Sabit One Piece Kudret Sıralaması Turnuvası

• Vs
    • manga
    • anime!
    • Monolith yazdı:

Aokiji, Shiki falan bunların altına yazılacak bir karakter değil.
      Bence gayet de altına yazılır.Ha Big Mom'ın üstte olabileceği senaryoları da tamamıyla reddetmiyorum ancak Big Mom gördüğümüz en rezalet Boss olabilir OP tarihindeki, gücüne kıyasla düştüğü haller anlamında. Zaten Shiki bizim 0. sayıda bildiğimiz Shiki sonradan retconlanan değil.O Shiki Garp + Sengoku'ya yürüyordu. Big Mom Yaralı Law + Kid'e zar zor yürürken.

O, 0. sayı çıktığı dönemki SBS'de Oda, Roger deni demişti Shiki için (gerçi Roger dengi tabiri biraz aşırı kullanılıp değerini yitirdi zamanla ama olsun).

Ama senin neden böyle dediğini de anlıyorum. Kadın çok dayanıklı, namı var Yonko diye, insan konduramıyor.
    • Nabu yazdı:

Monolith yazdı:

Aokiji, Shiki falan bunların altına yazılacak bir karakter değil.
      Bence gayet de altına yazılır.Ha Big Mom'ın üstte olabileceği senaryoları da tamamıyla reddetmiyorum ancak Big Mom gördüğümüz en rezalet Boss olabilir OP tarihindeki, gücüne kıyasla düştüğü haller anlamında. Zaten Shiki bizim 0. sayıda bildiğimiz Shiki sonradan retconlanan değil.O Shiki Garp + Sengoku'ya yürüyordu. Big Mom Yaralı Law + Kid'e zar zor yürürken.
      O, 0. sayı çıktığı dönemki SBS'de Oda, Roger deni demişti Shiki için (gerçi Roger dengi tabiri biraz aşırı kullanılıp değerini yitirdi zamanla ama olsun).

Ama senin neden böyle dediğini de anlıyorum. Kadın çok dayanıklı, namı var Yonko diye, insan konduramıyor.
      İşte zaten çok güçlü olduğundan Oda kısıtlamak için öyle hallere düşürdü mecburen. Yoksa WCI'de karşısında duramadığını gördük kimsenin kaçmak zorunda kaldılar. Wano'da düşecek diye planlanmış artık ha bence de daha iyi işlenebilirdi ama bu onu Aokiji'den alta koymaya sebep değil diye düşünüyorum. Shiki konusunda ise savaşı bilmiyoruz ki adam belki Garp ve Sengoku'ya çok bir şey yapamadı. Birde zamanında Roger Big Mom'dan poneglifi çalmış savaşarak almak yerine. Shiki gibi onu da yenseydi o zaman madem ondan zayıf.