Anime Evrenleri Arası Turnuva Ligi;5.Tur

• Vs
    • anime!

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı

• Anime Evrenleri Arası Turnuva Ligi;5.Tur

Turnuva Kuralları:
      Spoiler Göster

-Her evreni temsilen 3 kişi var ve dövüşler teke tek olacaktır

-Her maç 1 puan.Beraberlik durumun da puan yok

-Toplam 7 tur var.7 turun sonunda en çok puana sahip olan evren 1. olacak.

-Tüm maçlar için Çakra=Haki=Büyü=Magoi=Reiatsu

Turnuva Katılımcıları:
      Spoiler Göster

Naruto: Naruto Minato Sasuke

Bleach:İchigo Zaraki Urahara

One Piece: Akainu Kuzan Kizaru

Magi: : Sinbad Judal Alibaba

Nanatsu no Taizai: Meliodas Escanor Ban

Black Clover: Mereoleona Yami Juilus

Boruto:Momoshiki Naruto Kas

Fikstür:

1.MAÇ:NANATSU NO TAİZAİ VS BLACK CLOVER

Dövüş Kuralları:

-Black clover karakterleri en güçlü hallerinde

-NNT için formlar: Assault mode Meliodas,The one Escanor,Araf sonrası Ban

-Eşleşmeler:(Meliodas vs Julius)(Escanor vs Mereoleona)(Ban vs Yami)

-Dövüş alanı:

• Meliodas vs Julius
      Julius çok kötü eşleşmiş. :D Meliodas yaşlanamıyor. Meliodas pek bir zorluk çekmeden alır.

Escanor vs Mereoleona
      The One Escanor'a karşı kazanabileceğini sanmıyorum. Pek bir neden de yok. Escanor sadece fazla güçlü.

Ban vs Yami
      Ban'ın artık ölümsüzlüğü yok. O yüzden Yami'nin onu öldürebilecek pek çok yolu var ama Ban, özellikle Araf sonrası çok hızlandı. Yami'nin Ban'a bir atak indiremeden kafasını Ban'a kaptırması daha olası.
    • Meliodas'ın zamanı durdurmaya bir önlemi varsa o alır yoksa Julius

İki evrende büyü kullanıyor o yüzden Mereleona'nın mana zonu ve kendi büyüsü ile diğer büyüleri yok etmesi sebebiyle aslında Escanor için iyi bir eşleşme. İki türlü de gidebilir

Ban alır.
    • Sinbad of the Seven Seas yazdı:

Seri sonu base Meliodas'ın hesaplanana göre relativistic hız feati var.Eğer BC karakterleri ışık hızında değilse Meliodas'a dokunması zor gibi.
      Gene yıldırım üzerinden pixel hesabı ile yapılmış bolca şişirilmiş bir hesap daha. Ama sorun yok Julius da o ayarlarda zaten.
    • Meliodas= 1 Juilus= 1 => BERABERLİK

Escanor= 1 Mereleona = 0 =>NNT
      ( @Nabu Hocam beraberlik dediğinizi varsaydığım için ikisinide puan vermedim.)

Ban = 2 Yami = 0 =>NNT

TOPLAM SONUÇ: NNT= 2 BLACK CLOVER=0

2.MAÇ:ONE PİECE VS MAGİ

DÖVÜŞ KURALLARI:

-Magi karakterleri seri sonu hallerinde (Sinbad hariç)

-Sinbad sadece baal kullanabilir.Diğer cinleri kullanması yasak

-OP karakterleri zirve hallerinde

-Bu maç için Haki ≠ Magoi

-Eşleşmeler(Akainu vs Sinbad)(Kizaru vs Judal)(Kuzan vs Alibaba)

-Dövüş alanı:

• Akainu = 0 Sinbad = 2 =>MAGİ

Kizaru = 0 Judal =1 =>MAGİ

Aokiji = 0 Alibaba= 1 => MAGİ

TOPLAM SONUÇ:MAGİ = 3 ONE PİECE = 0

3.MAÇ:NARUTO VS BLEACH
      DÖVÜŞ KURALLARI:

-Bleach karakterleri en güçlü formlarında

-Naruto karakterleri için formlar:KCM Naruto,EMS Sasuke, Hokage Minato

-Eşleşmeler(Naruto vs Zaraki)(Sasuke vs Urahara)(Minato vs İchigo)

-Dövüş alanı:

• @Sinbad of the Seven Seas Naruto karakterlerinin onları görebileceğini ve Genjutsu olmadığını varsayıyorum.

Naruto vs Zaraki
      Zaraki en güçlü formundaysa açıkçası Naruto'dan güçlüdür ama savaş stili tehlikeli. Neyse yine de az farkla Zaraki diyeceğim sanırım.

Sasuke vs Urahara
      Sasuke alır. Urahara'nın Amaterasu'yu iyileştirebileceğini sanmıyorum. Bir şekilde Amaterasu'yu atlatsa bile Susano'o'yu geçebilir mi?

Minato vs Ichigo
      Tabii ki Ichigo.
    • Naruto.Çok hax.

Sasuke.Genjutsu yeterli olur.Genjutsu yasaksa bile Sasuke yine daha önde bana göre

Ichigo.Minato'nun Ichigo'nun işini
      bitirebilecek pek seçenegi yok.Belki Jiraiya'nın ,Pain'in karşisına çıktığı gibi omuzunda 2 kurbağa ile sennin mode'da çıksa(kağıt üzerinde yapabiliyor olması lazım) daha fazla şansı olur.Ama yine de Ichigo derdim.
      .
    • Ichigo featless ancak en güçlü formunun evrenin en güçlü 3-4 varlığından biri olduğunu varsayarsak o vakit Minato'ya biraz fazla kaçabilir. Ancak Minato Shiki Fujin ile beraberliğe de sürükleyebilir. Yine de Ichigo diyorum.

Naruto Vs Zaraki'de Naruto diyorum. Zaraki'nin yediği basit kılıç darbelerinden bile derisinin delinebildiğini biliyoruz. Zaraki bize asla tank gibi resmedilmedi. Sadece acıyı ve kan kaybını önemsemememesi yani direnci olduğu gösterildi. Hal böyle iken 12-13 CFRS yerse ya da Naruto'nun Kyuubi'ye kustuğu atakları yese yerinden kalkar mı emin değilim. Evet Zanpaktosuyla beraber meteor yok edebiliyor ancak meteor da tanklar anlamına gelmiyor maalesef. Bu yüzden bayağı kararsızım. İki türlü de gidebilir. Ancak Naruto diyeceğim sanırım.

EMS Sasuke Vs Urahara çok çekişmeli olur. Ancak Urahara yıkım gücünde biraz aşağılarda kaldı maalesef. Bankai'si ise Tsunade'nin Byakugo ya da Orochimaru'nun beden değiştirmesinden çok da öte şeyler değil. Amaterasu gibi yenilenme gibi özellikleri nispeten kantırlayabilen bir yeteneği var. Ayrıca iki tarafın yeteneklerini bir kenara bırakıp olayı göğüs göğüse bir kılıç dövüşü şeklinde düşünsek gene Sasuke'yi öne korum. Hele de Susano ile sarılı iken.

URahara hazırlıklı olsa alır derdim. Bir mühür, tuzak hazırlayabilir ve alırdı ancak rastgele maçta sanmıyorum.