Sabit Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma
- Genel
- ??
- manga
-
-
Shrimp yazdı:
Hocam anime güncel Deku'yu, forumda daha önce oy verilerek yapılan Naruto sıralamasında, kaçıncı sıraya koyarsın?
Yani bilemiyorum Deku'nun güçleri ne kadar bol çeşitli olsa da genel olarak fiziksel. Klon, genjutsu, hengen, mühür gibi şeylere karşı hala bir olayı yok. Sadece fiziksellikte var onda da işin hız ve refleks departmanında pek çok kage levelden geridedir. Karakterleri modları olmadan ele alırsak bilemiyorum ilk 35-40 eder mi ?
Seri sonu dediğin yetişkin hali ise hmm o da en fazla 5--10 basamak oynatır. -
Shrimp yazdı:
@Nabu
Hocam anime güncel Deku'yu, forumda daha önce oy verilerek yapılan Naruto sıralamasında, kaçıncı sıraya koyarsın?
Ve bir de sence, seri sonunda tüm güçlerini tamamen hakim ve onları en iyi şekilde kullanabilen Deku tahminin ne kadar güçlü olur?(yine Narutoverse'e göre
-
Antares'i ( Solo ) güç olarak nereye koyardınız? Ve Dört büyük anime karakterlerine karşı gücü ne seviyede kalır?
- Devletin dini adalettir. Hz Ali
-
ChildofLightness yazdı:
Antares'i ( Solo ) güç olarak nereye koyardınız?
ChildofLightness yazdı:
Ve Dört büyük anime karakterlerine karşı gücü ne seviyede kalır?
-
Op, Naruto ve Bleach ve Ft. Fairy Tail aklıma geldi de Dragon ball dururken o aklıma geldiği için utandım
- Devletin dini adalettir. Hz Ali
Mesaj düzenlendi 1 defa, son düzenleyen ChildofLightness ().
-
ChildofLightness yazdı:
Op, Naruto ve Bleach ve Ft. Fairy Tail aklıma geldi de Dragon ball dururken o aklıma geldiği için utandım
Naruto'da Üst Seviye Kage - Düşük Tanrısal
Bleach'de top tier (net bir sınıflandırma yok Bleach için kafamda)
OP okumuyorum ama Yonko/Amiral seviyelerindedir tahminimce.
FT'yi de bitirmedim.Sanırım Igneel ile benzer seviyelerde olurdu.
-
DBZ okuduktan sonra Dragon Ball güç seviyelerinin bir kaç outlier olay yüzünden çok abartıldığını teyit ettim. Biraz Bleach kafası var.
Zamanında Raditz solos Naruto-verse, Nappa claps Naruto + One Piece diyorlardı biz de inanıyordukMeğerse yalanmış.
Dragon Ball Super ile Dragon Ball GT de canon değiller zaten. -
Nabu yazdı:
Zamanında Raditz solos Naruto-verse, Nappa claps Naruto + One Piece diyorlardı biz de inanıyordukMeğerse yalanmış.
yorumları çok like alınca da kabul ederdim
Spoiler Göster Aslında seri başındaki Vegeta 2 parmağıyla gezegen patlattığı için öyle abartıyorlar
Piccolo'nun enerji saldırısı saniyeler içinde Ay'a ulaşıp yok ediyor mesela hem hız hem yıkıcılık feat'i diyorlar
Piccolo seri başında aynı şekilde enerji saldırısı yapıyor ama Raditz kaçınıyor filanhatta kaçınmayıp direk saldırıyı yediği yer de var Ay'ı patlatan Piccolo, Raditz'e bişey yapamadı diyorlar falan filan
ben de bu vs işlerinden pek anlamam da yorumlarını okuduklarım böyle savunuyordu
-
Tony Stark yazdı:
Aslında seri başındaki Vegeta 2 parmağıyla gezegen patlattığı için öyle abartıyorlar
Tony Stark yazdı:
Piccolo'nun enerji saldırısı saniyeler içinde Ay'a ulaşıp yok ediyor mesela hem hız hem yıkıcılık feat'i diyorlar
Ancak şöyle bir şey var. Ay yok etme çok mizahi bir şey DB'de . Muten Roshi fiziksel olarak neredeyse sokak seviyesi denebilecek fiziksel yeteneklere sahip biriyken Kamehameha ile ay yok etti. Ancak aynı Muten Roshi fiziksel olarak Çocuk Goku'yu yenemeyeceğini söylüyordu, Çocuk Goku ise o sıralar fiziksel olarak Spider-Man'in kurşun geçirmeyen hali gibi bişi.
Ay feati hariç, Muten Roshi'den 10 tanesi bir Jiraiya etmez aslında ancak yıllarca Muten Roshi, kıtasal diye kandırılmışız
Yani maalesef fiziksellikleri ile enerji seviyeleri arasında uçurum var.
Goku, Gezegen yok edecek enerji üreten biriyle dövüştükten sonra daha güçlenmek için yaptığı antrenman 6 tonluk ağırlıkla çalışmak falanSaçma bir evren gerçekten.
-
Kafama takılan bir şey var.
Şimdi Bleach'te Ulq'e göre Aizen çok güçlü olduğu ve görünüşe göre Espadaları tek tek domine ettiği için Aizen'i takip ediyorlar.
