Anime Evrenleri Arası Turnuva Ligi;4.Tur

• Vs
    • anime!

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı

• Anime Evrenleri Arası Turnuva Ligi;4.Tur

Turnuva Kuralları:

Spoiler Göster

Her evreni temsilen 3 kişi var ve dövüşler teke tek olacaktır

-Her maç 1 puan.Beraberlik durumun da puan yok

-Toplam 7 tur var.7 turun sonunda en çok puana sahip olan evren 1. olacak.

-Tüm maçlar için Çakra=Haki=Büyü=Magoi=Reiatsu

Turnuva Katılımcıları:
      Spoiler Göster

Naruto: Naruto Minato Sasuke

Bleach:İchigo Zaraki Urahara

One Piece: Whitebeard Garp Kaido

Magi: : Sinbad Judal Alibaba

Nanatsu no Taizai: Meliodas Escanor Ban

Black Clover: Mereoleona Yami Juilus

FİKSTÜR:

İLK MAÇ:NARUTO VS ONE PİECE

Dövüş Kuralları:

-OP Karakterleri zirve hallerinde

-Naruto Takımı için formlar:KCM Naruto,Hokage Minato, EMS Sasuke

-Eşleşmeler:(Naruto vs Whitebeard)(Sasuke vs Garp)(Minato vs Kaido)

-Dövüş alanı:

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Mihawk ().

• Naruto = 3 Whitebeard = 0 =>NARUTO

Sasuke = 3 Garp = 0 => NARUTO

Minato = 3 Kaido = 0 =>NARUTO

Toplam Sonuç= NARUT0= 3 ONE PİECE= 0

Bu gidişle OP hiç oy alamayacak gibi :D OP Karakterlerinin yanına tayfalarından birilerini versek nasıl olur ?

2.MAÇ:MAGİ VS NANATSU NO TAİZAİ

DÖVÜŞ KURALLARI:

-Magi karakterleri Sinbad hariç seri sonu hallerinde

-Sinbad 7 cin ekipmanlıdır.Kutsal saray güçlerine erişemez.

-NNT Karaterleri için formlar: Assault Mode Meliodas,The One Escanor(Süre sınırı yok) Araf sonrası Ban

-Eşleşmeler:(Meliodas vs Sinbad)(Escanor vs Judal)(Ban vs Alibaba)

-Dövüş alanı:

• @Sinbad of the Seven Seas

Çözüm olacağını sanmıyorum, bence amiraller eklenmeli konuya. Çünkü hem daha haxlar hem daha fazla featleri var. Ama OP bence direk çıkarılmalı çünkü hem okuyan yok, okuyanlar da güçlü görmüyor karakterini. Boşa katılmış gibi oldular biraz.

Yonko>Amiraller orası ayrı bir konu ama featleri çok daha iyi ve daha hax tipler. Bence onları koyman daha akıllıca olur.

Bu arada nedense Naruto'dan isim ekleneceği zaman zirveler eklenmiyor. :D Bu haliyle bile tüm oyları kapıyor ama helal olsun. :D

• Meliodas vs Sinbad
      Yıkıcılık için kesin bir şey diyemeyeceğim. Sinbad'ın daha fazla yıkıcı feati var ama Meliodas'ın karakterlere karşı gösterdiği featler daha fazla olduğu için. Ayrıca ikisi de birbirini aradan çıkarabilir.
      Meliodas: Hell blaze ve ruh çıkarmayla.
      Sinbad: Cinlerden hatırladığım birinin gücüyle.
      Ancak Sinbad'ın dövüş tarzını bilmiyorum. Cinlerini dövüş içerisinde son çare olarak kullanıyorsa Meliodas alır ama aktif olarak kullanıyorsa Berabere diyorum.

Escanor vs Judar
      Muhtemelen Escanor'un yanına bile yaklaşamaz. Kalkanı da onu ısıdan koruyor mu bilmiyorum ama korusa bile hiç güneş atan birinden koruduğunu sanmıyorum. Escanor alır.

Ban vs Alibaba
      Ban muhtemelen en azından Araf sonrası AM Meliodas'a yakın güçte. Aşırı yüksek ısı, soğuk ve toksik maddeye/zehire (ya da her neyse) bağışıklılığı var. Daha önce yaptığım hesaplamaya göre Araf sonrası Base Meliodas ışık hızının 1/10'u hızda hareket ediyordu. Ban'ın en azından Base Meliodas'tan hızlı olması (seri başında Meliodas'tan çok daha hızlı olduğu söylendi. {1, 2} ) gerek yani en az Relativistic hızlarda. Alibaba ne kadar hızlı bilmiyorum ama Ban muhtemelen geri kalmaz hatta geçebilir. Hunter Fest gibi yetenekleri ile avantaj da kazanabilir. Alibaba'nın elindeki büyülü silahı da Snatch ile alabilir. Ban kazanır.

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Garou ().

• Sinad alır. Hem daha çok yönlü hem daha zeki ve hax olarak da denk.

