@Batman Who Laughs Yarın dedikodu yapacak o yüzden komşuları gözetliyor kerata.
- Devletin dini adalettir. Hz Ali

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı
Batman Who Laughs yazdı:
O benim koruyucu meleğim gibi ya da kötü ruhları kovan bir totem gibi. Varlığı ile tüm kötü ruhları korkutuyor, kaplanım benim.
Garou yazdı:
İnsan veya hayvan şekline girebildiklerini vs. ama pek derin bir bilgiye sahip değilim.
Alkollü mekana gittiğimiz arkadaş, kadın görünümlü bi cinin musallat olmasından şikayetçiydi. O yüzden muska takmış. Saldırgan falan değil. Konuştuğu Hoca bazen “güzel” gördükleri karşı cinslere takıntı yapan cinler olabildiğini söylemiş. Bu kısım ne kadar doğrudur, çocuğa ne niyetle musallat olmuştur onu bilmiyorum ama sadece evde falan değil heryerde görüyormuş. Görmezden geldiği için aralarında bişey olmamış. Hoca da zaten yokmuş gibi davran daha çok bağlanmasını veya sinirlenmesini istemiyorsan demiş.Batman Who Laughs yazdı:
Hocam tırsarak soruyorum, ne gördünüz? Eğer sizi rahatsız etmeyecekse, bir gıdım tarif edebilir misiniz?
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Hanzo7682 ().
Yok bildiğim kadarıyla.Batman Who Laughs yazdı:
Anlattığınız için teşekkür ederim Hanzo Bey.
Şimdi biraz off-topic olabilir ama sormak istiyorum, kedilerin veya hayvanların kötü varlıkları kovma özellıği var mı? Bilen biriniz varsa söyler misiniz?![]()
Shrimp yazdı:
Bu evrende ve paralel evren/boyutlarda yaşayan tek akıllı canlının insan olduğunu düşünmek inanılmaz bencil ve absürd bir düşünce. Bu yüzden başka akıllı canlıların olduğunu kesinlikle düşünuyorum.
Kuran'da bu insan algısı dışında yaşayan akıllı varlıklara Cin denmiş.Müslüman olarak inanmak zorundayım.İnanması pek de güç olmayan bir olgu zaten Cinler.
ugur_tatli yazdı:
Tabii ki buyuk bencillik ama inanilma sinirlarina sigdirilmasi sarti olmasi gerek.Mars'ta bir sekilde olusmus ve hayatta kalmis bir bakteri insanlar arasinda gizlice yasayan, onlari gozlemleyebilen gorunmez canlilardan daha mantik sinirlari icinde kavranabilir bir olaydir bence cunku daha sonra akla bircok cevaplanmasi guc sorular ortaya cikar;
1) Neden Dünya?
2) Yercekimi ve diger fiziksel kosullardan etkileniyorlar mi?
3) Neden onlar bizi gorup belli kosullarda etkilesime gecebiliyorlar da biz aynisini yapamiyoruz?
Bu sorulari inanc harici cevaplamak imkansiz oldugu icin bu canlilarin varliklari olasiligini gormezden gelmek bencil bir davranis olmamali.
Uncle Paulie yazdı:
Şimdi cinler var mıymış, kesin bir sonuca varabildiniz mi?