Bankai Ichigo Gin'in kılıcına tepki verebiliyordu. Maskeyle daha da rahattı. Ulq'in Resurrection'ına karşıysa maske hiçbir işe yaramıyordu. Segunda Etapa daha da beterdi. Kafama takılan şey skala Aizen >> Komutanları (Gin ve Tousen) > Espadalar değil mi? -
Bankai Ichigo Gin'in kılıcına tepki verebiliyordu. Maskeyle daha da rahattı. Ulq'in Resurrection'ına karşıysa maske hiçbir işe yaramıyordu.
Aslında Zaraki gibi savaştıkça güçleniyordu Ichigo. Aizen öyle demişti. Yani neredeyse peş peşe de olsa İchigo'nun Gin karsısındaki halı daha güçlü. Ama Ulqi'nin 2. formunu Gin'den üstte görüyorum ben de.
Garou yazdı:
Aizen >> Komutanları (Gin ve Tousen) > Espadalar değil mi?
-
Rakatas yazdı:
Aslında Zaraki gibi savaştıkça güçleniyordu Ichigo. Aizen öyle demişti. Yani neredeyse peş peşe de olsa İchigo'nun Gin karsısındaki halı daha güçlü. Ama Ulqi'nin 2. formunu Gin'den üstte görüyorum ben de.
-
Garou yazdı:
Aizen >> Komutanları (Gin ve Tousen) > Espadalar değil mi?
-
Nabu yazdı:
Bunu en net Tousen de gördük zaten adam ciddi zayıf idi yani. Nnoitora bile edebilir miydi ? Emin değilim. Gin ise tam bir abartı zaten. İlk 3 espadadan güçlü olması imkansız gibi (Starrk, Barragan, Ulqi) ve Harribel ile de 50/50 diyelim.
Komamura'ya yenildi yav. Komamura HM Ichigo'ya yakın bile değildir bence. Gin'in yine gideri var ama evet maks Resurrection Ulqi'ye denktir derim.
-
Nabu yazdı:
Bunu en net Tousen de gördük zaten adam ciddi zayıf idi yani. Nnoitora bile edebilir miydi ? Emin değilim. Gin ise tam bir abartı zaten. İlk 3 espadadan güçlü olması imkansız gibi (Starrk, Barragan, Ulqi) ve Harribel ile de 50/50 diyelim.
Aslında Tousen güçlüydü.Özellikle Bankaisiyle.Mesela seri başında istese Zaraki'yi öldürebilirdi Bankai'sinin içinde.Yine tam hatırlamıyorum fakat hatırladıgım kadarîyla Vaizard'ların geçmişi anlatılırken 100 yıl önceki çocuk haliyle bile güçlü isimleri öldürebiliyodu.Ne zaman sırf görebilmek uğruna her şeyini geride bıraktı o zaman güçsüzleşti.Yani ironik olarak, seri sonu hali seri başı halinden zayıftı.
Ayrıca off-topic, Bleach'de en çok empati kurabildiğim, en çok insan gibi hissettiren karakterdi bana göre.Fena underrated bir karakter bence(güç olarak değil, komple karakter olarak). -
Shrimp yazdı:
Özellikle Bankaisiyle.Mesela seri başında istese Zaraki'yi öldürebilirdi Bankai'sinin içinde.
Zaraki hayvani refleksleri olduğu için domine etti. Tabii yanlış veya eksik hatırlamıyorsam.
Shrimp yazdı:
Yine tam hatırlamıyorum fakat hatırladıgım kadarîyla Vaizard'ların geçmişi anlatılırken 100 yıl önceki çocuk haliyle bile güçlü isimleri öldürebiliyodu.
Karakteri ben de severim bu arada. -
Garou yazdı:
Shrimp yazdı:
Özellikle Bankaisiyle.Mesela seri başında istese Zaraki'yi öldürebilirdi Bankai'sinin içinde.
Zaraki hayvani refleksleri olduğu için domine etti. Tabii yanlış veya eksik hatırlamıyorsam.
Biraz uğraştırsa da buldum Chapter 145'in sonundan başlayıp 148'de bitiyor savaş.
Aslında şunu demek istemiştim.Dikkat edersen Tousen'in ilk 2 saldırısına hiçbir şekilde tepki gösteremiyor Zaraki.Bu 2 saldırıdan birisi doğrudan öldürmeye yönelik olsaydı iş biterdi zaten.Daha sonraki sayfalarda Zaraki tepki göstermeye başlayınca Tousen hayati noktalarına saldırsa bile isabet ettiremiyor tabi..
E bundan sonra gerisi mâlum zaten.. -
Shrimp yazdı:
Biraz uğraştırsa da buldum Chapter 145'in sonundan başlayıp 148'de bitiyor savaş.
Shrimp yazdı:
Aslında şunu demek istemiştim.Dikkat edersen Tousen'in ilk 2 saldırısına hiçbir şekilde tepki gösteremiyor Zaraki.Bu 2 saldırıdan birisi doğrudan öldürmeye yönelik olsaydı iş biterdi zaten.Daha sonraki sayfalarda Zaraki tepki göstermeye başlayınca Tousen hayati noktalarına saldırsa bile isabet ettiremiyor tabi..
Ben de şu Visored'ların olduğu kısma bakayım dedim ama sanırım o kısımlar anime-only.
-
Paylaş
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Çevrimiçi Kullanıcılar 1
1 Misafir
-
Etiketler