Judar'ın şansı hiç yok değil ancak sanmıyorum. Başka bir magi olsa onu seçerdim ama judar en zayıf magi

Ali Baba da, Ban'ı etkileyecek bir hax hatırlamıyorum o yüzden Ban gibi
    • Nabu yazdı:

Hem daha çok yönlü hem daha zeki ve hax olarak da denk.

Sinbad of the Seven Seas yazdı:

fakat Meliodas'ın ne zeka olarak ne de çok yönlülük olarak Sinbad'dan geride kaldığını sanmıyorum.
      Katılıyorum. Meliodas'ın 3000+ yıllık tecrübesi var. Kendisinden kilometrelerce uzaktaki bir adamın attığı mızrağı ona tam isabet geri yollayabiliyordu. Sinbad Meliodas'a fark atacak seviye bir şey gösterdi mi?

Çok yönlülük olarak da 7 Cin'in hepsinin ayrı güçleri varmış yani tabii ki çok yönlüdür ama Meliodas ruh çıkarabilir, kafasının ortasına mızrak sokulduğunda onu iyileştirecek seviye bir yenilenmesi var, sönmeyen alevler kullanabilir, karanlığını ofansif ve defansif olarak kullanabilir ve çeşitli formlara sokabilir bu sayede aynı zamanda uçabilir, saldırıları hem yansıtabilir hem de iptal edebilir, aynı zamanda kılıç ustası ve gizli hazinesiyle kendini klonlayabilir. Ruh çıkarma ve zihin okumaya karşı da direnci var.
    • Garou yazdı:

Katılıyorum. Meliodas'ın 3000+ yıllık tecrübesi var. Kendisinden kilometrelerce uzaktaki bir adamın attığı mızrağı ona tam isabet geri yollayabiliyordu. Sinbad Meliodas'a fark atacak seviye bir şey gösterdi mi?
      Bunun zeka ve çok yönlülük ile alakası ne ki ? Kaldı ki ben NNT evreninde okuduğum yere kadar tecrübenin bir fark yaratabildiği çok fazla olaya şait olmadım. Zeka desek, ekibin zeki çocuğu olarak lanse edilen Gowther'ın bile olayı bayağı düz.

Garou yazdı:

Çok yönlülük olarak da 7 Cin'in hepsinin ayrı güçleri varmış yani tabii ki çok yönlüdür ama Meliodas ruh çıkarabilir, kafasının ortasına mızrak sokulduğunda onu iyileştirecek seviye bir yenilenmesi var, sönmeyen alevler kullanabilir, karanlığını ofansif ve defansif olarak kullanabilir ve çeşitli formlara sokabilir bu sayede aynı zamanda uçabilir, saldırıları hem yansıtabilir hem de iptal edebilir, aynı zamanda kılıç ustası ve gizli hazinesiyle kendini klonlayabilir. Ruh çıkarma ve zihin okumaya karşı da direnci var.
      Meliodas da hiç çeşitlilik yok. Dümdük demiyoruz zaten. Ancak adamın temeli şeytan güçleri ve şeytan dönüşümleri. Kullandığı uzuvlar, uçma, ataklar ve boost bu modlardan geliyor.

Sinbad da böyle 7 tane mod var her birinin farklı işlevi var. Kaldı ki Sinbad tam dönüşüm yapmadan bile her bir cini ile özel ataklar yapabilir. Magi evreninde, zindan fatihinin tebası olursan sen bile cin gücü barındıran bir eşya ve o eşyaya mühürlü bir büyüyü ya da büyü çeşitlerini kullanabiliyorsun ve bu güçle çok abuk şeyler yapabiliyorsun.

Sinbad 7 Zindan Fatihi ve adam zindan fatihi olmasını geçtim adam doğduğunda tüm dünyada dalgalanma oluyor. Büyü gücünün akışı değişiyor. Kendi evrenlerinin avatarları diyebileceğimiz magilerden bile korkmayan başka büyücüler hatta diğer magiler bile bu adamdan korkuyorlar falan.

Hele Sinbad'ın final halini yani Saklı Saray'a erişimi olan Sinbad'ı baz alacaksak ve Sinbad Saklı Saray içerisinden opere edecek olsa NNT evrenine bile gider yapabilir :D
    • Nabu yazdı:

Bunun zeka ve çok yönlülük ile alakası ne ki ?
      İkisini ayrı yazdım.

Nabu yazdı:

Kaldı ki ben NNT evreninde okuduğum yere kadar tecrübenin bir fark yaratabildiği çok fazla olaya şait olmadım. Zeka desek, ekibin zeki çocuğu olarak lanse edilen Gowther'ın bile olayı bayağı düz.
      Yazar öyle yazmış. Yapabileceğim bir şey yok. Yine de değinmeden edemedim.

Nabu yazdı:

Meliodas da hiç çeşitlilik yok. Dümdük demiyoruz zaten.
      Ben de böyle bir şey söylediğinizi söylemedim. Sadece Meliodas'ın yeteneklerini hatırlattım belki unutmuşsunuzdur diye. Sinbad'ı zaten tanımıyorum ama tanımasam bile çok yönlü olduğunu tahmin ettiğimi söyledim yukarıda.

