 saat geçmesi gerekiyordu. Nitekim Jack 12 saat boyunca Inu'yu yenemiyor demek ki. O yüzden berabere diyeceğim.

R2:

Spoiler Göster

Vista Vs X-Drake: Ya Vista en güçlü ve en kalabalık yonko kadrosunda 16 tümen komutanı içinde parlayıp kendine sahne yaratabilmiş 3-4 tanesinden birisi. Nitekim Cracker vs gibi birinin çok gerisinde olduğunu sanmam. X-Drake ise Cracker alabilecek çapta biri olsa uçan altılı da olmaz da 3 felaketten biri olurdu diye düşünüyorum bu sebeple Vista diyeceğim.

Kid Vs Neko: Kid alır. Tamam Kid benim için hayal kırıklığı ancak Sulong formu olmadan jack'in top 3 top 5 supernova edeceğini düşünmüyorum şahsen.

Inuarashi Vs Chinjao: Chinjao amiral seviye(hatta neredeyse KK seviye) bir adamın özel ilgisini üzerine çekebilmiş biri. Inu ne kadar güçlü olursa olsun. Eğer Jack'i 12 saat içinde yenemediyse Prime Chinjao alacağını da pek düşünmüyorum.

Jack Vs Ivankov: Ivankov çok daha dominant ve iş bitirici birisi gözümde. Jack'i tokatlar.

R3:

Spoiler Göster

Zoro ve Kidd iki çok şişirilen ancak icraat ve başarı kısmında elleri çok boş olan iki sert çocuk. Ancak kaptan olma farkıyla Kidd diyorum.

İnu Vs Vista: Büyük ihtimal Vista akar.

Neko VS Jack: Inu'nun aksine Neko daha yorgun bir Jack ile dövüştü çünkü Jack adaya gündüz geldi ve ilk Inu karşıladı. Bu sebeple bu sefer berabere diyemeyeceğim, çok çok az farkla Jack diyorum.

Ivankov Vs Chinjao: Birbirlerine ters gelebilecek rakipler ancak Ivankov daha itibarlı geliyor bana.

R4:

Spoiler Göster

X-Drake Vs Inuarashi: X-Drake gibi ancak belli olmaz.

Jack Vs Zoro: Berabere diyeceğim.

Vista Vs ıvankov: Berabere diyeceğim.

Chinjao VS Neko: Chinjao diyeceğim

.

R5:

Spoiler Göster

Jack Vs Kidd: Berabere diyorum.

X-Drake Vs Ivankov: İki türlü de gidebilir ancak şimdilik Ivankov

Chinjao Vs Zoro: Yaşlısı Luffy'e o kadar gider yaptıysa, Prime hali de Zoro'yu kasar biraz berabere diyeceğim.

Vista Vs Neko: Vista akar.

R6:

Spoiler Göster

Ivankov Vs Inu

Kidd Vs Chinjao: Kidd gibi

Neko Vs X-Drake

Zoro Vs Vista: Ben Zoro'nun henü Vista ayar olduğunu düşünmüyorum . Zoro hiç güçlü bir rakiple dövüşmedi henüz. Daha 2 arc önce pica kesmek için yardım alan adam Vista, Cracker gibilerine hazır değil demektir. Aklı başında olmayan Killer'a karşı bile zorlandı.

R7:

Spoiler Göster

Chinjao Vs Jack: Berabere.

Inu Vs Neko: Berabere (ya da gıdımcıkcık farkla Inu)

Vista Vs Kidd

X-Drake Vs Zoro: Hawkins, Apoo gibi daha low süpernovalara karşı bile çok zorlanan Zoro marine eğitimi zemini olan süpernova bir korsanı yenemez.

R8:

Spoiler Göster

Neko Vs Ivankov

Jack Vs Vista: Kınlara bile pabuç bırakan adamı Vista çizer.

Zoro Vs Inu

Kidd VS X-Drake (eğer rokushiki teknikleri falan da biliyorsa bence X-Drake daha güçlü birisi çünkü denizci olduğunu saklamak için korsanlığı boyunca bu güçlerini göstermediği anlamına gelir bunları göstermeden şu an olduğu yerde ise de bu da onu Kidd'in üstüne kor bence)

R9:

Spoiler Göster

Vista

Ivankov

X-Drake

Kidd

• Spoiler Göster

R1

Zoro bu seviyede değil. Wano sonunda bile ulaşır mı şüpheliyim. Nekomamushi öldürür.

