One Piece #905 Tartışma / #906 Öngörü

Bu internet sistesi çerezleri kullanmaktadır. Bu siteyi gezmeye devam ederek, çerezlerin kullanımı hususunu kabul ediyorsunuz. Daha fazla ayrıntı

• OP'in en güzel bölümleri savaş/arc sonrası bölümlerdir. Bu da onlardan biri ve gayet güzeldi.

Garp hala taş gibi duruyor bu arada... Savaş Lordlarının anlamı kalmayacak gibi duruyor. Bence savaş lordları büyük kuvvetlere katılacak. Ve aktif korsanlığa geri dönecek

Mihawk ya da Buggy -> Shanks'a gidebilir.
      Hancock, Jinbei -> Luffy ile takılır
      Moriah, Kaido'nun düşmanı yani Kaido ile dövüşecek herkese yardım edebilir.
      Croco biraz joker kart gibi.
      Dof kutsal ejder olduğundan gene dört ayak üstüne düşer.

Eğlenceli şeyler bekliyor bizi.. Umarım Dressrosa arcı sonrası bir ton önemli bilgi ve olay gösterip sonra 2 yıl bizi Zou ve BM arc a hapsettiği gibi gene ucundan gösterip ana arca girmez de biraz daha bir şeyler gösterir.
    • Bölüm güzeldi. Sabo Luffy'in kutsal çöpe yaptığını yapacak, yapması gerek.

Şu Ballywood kralı Foxy çıkar mı? Yüzü tıpkısının aynısı ayrıca yavaş yürümesi de meyveyle uyuşuyor.

Açıkçası Shichibukai'lik kaldırılsa dahi Mihawk'ın gram umursacağını düşünmüyorum. Shanks'a katılmayacaktır. Hep yaptığını yapar.

Ben kaldırılmasını istiyorum. Umarım kaldırılır, bu sayede uzun zamandır istediğim Buggy'in Yonkou olması planı ilerlemiş olur.

Edit.

Olmadı, olmadı. Reyis yine çıkmadı. ;( (Bogart)

Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen Earendill ().