Nabu yazdı:

Ancak adamın temeli şeytan güçleri ve şeytan dönüşümleri. Kullandığı uzuvlar, uçma, ataklar ve boost bu modlardan geliyor.

Garou yazdı:

karanlığını ofansif ve defansif olarak kullanabilir ve çeşitli formlara sokabilir bu sayede aynı zamanda uçabilir
      Onu ben de dedim. Ayrıca güçlerinin temeli buradan geliyorsa ne olmuş? Adam yine o karanlıkla pek çok şey yapabiliyor. Mesele de bu değil mi zaten?

Nabu yazdı:

Sinbad da böyle 7 tane mod var her birinin farklı işlevi var. Kaldı ki Sinbad tam dönüşüm yapmadan bile her bir cini ile özel ataklar yapabilir. Magi evreninde, zindan fatihinin tebası olursan sen bile cin gücü barındıran bir eşya ve o eşyaya mühürlü bir büyüyü ya da büyü çeşitlerini kullanabiliyorsun ve bu güçle çok abuk şeyler yapabiliyorsun.
      Bilgi için teşekkürler.

Nabu yazdı:

Sinbad 7 Zindan Fatihi ve adam zindan fatihi olmasını geçtim adam doğduğunda tüm dünyada dalgalanma oluyor. Büyü gücünün akışı değişiyor. Kendi evrenlerinin avatarları diyebileceğimiz magilerden bile korkmayan başka büyücüler hatta diğer magiler bile bu adamdan korkuyorlar falan.
      Bu pek zeka ve çok yönlülükle alakalı gibi gelmedi.

Nabu yazdı:

Hele Sinbad'ın final halini yani Saklı Saray'a erişimi olan Sinbad'ı baz alacaksak ve Sinbad Saklı Saray içerisinden opere edecek olsa NNT evrenine bile gider yapabilir :D
      Burası da bilgi galiba. Dediğim gibi adamı bilmiyorum ama o güçleri yasaklamış zaten ve NnT evreninin çok ötesinde bir gücü varmış anlaşılan.
    • Garou yazdı:

Bu pek zeka ve çok yönlülükle alakalı gibi gelmedi.
      Onla alakalı bir şey olarak yazmamıştım çünkü. Ama 7 Cin hepsi ayrı bir hax ı temsil ediyor ve bu adam cin dönüşümleri yapmadan bile belli güçlere erişimi var. Dönüşüm ile apayır bir seviyeye erişiyor.

Garou yazdı:

ve NnT evreninin çok ötesinde bir gücü varmış anlaşılan.
      Sacred Palace içindeyken evet. Aşırı.
    • @'Garou''nun Meliodas'a oy verdiğini varsayıyorum.Yok eğer yanlışsa düzeltirim sonra

Meliodas = 1 Sinbad = 1 =>BERABERLİK

Escanor = 2 Judar = 0 =>NNT

Ban= 2 Alibaba = 0 =>NNT

Toplam Sonuç: NNT 2 MAGİ 0

3.MAÇ:BLACK CLOVER VS BORUTO

Dövüş Kuralları:

-İki takımında karakterleri en güçlü hallerinde

-Eşleşmeler: (Juilus vs Momoshiki)(Meroleona vs Naruto)(Yami vs Kashin Koji)

-Dövüş alanı:

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Mihawk ().

• @Sinbad of the Seven Seas Naruto demişsin.

Julius vs Momoshiki
      Momo büyüleri emebiliyor ama Julius aynı anda çok fazla yapıyor. Bir de bela olan türden tek bir darbe yese bile Momo'nun işi yaş. Julius diyorum.

Mereoleona vs Naruto
      Bİlemedim. Tutarsızlıkları katarsak tabii ki Mereoleona ama öteki türlü çekişmeli olur gibi geliyor. Mereoleona zor da olsa kazanır diyorum.

Yami vs Kashin Koji
      Yami'de daha fazla hax var. O sönmeyen alevleri de devre dışı bırakacak teknikleri var. Yami diyorum.

Edit: Meliodas'a oyu eğer Sinbad Cinleri son çare olarak kullanıyorsa veriyorum.

Mesaj düzenlendi 2 defa, son düzenleyen Garou ().

• Kashin Koji biraz kapalı kutu henüz en iyi hünerlerini sergilemedi o yüzden berabere diyorum. Ancak olası bir Jiraiya Vs Yami kapışmasında Jiraiya derdim(SM ile) . Yami çok abartılıyor bence güçleri cool, boyut vs diye. Ama işlevsellik olarak çok da matah değil. O yüzden berabere

Naruto serisindeki Naruto olsa, Black Clover evrenine solo gider derdim ancak Boruto evrenindeki Naruto, Delta'dan o dayağı yediyse Mereleona onu kedi maması yapar.

Julius Vs Momo garip bir maç. Eğer Momo büyü emebilecekse çok tehlikeli Julius için. Ancak Julius üst üste o kadar büyük, karmaşık ve kalabalık büyü yapıları oluşturuyor ve o kadar hızlı Ki Momo buna adapte olabilir mi emin değilim. İki türlü de gidebilir az farkla Julius diyorum.