Emin değilim. Berabere.

Ivankov Magellan'dan Akainu'ya önüne gelene kafa atmış birisi. Crocodile'nin zaten korktuğunu biliyoruz. Bu gruptaki en güçlü kişi olabilir, Kidd'i döver.

Evet Inu ve Neko gündüz ve gece dönüşümlü olarak Jack ile beraber dövüştüler amaa, canavar korsanlarının da Mink adasına gemi ile sürekli takviye yaptığı söylenmişti. O açıdan çok çok uzak bakmıyorum ama yine de Jack alır gibi gibi.

R2

Vista kazanır.

Kid benim için bu seviyede değil. Neko.

Inu.

Jack bir Yonko tayfasının üçüncü adamı olsa da Ivankov da devrim ordusunun Grand Line komutanı. Fiziksel açıdan Jack'e rakip olur ki üstüne çok yönlü. Her neyse Ivankov hormonu basıp Jack'i de kendilerini katar :D

R3

Bariz biçimde Kid döver. Sağlam halde olmayan sağ kolu bile tilkiciğin yardımıyla ne hale soktu Zoro'yu.

Vista Jack'ten güçlüdür zaten. Ki Inu bir kılıç kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam yani kendi alanında dövüşebilir. Vista her türlü kazanır.

Jack.

Ivankov cinsiyet hormonunu bastıktan sonra Chinjao utançtan saklanacak delik arar üzücü ama böyle.

R4

Inu

Jack

Ivankov

Neko

R5

Jack

Ivankov döver

Chinjao

Nekomamushi bence Vista için Inu'ya kıyasla daha büyük bir tehdit çünkü kılıç ustası değil ve Vista kendisine kafa göz dalacak bir adama karşı ne yapar kestiremiyorum. Yine de Vista diyeceğim.

R6

Ivankov

Kidd

Neko

Vista

R7

İkisi de aynı tip dövüşçüler. Jack'in avantajı meyve ama Chinjao'da da kral haki var. Ya açıkçası Chinjao arc başındaki hypesi ile kalsa burada ve diğer maçlarında çok farklı yorumlarım ama Lao G'den tek yedi, sonra Sai'ye benim gücümü geçtin felan dedi. Bilemiyorum Jack demem gerekiyor.

Berabere.

Vista

Drake

R8

Ivankov

Vista

Inu

Kid

R9

Vista

Ivankov

Jack

Inu

• R1

Neko
      Drake
      Kid
      Jack

R2

Vista
      Kid
      İnu
      İvankov

R3

Kid kıl payı farkla götürür.
      Vista
      Jack
      İvankov

R4

Drake
      Jack
      Vista
      Neko

R5

Kid
      Drake
      Zoro
      Vista

R6

İnu
      Kid
      Drake
      Vista

R7
      Jack
      Berabere
      Vista
      Drake

R8

Neko
      Vista
      İnu
      Kid

R9

Vista
      İvankov
      Drake
      Kid

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Uncle Paulie ().

• Vista= 61 Puan

Ivankov= 55 Puan

Jack= 50 Puan

Kid= 47 Puan

X-Drake= 38 Puan

Inu= 34 Puan

Neko=26 Puan

Don Chinjao= 22 Puan

Zoro= 10 Puan

Vista bir üst tura çıkmayı hak eden isim oluyor. Açıkçası Chinjao'nun bayağı küçümsendiği ve Kedi-Köpeğin de çok abartıldığı kanaatindeyim :D :D Ama olsun güzel gidiyor. Beklediğim ikili en tepede idi Ivankov ve Vista. Belki Kid'i Jack'in üstünde olur diye umuyordum ama az farkla olmadı.

Şimdiye kadarki sıralamamız;

Spoiler Göster
      ---------

Emperio Ivankov
      Jack The Drought
      Eustass Kid (wano)
      X-Drake (wano)
      Inuarashi & Nekomamushi
      Don Chinjao (prime)
      Zoro (wano arc)
      MF Crocodile
      Yamato